Pomáhají vám tatínkové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
26.5.15 13:44

@Pomka Nakonec hlídala babička a udělala jsem nejlíp co jsem mohla.. Ještě než jsme odjeli, tak jsem se připravovala a malýho držel přítel, zrovna byl v televizi hokej a on samozřejmě držel malýho, stál s nim před telkou a koukal na hokej, v puse měl dudák na uklidnění a malej brečel.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.5.15 13:44

@verulicek U nás tohle nějak nefunguje. Muž se snaží hrát si na spokojenou rodinu před kamarády, což už jsem odmítla a byla na něj nepříjemná. Malá je mu podobná, tak se s ní rád chlubí, ale to je tak všechno. Malá vyžaduje neustálou pozornost a on si s tím neví rady. Já sama jsem z ní už kolikrát zoufalá, takže těžko můžu mít chlapovi za zlé, že si nerozumí s ročním dítětem, zvlášť když se to dítě nedokáže ani na pár vteřin zabavit samo.
Těžko říct, jestli jednou to bude lepší, až malá povyroste. Snažím se ho přesvědčit, aby s námi vyrážel na výlety, ale na to je moc línej. Jeho jediná zábava je počítač a motorky, a k tomu dítě doroste až mnohem později, teď přijde spíš to chození, tříkolka, kolo a tak.

@Hřiběnka Tak zrovna pleny manžel zvládal. Přebalit ne, ale vyčistit a předeprat jo, a pak i poskládat a vyžehlit. Používáme látkovky, takže jsem mu to občas přenechala s tím, že prostě nestíhám a ať taky mákne. Brblal, ale udělal to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
26.5.15 15:18

@Suzuveverka A nenechal by se přemluvit na výlet do ZOO? Kolem toho roku už děti zvířátka fascinujou, třeba kdyby viděl, jak je malá nadšená, chtěl by příště znova… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.5.15 15:31

@Suzuveverka a on to dítě chtěl nebo to byla náhoda? 8o

• Citovat
  • Upravit
5010
26.5.15 15:45

@verulicek Chtěl :nevim: Ale nevím, jak si to představoval…

@Hřiběnka Těžko, ZOO mu nic neříká. Možná tak pěší výlet, ale malou v krosně musím tahat já, on má problémy se zádama. Ale byli jsme teď o víkendu na stejné akci - motosraz, takový menší, kam se dítě vzít dá. A moc se k nám nehlásil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.5.15 16:24

@Suzuveverka tím pádem svým přístupem tvůj chlap zamrzl někde v 19. století (http://digilib.k.utb.cz/…_2011_bp.pdf?… - možná by tě to mohlo zajímat :kytka: )

• Citovat
  • Upravit
5010
26.5.15 16:30

@verulicek Kouknu na to :-) On můj chlap je trochu mimoň :nevim: Ale takový byl vždycky. Je něco jako programátor, někdy je dost těžký s ním komunikovat a nějak s ním vyjít. Nám by asi pomohli „lepší“ kamarádi, kteří by ho trochu podpořili v myšlence, že dítě není vetřelec, ale asi takové nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný