Prasečí chřipka České Budějovice, Český Krumlov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
324
9.1.13 19:55

Prasečí chřipka Č.Budějovice, Č. Krumlov

Ahoj holky, mám 8m syna a mám hrůzu z prasečí chřipky, která tady propukla. Příští týden máme jít na 8m prohlídku a začínáme plavat a plaváníčko je v Krumlovské nemocnici tak vůbec nevím co dělat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3158
9.1.13 19:58

Neboj, myslim ze je to az moc nafouknute, proste radi chripka jako kazdy rok, jen se o tom „zase“ vice mluvi. Jasne nechodit do obchodaku a atd, ale na plavani nevidim duvod nejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.1.13 20:05

Ja z toho mam taky nejaky respekt. Nechci tady nejak sirit paniku, ale mam s praseci chripkou z toho prvniho roku, co se vyskytla moc spatnou zkusenost ze sveho okoli :( uplne me stve koukat na zpravy, kde to porad melou!! Ale taky myslim, ze je to trochu nafouknute medii 8o ale deti chodi do skoly a nemuzeme se doma zavrit, tak budem doufat, ze to nechytnem. Ale specialne z bazenu jsme si casto neco pritahly :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 20:08

Chřipka zabije tuším dva tisíce lidí v Ćesku každý rok :nevim: Je to záludný virus, ale stále je to plus mínus stejný problém (dokud nedorazí něco jako byla španělská chřipka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.13 20:11

No právě navíc je ten bazén v nemocnici, zavolám instruktorce a odložím to. Nejsem nijak citlivá co se týče malýho, ale vystavovat ho takovýmu nebezpečí nechci. Je navíc nedonošenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.13 20:18

Vím, že chřipka jako taková je taky nebezpečná, ale vystavili byste svoje dítě takové hrozbě jen kvůli plavání? Do obchoďáků s nim nechodím, ven chodíme každý den, nemocný zatím nebyl (musím to zaklepat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 20:28
@MíšaČK píše:
Vím, že chřipka jako taková je taky nebezpečná, ale vystavili byste svoje dítě takové hrozbě jen kvůli plavání? Do obchoďáků s nim nechodím, ven chodíme každý den, nemocný zatím nebyl (musím to zaklepat).

Já bych s mimi do špitálu v době chřipek taky nelezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
9.1.13 20:47

Já tam ležela mezi vánocemi…mám strach byli tam děti s chřipkou a normálně tam s nimi lezli mezi nás do herničky…navíc jsem diabetička…brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.1.13 20:49

Začne zase mrznout, tak už bude klid, minulý rok to bylo to samé! A jediná rada, když se bojíš, nikam nechoď!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.13 09:11

Právě jsem mluvila s lektorkou na plavání, tak vše prověří, ale plavání nejspíš bude. Prý se nemám bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.13 17:34

Tak mám zprávy, že opravdu v Krumlovské nemocnici jsou případy prasečí chřipky, lektorka říkala ať se nebojím, ale já to raději odložím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
10.1.13 17:37

Prasečí chřipka není ještě nikde potvrzena, stále čekají na výsledky http://www.budejckadrbna.cz/…ri-lide.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.13 19:11

Já to mám potvrzený od primáře Krumlovské nemocnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 19:21

Podle mě by nepsaly a ve zprávách neříkaly že to prasečí chřipka je kdyby to tak nebylo. Já bych asi taky ted neriskovala plavání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.1.13 20:03

@jurášek 07.07.09 díky za podporu, připadám si jako hysterka :oops: ale prostě mám o toho našeho drobka strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí