Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano…od narození malého pomáhá…
Koupání byla a je stále jeho „parketa“–teda ne hned ale koupání se zkraje aspoň účastnil…
nekrmil, dokud jsem kojila, což bylo půl roku plně, pak krmil mrkvičkou ![]()
Jinak domácí práce taky dělá, jen okna nemeje ![]()
Dělá všechno a od narození
Sice po svém a trošku jinak než já
Je to naše společné dítě, tak to beru nějak samosebou ![]()
Ne, nepomaha s nicim. ![]()
Teda pokud pozadam, tak pomuze, pohlida, ale nema zadnou cinnost, kterou by delal pravidelne.
Mne to ale vubec nevadi. V porovnani s nim mam denne asi o 4 hodiny volneho casu vic, tak po nem nemuzu chtit, aby jeste po prichodu z prace makal. ![]()
Nepomáhá, bere veškerou péči o dítě automaticky jako samozřejmost, takže se na ní podílí stejnou měrou jako já. Synovi se hodně věnuje, hrají si spolu, mají společnou aktivitu - plavání, přebalí, vykoupe, oblíkne, nakrmí… zkrátka mámu bez problému plně nahradí. ![]()
Příspěvek upraven 08.12.12 v 21:23
Ano, každý den, když je doma, tak večer koupe a dává spát, já si mezitím obstarám zvířata. Někdy i krmí, ale nevím jak to dělá, ale do malého dostane asi jen dvě lžičky, přitom je to hroznej otesánek, tkže krmení musejí kluci ještě pilovat
Potom když je doma, tak si ho na chvíli vezme a je u něj on, přebaluje jen on, kdy je doma, to samé s oblíkáním, ráno se vstáváním. Vstává k němu i v noci, když ráno nejde do práce. Pomáhá i s domácíma pracema, ale jako ode mě to není, že jo
![]()
Takže nekoupal sám ani jednou, ale když je doma tak nám připraví vodu. Přebalil ji cca 3×. S kočárem venku byl taky jen párkrát, pohlídá když ho poprosím i si chvilku hrajou. Krmil cca 5×. Domácí práce sem tam něco, když mu ale řeknu ![]()
Nepomáhá, je pracovně vytížený, živí nás. Když má čas, tak mu i přesto můžu dcery svěřit a jít za svými zájmy.
Doplnujem se tam, kde je třeba, nepovažuji jeho dennodenní spoluúčast za dění života, považuji jeho doplněí mne za podstatu dění. I když je to zřídka. ![]()
Ahoj,
tak ten náš přebaloval - než začala malá jíst všechno (a bere železo), teď to nedává
Krmit nikdy nechtěl, mála blbě jedla a vztekala se u toho. Ale už jí sem tam nakrmí. A s koupáním pomáhal, když byla maličká. Pohlídá, když chci jít cvičit, nebo jednou za čtvrt roku někam vyrazím.
Ale když je nemocná, tak práce nepráce pomáhá v noci - odsávat, uklidnit, pochová. A kdycbych jo chtěla, tak vysaje. Ale sám má dost práce - má dílnu a neustále předěláváme baráček, tak po něm domácí práce ani nechci… Co bych dělala
Máme pračku, myčku, vařit pro něj v týdnu nemusím
Zkrátka ot máme tak, jak nám to vyhovuje ![]()
Můj muž koupe - už od narození staršího. Hned na začátku prvního těhotenství jsem mu to oznámila jako fakt, přijal to a rychle překonal strach sáhnout na dítě.
Od začátku přebaloval ten, kdo byl „blíž“. Kojila jsem, takže krmit nemohl. Staršího muž uspával.
Je zvyklej se o děti postarat, sice svým způsobem, ale v podstatě od začátku nemám strach dítě/děti nechat jen s ním. Ale pokud jsem doma, děti stejně prvně běží za mnou, takže on se o děti stará hlavně v mé nepřítomnosti.
Mně nepomáhá. Jsou to snad i jeho děti, tak se o ně taky stará, jakýpak pomáhání.
Právě teď
je třeba koupe. Taky nás živí, páč z rodičáku bychom teda moc nepřežili
ale to neznamená přece, že se na děti vyprdne, ani by to nechtěl a kdyby chtěl, já bych zas nechtěla jeho ![]()
Manzel pomaha od porodnice, pamatuju si ze jsem se mu v porodnici smala, ze malou drzi jak prase kost
ale zbytecne je vyborny otec, prebalovat, krmit z flasky i ze lzicky, chystat um, koupat, prevlekat, nachystat si dite ven na prochazku neni problem, dava na nocnik.
Dneska jsem mela jeste plno peceni a nestihala jsem, tak si koupal dcery sam a zvladli to
.
Edit: pomaha kdyz je doma, 4dny je porad v praci nebo spi pred nocni tak to vidi decka jen chvilku, ale pak ma 4 dny volno, tak to se snazi detem vynahradit
Ahojky jak je to u vas doma s tatinkama pomahaji Vam? koupou deti, prebaluji krmi? a jak dlouho?