Prasečí chřipka u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
15.1.13 19:59
@Edita27 píše:
@jannina1 Upřímě se ještě pořád bojím. Od 26.12 ležel v nemocnici se zánětem prúdušek-prý-pustili to 31. a 3 znova teploty. A vrátilo se to. Teploty měl od středy až do další středy-ještě i v nemocnici. Zápal plic se projevil hrozným kašlem. Kašlal tak, že všechno vyzvracel.Ale to měl i před první nemocnicí a na plicích nález žádný. Podruhé už jo.Nic nemohl vypít ani sníst. Zhubl o 2 kg což je na tak malý tělíčko celkem dost.No už to nechci nikdy zažít.

To jste si taky užili :( Snad už to bude dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
15.1.13 22:36

@jannina1 -Taky bych to tak viděla ke dr. už vubec nejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
15.1.13 22:38
@Edita27 píše:
@jannina1 Upřímě se ještě pořád bojím. Od 26.12 ležel v nemocnici se zánětem prúdušek-prý-pustili to 31. a 3 znova teploty. A vrátilo se to. Teploty měl od středy až do další středy-ještě i v nemocnici. Zápal plic se projevil hrozným kašlem. Kašlal tak, že všechno vyzvracel.Ale to měl i před první nemocnicí a na plicích nález žádný. Podruhé už jo.Nic nemohl vypít ani sníst. Zhubl o 2 kg což je na tak malý tělíčko celkem dost.No už to nechci nikdy zažít.

Musely jste si užít hodně, halvně že je to za vámy a jste už na dobré cestě k uzdravení. Držím palečky aby se to nevrátilo a byl zdravej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.1.13 22:50

Maminky vubec nazávidím, mám 29 měsíčního klučinu. Musí to být hrozný. Zatím co bylo nejhorší u malýho tak laringitida. At jste brzo zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
16.1.13 15:06

Holcicka mela horecku jen po odpoeldnim spanku, pak po lekach to kleslo, kluk mel nizsi.. kazdopadne nam rikali, kdyby se to nelepsilo a kasel byl horsi, jet do nemocnice.. nam delali odbery, rentgen, atb mel jen syn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
16.1.13 15:41

@Staninka30 Díky já vám přeji aby se to už začalo taky lepšit. @jannina1 tak co museli jste k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.1.13 20:17
@Edita27 píše:
@Staninka30 Díky já vám přeji aby se to už začalo taky lepšit. @jannina1 tak co museli jste k dr.?

Ahojky, nešli jsme.Syn měl ráno 38 a celý den taktéž. Nahoru mu to zatím nevylítlo. Ale naprosto šíleně kašle, úplný záchvaty. Takže půjdem asi zítra k dr.na poslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
18.1.13 11:43

Ahojky.
@Edita27 -Děkujeme i tobě za držení palečku.
;)
Malej stále jenom leží už teploty vubec nemáme ale od toho pátku chce jenom ležet. Dobíráme antibiotika, začal i dotoho více kašlat má rýmu. Nikam jsem nešla ke dr. zatím je na tom dobře jen že stále nechce jíst jen maličko si dává už třetí den pije hodně tak je to dobré. Je hodně zesláblej možná proto chce jenom ležet a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 12:44
@Staninka30 píše:
Ahojky.
@Edita27 -Děkujeme i tobě za držení palečku. ;)
Malej stále jenom leží už teploty vubec nemáme ale od toho pátku chce jenom ležet. Dobíráme antibiotika, začal i dotoho více kašlat má rýmu. Nikam jsem nešla ke dr. zatím je na tom dobře jen že stále nechce jíst jen maličko si dává už třetí den pije hodně tak je to dobré. Je hodně zesláblej možná proto chce jenom ležet a odpočívat.

U nás teploty zvýšené, včera tedy 39,ale ibalgin tentokrát zabral a snížilo se mu to.Ale neustále dráždivě kašle a blbě se mu dýchá. Včera jsme byli v nemocnici, kde dostal další léky a dýchadla, že pokud to nepřejde, nástup do nemocnice. A dnes budu vědět, zda-li to je ta prasečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
18.1.13 13:53

@jannina1 Můžu se zeptat podle čeho poznáte že je to ta prasečí? Nám zjistili jen že je to tip A a to jestli to je prasečí se ted zjištuje v Praze na hyg. a bude to trvat 3 týdny. Tak jak vám to testovali když to bude tak rychlý? A chudáček malej teda-taky si pěkně užíváte :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
18.1.13 13:54

@Staninka30 At si odpočine. Musí být už vysílenej. Hlavně aby jedl a pil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 16:13
@Edita27 píše:
@jannina1 Můžu se zeptat podle čeho poznáte že je to ta prasečí? Nám zjistili jen že je to tip A a to jestli to je prasečí se ted zjištuje v Praze na hyg. a bude to trvat 3 týdny. Tak jak vám to testovali když to bude tak rychlý? A chudáček malej teda-taky si pěkně užíváte :-(

Brali na infekčním stěr z pusy. A teď jsem si tam volala, výsledek až v pondělí :( Slíbili, že dnes, no není to. Jinak teď je prý nejvíce ta prasečí. Jsou vysoké, nesrazitelné teploty, kašel průjem. Řekli mi, že má typ. příznaky pro tu prasečí, ale 100%to samo nevím.
Chudák je totálně zničenej, ještě nevíme zda-li večer nepojedeme na příjem. Strašně kašle a zatahuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
18.1.13 16:17

@jannina1 Jo to nám taky brali z pusy, ale tím zjistili jen že je to tip A.Ale že je to prasečí se zjištuje ještě nějakýma hlubšíma testama a ty trvají ty 3 týdny. Jinak tomu věřím že jak vy tak my tu prasečí jsme měli nebo máte. Je toho hrozně moc. Chudáček malej uplně je mi špatně. Když si představím jak vypadal náš malej tak vám vůbec nezávidím že s tím ještě tak bojujete. Hlavně at se vám to taky nezvrhne v ten zápal plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 16:56
@Edita27 píše:
@jannina1 Jo to nám taky brali z pusy, ale tím zjistili jen že je to tip A.Ale že je to prasečí se zjištuje ještě nějakýma hlubšíma testama a ty trvají ty 3 týdny. Jinak tomu věřím že jak vy tak my tu prasečí jsme měli nebo máte. Je toho hrozně moc. Chudáček malej uplně je mi špatně. Když si představím jak vypadal náš malej tak vám vůbec nezávidím že s tím ještě tak bojujete. Hlavně at se vám to taky nezvrhne v ten zápal plic.

Díky, no bojujeme jak se dá. včera dostal v nemocnici kortikoidy v tabletách, dýchadla kortikidy, Ventolín, Atrovent a jedem po 3 hodinách. Blbý je, že syn na Ventolín a ještě další dýchadla reaguje neklidem a třesem. Ještě dostal na večer Codein, to mi přišel jak sjetý :( dále má ještě Klacid, takže chudák je z těch prášků úplně grogy.Je to neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 16:58

Jinak nám bylo řečeno, že stěr z pusy je na prasečí chřipku, tak tedy nevím :nevim: Jestli ne, tak to mě pěkně naštvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí