Obložkové dveře do koupelny

60
6.12.12 22:20

obložkové dveře do koupelny

Ahoj holky, prosím Vás, nesetkala jste se některá: obkládáme záchod a koupelnu. Záchodová zeď bude obložena do 2/3 a k tomu budou obložkové dveře. Takže nám vznikne rozdíl 1 cm mezi obkladem a štukem. Když k tomu dáme obložky, vznikne tam mezera 1 cm. Vůbec nevím jak toto řešit. Prosím poradíte? Dokud to nevyřeším, nebudu mít hotovo. Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2410
6.12.12 22:22

V tomto případě je lepší nejdřív namontovat obložky a pak obložit stěnu obkladem k těm obložkám a zaakrylovat do čista ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.12.12 22:26

To právě manžel říká, že nemusí vyjít úplně rovně a proto to raději nechce. Napadají mě i nějaké lišty, které by to srovnaly, nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
6.12.12 22:31

Tak ten akryl toho srovná a zakryje dost. Lištičky bych určo nedávala, to nebude pěkný.
Tak pak jedině tu mezeru vypěnit a naštukovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
6.12.12 22:40

Ahoj, my to vyřešili jak píše Bony. Nejdřív obložky a pak obklad a je to ok. Dělal mi to taťka amatér a je to rovný. Stačí dobrá řezačka na dlaždice a trpělivej a šikovnej obkladač. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.12.12 22:43

My máme nejdříve kachličky a obložky až na nich, spára nahoře je dotmelena tmelem na sádrokarton (máme sádrokartonovou stěnu). Takhle neriskuješ nějakou nerovnost při řezání kachliček ke dveřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.12.12 23:06

My jsme dělali druhou koupelnu teď na podzim v podkroví, otec to obložil, tak že to vychází přesně, dveři a obložky zatím nejsou, to až zas budou prachy, ale tak to vypočítal, že to vychází stejně, nevím jak se mu to povedlo, ale neudělal mi miniaturní neviditelné spáry, které jsem chtěla, dával místo 1 ty 3jky čtverečky a asi tím to tak nějak mu vyšlo, rozměr dveří a obložek od firmy, která nám dělala první patro dveři víme, ale dodělávat budeme časem no.
A pak tam dával nějaký ten tmel na sádrokarton, že celé podkroví je v sádrokartonu.
Ještě říkal že se tam dá dát lišta (tu nám dával už do kuchyně pod obklad na konci)a tu jsme nechtěli, tak dal tmel v barvě obkladaček sehnal, takže nic není poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.12.12 00:48

Naši tam třeba mají mezeru a v životě jsem si toho nevšimla, dokud jsme to nezačali řešit u nás na baráku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
7.12.12 09:37

My jsme nechali udělat obložky a pak se k nim doobložila koupelna a žádná mezera tam není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
7.12.12 13:04

Ahoj-my také nejdřív obložky a pak jsme to doobložili. To je děsný slovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
18.1.15 20:48

Ahooj, ráda bych oživila diskuzi a zjistila, nevíte kde splašit nejlevněji dveře šedesátky, pravé i levé do koupelny a wc? jen čistě dřevěné, žádná sklíčka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
18.1.15 20:51

Kupovali jsme pátek v Obi za 1200,– cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie