Přála bych si nežít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
16.10.15 18:54
@Tinuvien píše: Šmarjá chlape. :mrgreen:Já znám podobný.
Chlap stojí na mostě a už už chce skočit. Najednou za ním běží ženská a volá: „Počkejte, počkejte chvilku.“ Doběhne za ním a dá mu plátěný pytel: „Vemte sebou prosím i koťata.“ :andel:

Koťata…??? Styď se…!!! I :srdce: CAT :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 18:54

Když to člověk takhle napíše, tak se nad tím jinak přemýšlí a pak to vypadá jako blbost.

• Citovat
  • Upravit
72725
16.10.15 18:56
@Anonymní píše:
Je tu také někdo, kdo by občas rád řešil problémy tím, že nechcete už žít?
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.

tohle jsem měla v době nemoci, kdy to bylo východisko.. zpětně vidim, že je to volovina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.10.15 18:57

@B4RC3LON4 asi hledáš blbě, nějaký důvod to má ne :lol:. ale ženských je hodně, záleží teda i jaké máš nároky to pak někdy je těžké najít no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.15 19:01
@Anonymní píše:
Je tu také někdo, kdo by občas rád řešil problémy tím, že nechcete už žít?
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.

a jake problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 19:01

Nekdy jsem na to myslela v puberte.Kdyz jsem mela potize s rodici, okolnim svetem a chlapama :lol:

Dneska spis premyslim nad tim, ze chci hrozne moc dlouho zit a nedovedu si predstavit, ze by me postihla nejaka smrtelna nemoc. Bojim se smrti.

• Citovat
  • Upravit
14309
16.10.15 19:03
@SIMONA1234 píše:
Koťata…??? Styď se…!!! I :srdce: CAT :,( :,( :,(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koculky..placaty..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.10.15 19:03
@Anonymní píše:
Nekdy jsem na to myslela v puberte.Kdyz jsem mela potize s rodici, okolnim svetem a chlapama :lol:Dneska spis premyslim nad tim, ze chci hrozne moc dlouho zit a nedovedu si predstavit, ze by me postihla nejaka smrtelna nemoc. Bojim se smrti.

mas skym si o tom pohovorit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21065
16.10.15 19:04
@Tinuvien píše: Šmarjá chlape. :mrgreen:Já znám podobný.
Chlap stojí na mostě a už už chce skočit. Najednou za ním běží ženská a volá: „Počkejte, počkejte chvilku.“ Doběhne za ním a dá mu plátěný pytel: „Vemte sebou prosím i koťata.“ :andel:

Jo, ten je taky dobrej :potlesk:

Ale ten vtip o tom somrákovi má i léčebnou hodnotu. Ona se chce sice zabít, ale ještě pořád se má ráda. A ten černej for jí může pomoct si to uvědomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.10.15 19:04
@miisenka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koculky..placaty..

Čůzo…!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.15 19:06

Jinak ja osobne to mam spis naopak, chtela bych zastavit cas a zit vecne. Problemy nejake jsou, penize, zdravi, ale tak zivot je jen jeden a v dlouhodobem horizontu je temer vse resitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.10.15 19:07
@strýček sally píše:
Hele voe, nechceš jít radši na pivo. Pokecáme o leteckých motorech, skouknem nějaký video jak se co dělá na you tube a bude líp. Na smrt je vždycky času dost.

nejsi ty muj muz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.10.15 19:09
@B4RC3LON4 píše:
narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky

Tak to dejte dohromady… :hug: Třeba se navzájem vytáhnete z „deprézí“ :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@B4RC3LON4 píše:
narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky

to tak pořád lkáš?
To se pak nedivím…slabochy nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@miisenka Navstevuju psychologa, vim z ceho to prameni a bohuzel, to chce cas.Pry. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex