Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty jo holky, máte to fakt těžký, člověk by teda ani neřekl, že ti chlapi umí být takový pitomci
můj chlap teda nedělá 12hod, ale klasika 8hod, ale jakmile dojde dom, tak předávám malou jemu a začínám se flákat, ale je fakt, že chlap má navařeno a uklizeno, pes je vyvenčenej, dítě v cajku
ale očekávám, že když dojde dom tak se s malou pomazlí a cvičně si jí přebalí a nakrmí, aby to nezapomněl
a večer spolu vykoupeme a tak na střídačku uspáváme, krom toho můj chlap má lepší procento v uspávání než já, v noci vstávám já, ale když mi ruplo v zádech a nemohla jsem nic, tak bez řečí samozřejmě vstával manžel
a to mu ještě někdy nadávám, že tohle a tamto udělal blbě ![]()
@Boudová píše:
@Labuť19 My teda zatím dítě čekáme, ale i tak už mi přítel teď pomáhá hodně a to jezdí domu jen na víkendy. Než já vytáhnu v sobotu paty z postele je celý byt uklizený. Já o víkendu v podstatě hlavně vařím. Ale i tak se ptá, jestli nechci s něčím pomoc. Doufám, že po narození to bude podobné, i když přes týden na mimi budu sama, tak snad aspoň o víkendu se podělíme.
@Samuše at odpociva.
je fakt ze toho ma hodne. A kdyz me necha si jit treba v sobotu vecer zaplavat bude mi to stacit. Sem mu vdecna ze nemusim resit penize. I kdyz vim ze zacatek bude narocny.
@Boudová Záleží na domluvě no:-)my odjížídme na jeden den z víkendu k jeho rodičům, kde nemusím dělat nic jen okem pokukuju po malý zatím co ostatní se starají…ale mě osobně to přišlo ze začátku víc v pohodě než teď… ![]()
Muj pritel je dost vytizenej, ale kazdej den si najde chvili, aby se s prckem aspon pomazlil. Je ochotnej prebalit a nakrmit plus si teda treba hodinu hrat.
Ale kdyz jdu ke kadernici, kosmetiku nebo nehty tak to proste oznamim a jdu. Hlida sam uz od narozeni. Takze jednou mesicne muzu treba do baru nebo s kamaradkama celou sobotu trajdat po vyletech. Vyhovuje mi to
@Pomka Mám strach nechat malýho s nim doma, taky ho asi nakonec dám mamce a budu vědět, že se mu nic nestane. O rozchodu už sem párkrát přemýšlela, ale tak nějak pořád doufám, že se změní, nechci mu vzít tátu.. ![]()
@Labuť19 heled, samo se to nezmeni. Ma vzor z rodiny a jemu to prijde normalni. Dalas mu precist treba ten clanek o treseni ditetem? Ja ti nevim, ja bych se asi i sverila mamce, aby poradila, co s tim. Ted mu muze ublizit a az bude vetsi, bude mit vetsi odvahu maleho pleskat a mlatit… a ze dite breci, to je jasny, proste bych mela strach, ze neudrzi nervy. Fakt ho s nim nenechavej, davej mu ho a bud s nima a v klidu mu rikej, co smi a co ne, takhle jo a takhle ne.
@Pomka Článek sem mu přečíst dala, nejdřív po mě vyjel, že proč na něj útočim, pak si ho teda četl, ale řikal, že to celý číst nebude, takže nevim kolik toho přečetl…
Mamce řikám všechno a jí se to nelíbí, nechce abych mu nechávala malýho, ona ví jak je vždycky na nervy a jak s nim někdy blbě zachází. Když mu řikám co může a co ne, tak se hádáme, protože nesnáší, když mu dělám dozor.. Když jsme ho koupali, tak on myl tělo, já vlásky a když byl na řadě on, tak sem radši na chvíli odešla, aby si nemyslel, že ho sleduju, navíc malýmu všechno oplachoval kelímkem a teklo mu to do očí… Jakmile sem řekla, ať to dělá tak, aby mu to do očí neteklo, tak řekl, že tomu zabránit nejde a byl konec. ![]()
Malýmu je teprve 18 dní takže se teprve víceméně seznamují ale partner dělá vše. Kdyby mohl, tak ho i nakojí
V noci k němu vstává, přebalí a mě ho donese jen na jídlo do postele. Koupal jednou, má ještě strach jelikož se malej kroutí jak žížala ve vaničce. Několikrát vzal malýho do kočárku na procházku, ať se odpoledne vyspím (nakonec jsem šla vždy s nimi),…fakt je to moje zlatíčko a chválím ho kudy chodím!
![]()
Tak jelikož jsem dneska měla s malou masakrální pekelnou noc a nevyspala jsem se, manžel vzal obě děti ven na procházku..( vrátil se z 24h služby )..já jdu hodit chrupec..takže si fakt nemuzu stěžovat..pokud by mi nepomáhal myslím že by to neprospělo ani vztahu mezi náma.
Ze začátku mi taky pomáhal, ale teď nic.. K doktorům jezdím s mamkou a že jich teď mám.. Ddneska jsem mu řekla, že už jsem psychicky i fyzicky na dně a že bych byla ráda, kdyby aspoň neřikal, že jsem JÁ malýho naučila s námi spát v posteli, když je to dítě obou a on mi řekl, že jenom nechce, aby z něj vyrostlo kdo ví co.. Někdy mu plácnout přes plínu nebo přes prsty budeme prej muset a že doufá, že mu to nebudu zakazovat jako švagrová jeho bráchovi..
Ještě ke všemu se zítra stěhujeme, on celý dopoledne pro to neudělal nic a teď když mi mamka na chvilku hlídá malýho a já si za celej den sednu (malej spí hodinu denně), tak mi píše, ať vytahám oblečení ze skříní. ![]()
Vážně by mě zajímalo, kam se chodí na ty pomáhající tatínky
V mém okolí má teď hodně kamarádek děti a z tatínků nepomůže s malým dítětem ani jeden, někteří jsou ochotní pohlídat starší dítě.
My s manželem jsme to už dotáhli tak daleko, že se s ním doma prakticky nepotkáme. O víkendech se občas sejdem na stejné akci, protože máme společné kamarády, ale nejedem tam spolu.
@Suzuveverka já jsem si vybírala chlapa jako „potenciálního otce“ už na začátku (i když jsem byla čerstvě po matuře) Mám ráda tyto pečující typy (doma mi otec chyběl, tak jsem předem tíhla spíš k chlapům, kteří se umí postarat)..manželovi zemřela brzy maminka a starali se o ni se sestrou (dva roky byla doma na lůžku) manžel byl pak zvyklý si po smrti maminky dělat doma vše sám. Po osmi letech si mohu gratulovat, o malou se stará senzačně, už od jejího narození zvládá vše stejně dobře jako já (jen teda kojit nemohl
) taky se stará o mě, když se necítím dobře..má zas jiné mouchy, ale já jsem si ho brala právě kvůli těmto kvalitám ![]()
Neprebalil ani jednou, s krmenim nema problem, koupani nestiha. staci mi, kdyz je o te chvilce volna s malou. jasne, ze bych byla radsi, kdyby na nas mel vic casu, ale holt neco za neco.