Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kapsle patri do bubnu, avivaz do prihradky…kdyz se ti spusti pracka, tak ti normalne bude tect voda tam, kde ma byt prasek, ta voda natece do pracky, tam se ti rozpusti kapsle…a pak si to vezme avivaz…
Nechápu dostaz. pračka má nastavený cyklus - nejdříve voda přitéká před přihrádku, kam se dává prášek na předpírku ( pokud je to program s předpírkou) a ten spláchne do pračky, kde to pere. Pak následuje voda, co teče přes příhrádku pro hlavní praní, spláchne příslušný prášek. Když není v příhrádce nic, tak to jen proteče, v bubnu potká kapsli a tu rozpustí. Na poslední máchání teře voda přes příhrádku s aviváží a zase, pokud tam je, tak jí spláchne sebou do bubnu.
Já aviváž nepoužívám, semtam dávám ocet.
Já už ani aviváž nepřidávám, přijde mi že ta kapsle sama o sobě dost voní a i prádlo je takové měkčí, než s klasickým práškem…
ale určitě bych dávala aviváž normálně do přihrádky, kapsle patří samozřejmě do bubnu ![]()
Kapsle do bubnu, aviváž do přihrádky…pračka to pozná, je přece nějak nastavená ![]()
Taky už nepoužívám aviváž, kupuji kapsle Ariel nebo Persil a prádlo krásně voní a neucpává se aviváží. Navíc nemám nikde rozsypaný prášek nebo ulepené obří nádoby od gelu, jen malou krabičku s kapsličkami…
hezkou neděli všem
Já jsem kapsle vyzkoušela a asi máme celá rodina nějakou citlivou pokožku, protože jsme se po nich strašně osypali.
Darovala jsem kamarádce a ti s nimi problém nemají.
Také používám kapsle Ariel a potom i aviváž, ale ta vůně z těch kapslí je skoro silnější než vůně aviváže - spokojenost ![]()
Aviváž potom už nedávám ty kapsle od arielu voní celkem dost, tak mi to přijde zbytečné
@MLD20 já ale dávám aviváž proto, aby prádlo nebylo tvrdé, bez ní si to nedovedu představit, vůně je jako bonus ![]()
Hmm tak to mi nikdy nepřišlo, že bych bez aviváže měla prádlo tvrdé, nevím ![]()
Ahojky, kapsle dávám také přímo do bubnu. Aviváž nepoužívám a když, tak jí kapku naleju přímo do bubnu.
@jmalko píše:
Ahojky, kapsle dávám také přímo do bubnu. Aviváž nepoužívám a když, tak jí kapku naleju přímo do bubnu.
to trochu ztrácí smysl ne? aviváž má být na poslední máchání. když jí naleješ už od začátku… ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, když perete s kapslema, tak dáváte normálně do přihrádky na aviváž taky aviváž? A kapsle rovnou do bubnu? Nějak mě nejde na mozek, že bude každý jinde a jak to ta pračka pozná? Nebude pak taky chtít odebrat prášek? Omlouvám se za „bloňdatý“ dotaz, ale nerada bych něco po…