Pomáhají vám tatínkové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
adušenka
8.12.12 21:13

tata pomocnik

Ahojky jak je to u vas doma s tatinkama pomahaji Vam? koupou deti, prebaluji krmi? a jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65281
8.12.12 21:15

Ano…od narození malého pomáhá…
Koupání byla a je stále jeho „parketa“–teda ne hned ale koupání se zkraje aspoň účastnil…
nekrmil, dokud jsem kojila, což bylo půl roku plně, pak krmil mrkvičkou :mrgreen:
Jinak domácí práce taky dělá, jen okna nemeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.12.12 21:16

Tak u nás dělám vše já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.12.12 21:18

Dělá všechno a od narození :pankac: Sice po svém a trošku jinak než já :mrgreen: Je to naše společné dítě, tak to beru nějak samosebou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
8.12.12 21:18

Ne, nepomaha s nicim. :mrgreen:
Teda pokud pozadam, tak pomuze, pohlida, ale nema zadnou cinnost, kterou by delal pravidelne.
Mne to ale vubec nevadi. V porovnani s nim mam denne asi o 4 hodiny volneho casu vic, tak po nem nemuzu chtit, aby jeste po prichodu z prace makal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
8.12.12 21:21

Nepomáhá, bere veškerou péči o dítě automaticky jako samozřejmost, takže se na ní podílí stejnou měrou jako já. Synovi se hodně věnuje, hrají si spolu, mají společnou aktivitu - plavání, přebalí, vykoupe, oblíkne, nakrmí… zkrátka mámu bez problému plně nahradí. :srdce:

Příspěvek upraven 08.12.12 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.12.12 21:22

@Scarlett2011 tak tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.12.12 21:30

Ano, každý den, když je doma, tak večer koupe a dává spát, já si mezitím obstarám zvířata. Někdy i krmí, ale nevím jak to dělá, ale do malého dostane asi jen dvě lžičky, přitom je to hroznej otesánek, tkže krmení musejí kluci ještě pilovat :mrgreen: Potom když je doma, tak si ho na chvíli vezme a je u něj on, přebaluje jen on, kdy je doma, to samé s oblíkáním, ráno se vstáváním. Vstává k němu i v noci, když ráno nejde do práce. Pomáhá i s domácíma pracema, ale jako ode mě to není, že jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.12.12 21:38

Takže nekoupal sám ani jednou, ale když je doma tak nám připraví vodu. Přebalil ji cca 3×. S kočárem venku byl taky jen párkrát, pohlídá když ho poprosím i si chvilku hrajou. Krmil cca 5×. Domácí práce sem tam něco, když mu ale řeknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.12.12 21:44

Nepomáhá, je pracovně vytížený, živí nás. Když má čas, tak mu i přesto můžu dcery svěřit a jít za svými zájmy.
Doplnujem se tam, kde je třeba, nepovažuji jeho dennodenní spoluúčast za dění života, považuji jeho doplněí mne za podstatu dění. I když je to zřídka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
8.12.12 21:48

Ahoj,
tak ten náš přebaloval - než začala malá jíst všechno (a bere železo), teď to nedává :lol: Krmit nikdy nechtěl, mála blbě jedla a vztekala se u toho. Ale už jí sem tam nakrmí. A s koupáním pomáhal, když byla maličká. Pohlídá, když chci jít cvičit, nebo jednou za čtvrt roku někam vyrazím.
Ale když je nemocná, tak práce nepráce pomáhá v noci - odsávat, uklidnit, pochová. A kdycbych jo chtěla, tak vysaje. Ale sám má dost práce - má dílnu a neustále předěláváme baráček, tak po něm domácí práce ani nechci… Co bych dělala :) Máme pračku, myčku, vařit pro něj v týdnu nemusím :) Zkrátka ot máme tak, jak nám to vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
8.12.12 21:50

Proč se ptáš, jeslti to není tajné :) Máte doma nějaké „boje“? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.12.12 21:53

Můj muž koupe - už od narození staršího. Hned na začátku prvního těhotenství jsem mu to oznámila jako fakt, přijal to a rychle překonal strach sáhnout na dítě.
Od začátku přebaloval ten, kdo byl „blíž“. Kojila jsem, takže krmit nemohl. Staršího muž uspával.
Je zvyklej se o děti postarat, sice svým způsobem, ale v podstatě od začátku nemám strach dítě/děti nechat jen s ním. Ale pokud jsem doma, děti stejně prvně běží za mnou, takže on se o děti stará hlavně v mé nepřítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.12.12 21:56

Mně nepomáhá. Jsou to snad i jeho děti, tak se o ně taky stará, jakýpak pomáhání. :nevim: Právě teď :cert: je třeba koupe. Taky nás živí, páč z rodičáku bychom teda moc nepřežili :roll: ale to neznamená přece, že se na děti vyprdne, ani by to nechtěl a kdyby chtěl, já bych zas nechtěla jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.12 22:15

Manzel pomaha od porodnice, pamatuju si ze jsem se mu v porodnici smala, ze malou drzi jak prase kost :-) ale zbytecne je vyborny otec, prebalovat, krmit z flasky i ze lzicky, chystat um, koupat, prevlekat, nachystat si dite ven na prochazku neni problem, dava na nocnik.
Dneska jsem mela jeste plno peceni a nestihala jsem, tak si koupal dcery sam a zvladli to ;-).

Edit: pomaha kdyz je doma, 4dny je porad v praci nebo spi pred nocni tak to vidi decka jen chvilku, ale pak ma 4 dny volno, tak to se snazi detem vynahradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný