Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Tinuvien píše: Šmarjá chlape.Já znám podobný.
Chlap stojí na mostě a už už chce skočit. Najednou za ním běží ženská a volá: „Počkejte, počkejte chvilku.“ Doběhne za ním a dá mu plátěný pytel: „Vemte sebou prosím i koťata.“
Koťata…??? Styď se…!!! I
CAT
![]()
Když to člověk takhle napíše, tak se nad tím jinak přemýšlí a pak to vypadá jako blbost.
@Anonymní píše:
Je tu také někdo, kdo by občas rád řešil problémy tím, že nechcete už žít?
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.
tohle jsem měla v době nemoci, kdy to bylo východisko.. zpětně vidim, že je to volovina ![]()
@B4RC3LON4 asi hledáš blbě, nějaký důvod to má ne
. ale ženských je hodně, záleží teda i jaké máš nároky to pak někdy je těžké najít no ![]()
@Anonymní píše:
Je tu také někdo, kdo by občas rád řešil problémy tím, že nechcete už žít?
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.
a jake problemy?
Nekdy jsem na to myslela v puberte.Kdyz jsem mela potize s rodici, okolnim svetem a chlapama ![]()
Dneska spis premyslim nad tim, ze chci hrozne moc dlouho zit a nedovedu si predstavit, ze by me postihla nejaka smrtelna nemoc. Bojim se smrti.
@Anonymní píše:
Nekdy jsem na to myslela v puberte.Kdyz jsem mela potize s rodici, okolnim svetem a chlapamaDneska spis premyslim nad tim, ze chci hrozne moc dlouho zit a nedovedu si predstavit, ze by me postihla nejaka smrtelna nemoc. Bojim se smrti.
mas skym si o tom pohovorit?
@Tinuvien píše: Šmarjá chlape.Já znám podobný.
Chlap stojí na mostě a už už chce skočit. Najednou za ním běží ženská a volá: „Počkejte, počkejte chvilku.“ Doběhne za ním a dá mu plátěný pytel: „Vemte sebou prosím i koťata.“
Jo, ten je taky dobrej ![]()
Ale ten vtip o tom somrákovi má i léčebnou hodnotu. Ona se chce sice zabít, ale ještě pořád se má ráda. A ten černej for jí může pomoct si to uvědomit.
Jinak ja osobne to mam spis naopak, chtela bych zastavit cas a zit vecne. Problemy nejake jsou, penize, zdravi, ale tak zivot je jen jeden a v dlouhodobem horizontu je temer vse resitelne.
@strýček sally píše:
Hele voe, nechceš jít radši na pivo. Pokecáme o leteckých motorech, skouknem nějaký video jak se co dělá na you tube a bude líp. Na smrt je vždycky času dost.
nejsi ty muj muz?
@B4RC3LON4 píše:
narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky
Tak to dejte dohromady…
Třeba se navzájem vytáhnete z „deprézí“
![]()
@B4RC3LON4 píše:
narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky
to tak pořád lkáš?
To se pak nedivím…slabochy nebrat.
@miisenka Navstevuju psychologa, vim z ceho to prameni a bohuzel, to chce cas.Pry. ![]()