Prapodivný stav

Anonymní
11.9.13 10:52

Prapodivný stav

Jdu za Vámi tak trochu pro radu, vůbec nevím, co se to se mnou děje.
Před čtyřmi dny mě v práci chytla šílená, ale opravdu šílená, bolest v kříži, střílelo mi to do levé nohy a šlo to i do břicha, bez dvou ibalginů v sobě bych nemohla nic a dneska ještě taky ne. Bez nich nemůžu stát, sedět, ani ležet. Do toho se mi přidala zácpa, s tím teda nafouklý břicho, spavost, bolest hlavy, jednou jsem zvracela, v Albertu mi smrděl odér z pečiva…kolegyně už do mě se s míchem hustila, že jsem asi těhotná. Jenže to bych s intenzitou takových věcí musela čekat snad trojčata, fakt mi bylo do breku :roll: No a vrchol včerejška – přišla mi MS o týden dřív, ale ne normální MS, ale uplně abnormální. Vždycky trochu zakrvácím a konec, není to to, co každý měsíc. Neznáte tohle někdo? Co s tím? Mně se k doktorovi nechce, že bych byla těhotná to nečekám (ještě když krvácím, i když jen trochu). Fakt je mi zle, do toho mam nějakou slabší virozu a nejradši bych si omlátila hlavu o zed :zed: :zed: :zed:
Podotýkám, že těhotná už jsem jedno byla. Příznaky byly klasické a mírné, včetně vynechané MS, a tohle fakt neznám :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
11.9.13 10:58

Tak i když by si byla těhotná, můžeš mít ms, někdo ze začátku těhotenství taky trochu krvácí to neni nic neobvyklího. A příznaky se můžou lišit :) minulý těhotentv ti bylo dobře, teď to bude horší. Ale být tebou tak bych si radši došla k doktorovi, může to bejt cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.9.13 10:58

Je možné, že jsi těhotná. I to krvácení je celkem běžné a týden před MS by odpovídalo nidačnímu krvácení. Akorát ta bolest v kříži, to nevypadá na těhotenský příznak, to bude něco jinačího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
11.9.13 11:00

Nechci být nějak rýpavá, ale tohle je stav, který by si měla řešit s doktorem a né tady s partičkou bláznivých mamin… :roll: :mrgreen:
Pokud by připadalo v úvahu těhotenství, zkus test, jinak to může být nějaká viróza, zánět ledvin, nějaký gynekologický zánět nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.9.13 11:01

@Cuarentena klidně může bolet v kříži, mě bolelo strašně až do třetího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 11:07

@hanzbl00 No zas tak dobře mi v první těhu nebylo :mrgreen:, ale nebylo mi takhle.

@Cuarentena Ale to nidační je spíš jen špinění ne? Tohle není jen špiněn, ale fakt krev, akorátže vážně malinko :nevim: Při první těhu mě v kříži bolelo, ale ne tak moc intenzivně.

@Mar__tanka1983 Já vím, že doktor ví víc než my všichni dohromady, jenže k mýmu obvodákovi chodím až v nouzi nejvyšší a na gyndu se mi zatím nechci, spíš jsem se snažila vyzjistit, jestli tohle Vás někdo nezná, víš :)

• Citovat
  • Upravit
3406
11.9.13 11:09

Mě teda napadlo, že si mohla bejt těhotná akorát si hned potratila, ale jako to vážně nevim, tohle sem myslim nezažila a asi by to bylo větší krvácení, ne? :nevim: :nevim: Jinak mě v těhu bylo super, špatně mi nebylo vůbec, akorát se mi blbě dýchalo potom už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 11:11

@hanzbl00 To asi spíš ne no, taky mě to napdlo, ale to by bylo více krve :)
To věřím :mrgreen: My se dál jak za třetí měsíc nedostali (hydrothorax, perikardiální výpotek a Turnerův syndrom :( ), tak čekáme, že to někdy dopadne líp.

• Citovat
  • Upravit
951
11.9.13 11:13

Bez k doktoru, to je urcite lepsi, nez do sebe futrovat ibalginy :nevim: Jinak ja v tehotenstvi mela slabe mesicky prvni 2 mesice a uplne na zacatku jsem mela krece v brise. Protoze jsme tehotenstvi planovali, prislo mi to divne. Zkusila jsem si po par dnech udelat test a byl pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
11.9.13 11:15
@Anonymní píše:
@hanzbl00 To asi spíš ne no, taky mě to napdlo, ale to by bylo více krve :)
To věřím :mrgreen: My se dál jak za třetí měsíc nedostali (hydrothorax, perikardiální výpotek a Turnerův syndrom :( ), tak čekáme, že to někdy dopadne líp.

taky bych řekla, že by to bylo víc krve..Tak počkej, až přestaneš trochu krvácet a zkus test, ale radši bych si došla k doktorovi :nevim: Je tak to je blbý :? :( určitě to někdy dopadne líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Katchus
11.9.13 11:27

Já mám stejné stavy poslední pár měsíců, objevilo se to po druhém porodu. Při menses mě bolí záda, že bych i došla k dr. kdybych nevěděla co to je :nevim: K tomu bolesti kloubů, zubů, na zvracení, nesnáším smrady. Teď mě zase bolelo koleno :zed: :zed: a jakmile to končí je po problémech :?
Faktem ale je, že když jsem poprvé otěhotněla, tak jsem dostala chřipku (nevěděla jsem, že už jsem v tom :mrgreen: ), pčikla si a tak se mi zablokovaly záda, že jsem cvrkala do kyblíku :oops:, na pohotovost mě musel partner odnést :jazyk:
Tak si pak vyber :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14046
11.9.13 11:28

To bude zánět - ledviny bych tak řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 11:31

@jizvíková Zánět ledvin jsem měla jednou v životě a ten poznám :nevim: ledviny, čurání atd mě nebolí, to je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.13 11:32
@nepř. Katchus píše:
Já mám stejné stavy poslední pár měsíců, objevilo se to po druhém porodu. Při menses mě bolí záda, že bych i došla k dr. kdybych nevěděla co to je :nevim: K tomu bolesti kloubů, zubů, na zvracení, nesnáším smrady. Teď mě zase bolelo koleno :zed: :zed: a jakmile to končí je po problémech :?
Faktem ale je, že když jsem poprvé otěhotněla, tak jsem dostala chřipku (nevěděla jsem, že už jsem v tom :mrgreen: ), pčikla si a tak se mi zablokovaly záda, že jsem cvrkala do kyblíku :oops:, na pohotovost mě musel partner odnést :jazyk:
Tak si pak vyber :kytka:

On i PMS je zrádný :lol: Ale na revizi jsem byla loni v květnu a od té doby mam MS cyklus ccá třicetidenní..plus minut dva dny…tohle právě vůbec neznám. No hold pozejtří, až se dostanu do města, koupim ted.

Díky všem :)

• Citovat
  • Upravit
8071
11.9.13 11:48
@Anonymní píše:
@hanzbl00 No zas tak dobře mi v první těhu nebylo :mrgreen:, ale nebylo mi takhle.

@Cuarentena Ale to nidační je spíš jen špinění ne? Tohle není jen špiněn, ale fakt krev, akorátže vážně malinko :nevim: Při první těhu mě v kříži bolelo, ale ne tak moc intenzivně.

@Mar__tanka1983 Já vím, že doktor ví víc než my všichni dohromady, jenže k mýmu obvodákovi chodím až v nouzi nejvyšší a na gyndu se mi zatím nechci, spíš jsem se snažila vyzjistit, jestli tohle Vás někdo nezná, víš :)

U třetího dítka jsem měla takhle jednorázově červenou krev, malinko, asi týden před očekávanou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí