Praní věciček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1444
30.6.11 20:03

Praní věciček

Maminky v čem perete miminkám oblečení aby krásně voňelo jestli v přímo nejaká aviváž nebo prášek… lovela, silan, nebo tím čím perete běžně i své oblečení… ??? :think: :think: :think: a když mám do termínu 2 měcíce mám už pomalu začít věcičky prát… nebo je ještě čásek? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
30.6.11 20:04

já používám persil sensitive. Je šetrnej k mimnkům a prádlo krásně provoní i bez aviváže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.6.11 20:05

Ja pouzivala Lovelu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.6.11 20:06

No, čím víc prádlo voní, tím víc „něčeho“, co vydává tu vůni, v prádle zůstalo a může to dráždit miminu kůži.
Takže zrovna vůně moc dobrá není :nevim:

Já prala v dětském Amway a místo aviváže někdy ocet. Ale máme tu měkkou vodu, takže to nebylo až tak nutné.

Ještě možná na praní čas je, ale záleží na tobě, nachystané už to klidně můžeš mít… =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.6.11 20:08

Ja jsem si oblibila Batole prasek i avivaz. Moc hezky voni, teda aspon nam :lol:
Myslim, ze 2 mesice je akorat. Ja jsem taky tak nejak prala a chystala. Rikala jsem si, ze to radsi budu mit nachystane, kdybych musela kvuli cemukoli byt ke konci tehotenstvi v klidu nebo i lezet v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
30.6.11 20:10

Také používám persil senzitiv. Moc hezky voní. Jinak dva měsíce je akorát.. Já to měla taky tak. Pak jsem musela do nemocnice a byla jsem ráda, že mám vše připraveno :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.6.11 20:11

Já taky Lovelu, voní krásně :palec: Peru v tom teď už i svoje jemnější prádlo…Není mi příjemná aviváž :)

Příspěvek upraven 30.06.11 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
30.6.11 20:11

Tak Persil Sensitive mně teda strašně smrděl, i manželovi. Pro výbavičku jsem používala Lovelu, která je jinak nepoužitelná, páč nic nevypere. Do 5. měsíce jsem prala v Batoleti, teď (vyjma zkušenosti s Persilem) peru v normoš Arielu se Silanem Sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.11 20:13

Já prala všechno i plínky v mýdlových ořechách. http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-kg/d-70525/
A byla jsem naprosto spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
30.6.11 20:16
kacerval píše:
Ja pouzivala Lovelu :palec:
taky…má jemnou a krásnou vůni a nebo Batole
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
30.6.11 20:20

maminky děkuji za pár tipů značek prášků nebo aviváže, přiznám se, že ořechové mýdlo ani značku Amway neznám, každopádně něco už vymyslím… jen mám ještě jeden dotázek… mám pár věciček „na doma“ kde jsou menší zažloutlé flíčky, asi od čajíku nebo blinkáni… dám to tím také dolů??? nebo už je pozdě je to zaprané… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.6.11 20:30

Můžeš zkuzit na to dát žlučové mýdlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
30.6.11 20:33
kaaaca-h píše: