Pomáhají vám tatínkové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
9.12.12 11:29
@sovicka1 píše:
No ať dělám co dělám, pokud jsem s dětma od 8 do 16, moje činnost s dětma čítá 8 hodin :-)

fakt? To moje dite spi od 12-3 a ja si ctu, takze to jako cinnost nepocitam. A vetsinu casu stejne sedim u netu, protoze si zasadne chce hrat sam. :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.12.12 v 11:32

• Citovat
  • Upravit
492
9.12.12 11:31

Náš tatínek pomáhal první dva měsíce… teď už ho musím prosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.12.12 11:40
@Scarlett2011 píše:
fakt? To moje dite spi od 12-3 a ja si ctu, takze to jako cinnost nepocitam. A vetsinu casu stejne sedim u netu, protoze si zasadne chce hrat sam. :nevim: :mrgreen:Příspěvek upraven 09.12.12 v 11:32

tak to je úžasný. moje dítě spí přes den max hodinu. často si nestihnu jít s ním lehnout, protože se snažím uvařit oběd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.12 11:45
@Saroya píše:
tak to je úžasný. moje dítě spí přes den max hodinu. často si nestihnu jít s ním lehnout, protože se snažím uvařit oběd :roll:

Vzdyt jsem psala, ze jsou i narocnejsi deti a tam to pak chapu. :hug: :)
Na tohle mam stesti. Me zase trapi, ze je syn takovy podivin, co s maminkou nechce nic delat. :mrgreen: Co ale nadelam, ze. Ale proste mam pocit, ze nic cely den nedelam a proto pak nemuzu chtit po manzelovi, aby kdyz prijde po 12 hodinach domu, makal a ja si sedla a popijela kaficko. Takhle si sedneme spolu, popovidame si a syn kolem nas beha. :lol:

Jen jsem tim chtela rict, ze do jednotivych domacnosti nevidime a ze mi neprijde spravne neco zevseobecnovat, kdyz nevime, jak to tam funguje. :)

• Citovat
  • Upravit
1032
9.12.12 11:59

@Scarlett2011 souhlasím s tebou.Ale pořád mi nesedí ten výraz, že přijde po práci domů a tam maká. Makal by, kdyby musel uvařit, umýt nádobí, poklidit, dělat na baráku atd.Ale společně strávený čas se svým dítětem můj manžel prostě jako makání nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.12 12:08
@Cherilin píše:
@Scarlett2011 souhlasím s tebou.Ale pořád mi nesedí ten výraz, že přijde po práci domů a tam maká. Makal by, kdyby musel uvařit, umýt nádobí, poklidit, dělat na baráku atd.Ale společně strávený čas se svým dítětem můj manžel prostě jako makání nebere.

Kdyz problem je, ze muj manzel je doma jen max 2 hodiny, co je syn vzhuru. Prijde mi proste daleko uzitecnejsi, kdyz si s nim ten cas bude hrat. Syn ma hrozne rad, kdyz s nim manzel blbne tak, jak ja neumim. :mrgreen: Nez aby treba 20 minut sedel a krmil ho lzickou. Nebavilo by to manzela a syn by z toho casu nic nemel, protoze jidlo je pro nej utrpeni.
Ale kazdy to ma preci jinak. Ja si proste pripadam jako na dovolene a cas se synem mi prijde uzasny. Kdyby manzel prosil, ze ho chce nakrmit, tak at ho krmi. Ale kdyz si radsi budou hrat, tak at si hraji. :nevim:
Mne jen prisly moc silne komentare typu, mne manzel nepomaha, je to i jeho dite. Ja to beru jako ze pomaha. Moje prace je zena v domacnosti, manzel me zivi, pracuje prescasy, protoze zijeme v zemi, kde mi materska uz davno skoncila a ja bych mela byt uz rok v praci. Proste beru tu praci jako kazdou jinou a to, ze by doma uklizel nebo prebaloval, bych brala jako ze mi pomaha. :nevim:
Je to asi o tom, jak to kdo citi.
A hlavne u nas vari jen manzel, takze tahle cinnost mi odpada a to je celkem pomoc velka. :) Jen proste nema cinnost, kterou by pomahal se synem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13415
9.12.12 12:09

@Cherilin tak nějak - věnování se dětem bere jako relax po celým dni v práci. A to, že po večeři jde a uklidí kuchyň, případně ještě zamete - to si myslím, že není makání :nevim: A vykoupat třeba děti? To taky neni zas taková dřina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.12 12:12
@Veruš1 píše:
@Cherilin tak nějak - věnování se dětem bere jako relax po celým dni v práci. A to, že po večeři jde a uklidí kuchyň, případně ještě zamete - to si myslím, že není makání :nevim: A vykoupat třeba děti? To taky neni zas taková dřina…

Kdyz ja pak nechapu, co delate vy? :lol: To jste cely den doma s detmi, hrajete si snimi a pak prijde muz domu a vy si sednete k televizi a muzi prebaluji, krmi, koupaji a pak jeste uklizeji kuchyn a zametaji??
Co delate cele dny? :?: To neni rypani, jen to proste nechapu, protoze ja se vazne doma kazdy den nudim, kdyz je syn vzhuru a nemuzu zrovna delat neco svyho. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1032
9.12.12 12:13

Jojo, můj muž chodí z práce taky pozdě, kolem 18h, takže je s malou taky max 2 hodinky. A proto si ji snaží užít co nejvíc, hraje si s ní, chce jí nakrmit a v koupání se střídáme. Každý to má jinak, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.12.12 12:13

@Scarlett2011 já se s dětma taky zrovna nepředřu, ale to, že manžel vezme flašku a nakrmí holku, to je čas strávený s ní, to, že je pak oba koupe, to je přece zase jiná péče, jiná zábava (a že z koupelny jde smích obou pořád). A proč by nepřebalil, když se zrovna holka pokadí? Ven je vezme, když přijde zrovna dřív domů nebo za náma i přijde, chce být prostě s nima. A stále si stojím za tím, že jsou to přece naše děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.12 12:14
@Veruš1 píše:
@Cherilin tak nějak - věnování se dětem bere jako relax po celým dni v práci. A to, že po večeři jde a uklidí kuchyň, případně ještě zamete - to si myslím, že není makání :nevim: A vykoupat třeba děti? To taky neni zas taková dřina…

A jeste…
Odpovedela sis sama. Starat se o deti, koupat, uklizet kuchyn, zametat. Sama jsi napsala, ze to neni zadna drina a neberes to jako makani.
Tak co je teda to, co delame my cele dny? Je to asi fakt dovolena. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1032
9.12.12 12:15
@Scarlett2011 píše:
Kdyz ja pak nechapu, co delate vy? :lol: To jste cely den doma s detmi, hrajete si snimi a pak prijde muz domu a vy si sednete k televizi a muzi prebaluji, krmi, koupaji a pak jeste uklizeji kuchyn a zametaji??
Co delate cele dny? :?: To neni rypani, jen to proste nechapu, protoze ja se vazne doma kazdy den nudim, kdyz je syn vzhuru a nemuzu zrovna delat neco svyho. :nevim:

malá si moc sama hrát neumí, takže jsme hodně venku a doma si s ní hraju.Pak když přijde manžel tak třeba něco málo poklidím, připravím večeři a zkouknu kousek ulice. Já se s malou nenudím, je trošku náročnější na tu pozornost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.12 12:16
@Veruš1 píše:
@Scarlett2011 já se s dětma taky zrovna nepředřu, ale to, že manžel vezme flašku a nakrmí holku, to je čas strávený s ní, to, že je pak oba koupe, to je přece zase jiná péče, jiná zábava (a že z koupelny jde smích obou pořád). A proč by nepřebalil, když se zrovna holka pokadí? Ven je vezme, když přijde zrovna dřív domů nebo za náma i přijde, chce být prostě s nima. A stále si stojím za tím, že jsou to přece naše děti :nevim:

Ja si to asi jen neumim predstavit, jake to je, kdyz treba manzel prijde odpledne domu. :think:
Muj ma silene pracovni hodiny do noci a doma se skoro neohreje, takze mi to prijde asi zvlastni ho nenechat odpocinout ty dve hodiny, co je doma. :nevim:
Koupaci cas doma neni temer nikdy. Mozna kdyby to bylo jinak, asi bych si myslela neco jineho.
I kdyz spis ne, ja bych nesnesla, ze nemam co delat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6926
9.12.12 12:20
@madi píše:
Dělá všechno a od narození :pankac: Sice po svém a trošku jinak než já :mrgreen: Je to naše společné dítě, tak to beru nějak samosebou :nevim:

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.12.12 12:20
@Scarlett2011
@Scarlett2011 píše:
Co delate cele dny? :?: To neni rypani, jen to proste nechapu, protoze ja se vazne doma kazdy den nudim, kdyz je syn vzhuru a nemuzu zrovna delat neco svyho. :nevim:

Tak ráno uvařím, vysaju, vytřu, mezi tím se starám o děti. Jdeme ven, přijdeme domů, nakrmím děti, hraju si s nima, pak děti spí, tak si dám kafe, sednu na chvíli k PC, dopere pračka, pověsím pračku. Děti se vyspí, nakrmím, jdeme ven, přijdeme domů, hrajeme si, manžel případně přijde za náma ven nebo akorát se sejdeme doma, on se nají, pak je s dětma v pokoji, vezme je pak vykoupat, já třeba seberu prádlo, pak je večeře, najíme se, děti jsou sami v pokoji, on poklidí kuchyň, já obstarám zvířata (nakrmím kočky, vyčistím kočkolit, vyčešu kočky, nakrmím rybičky, vyčistím filtr), on ještě vezme koště a zamete, já utřu třeba stůl v obýváku, pak je s dětma v pokoji, než jsou spát, já třeba ležím ve vaně a čtu si. No a je večer :D Každý pátek mám „velký“ úklid, takže prach, zalít kytky. Nestihnu, protože třeba mám návštěvu, nevadí, on něco udělá v sobotu, já něco, nemusím ho přece prostit, aby utřel prach nebo vysál, ne? 8o Nebo aby přebalil mimino 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný