praní bavlněných plen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
22.10.07 11:05

Ahojky já te dvyzkoušela prášek i aviváž Theo Premium profesional a naprostá spokojenost. Žádnou sníženou savost nepozoruju prádlo voní jemně a prdelka Kájuchy je spokojená tak já taky a hlavně cenová dostupnost super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.10.07 17:14

Ahoj holky,
tak já se přidám se svými zkušenostmi. My pereme na 95, používáme normálně Lanzu s Jelenem, aviváž nepřidáváme ale přidáváme změkčovač vody, neboť v podnájmu, kde jsme před tím bydleli byla špatná voda a ničilo to pračku. A plínky jsou měkké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
12.1.08 21:58

Jsem fakt moc překvapená, že tolik maminek používá látkové plíny. Ve svém okolí znám tak maximálně jednu, jinak všechny mají papírovky. Já je taky používala, ale jen tak do 4měsíců, pak se to nějak zvrhlo taky v ty papírový. U dalšího miminka jsem ale rozhodnutá je používat celou dobu. Ale myslím že ta tvrdost hodně záleží i na počtu otáček při ždímání. Mám 2 měs. novou pračku a je to na prádle hodně znát. Ta stará měla jen 500 ot./min. a tahle až 1200. Prádlo je mnohem měkčí, když v něm nezůstává tolik vody, zvlášť když je hodně tvrdá voda jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
23.1.08 12:41

Lucko já osobně neznám žádnou maminkukterá by jela v bavlně jak já říkám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
12.7.16 14:22

Já jsme látkovala také a nejvíce mi na praní plínek vyhovovalo mýdlo s „Jelenem“ Kamarádka mi zase dala tip na výrobu vlastního pracího prášku.

návod zde :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí