Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc se omlouvám, že zakládám další diskuzi, ale jsme nemocní a potřebuju ještě radu-malá je stále kojená a nechce ŽÁDNÉ lahve, nic,..z hrnku ji to nejde, po lžičkách max.5 lžiček do ni dostanu, brčko-sem tam cucne… prostě nepije…
nemáte někdo nějakou radu-fígl? mám do ni dostat min.litr,a jelikož má průjem, kojit mám minimálně… ale co ty tekutiny???jak je doplnit??
moc vám všem maminky děkuji
Nikdy jsem neslyšela, že se při průjmu nemá kojit…Dávala jsem injekční stříkačkou a to i přes silný odpor.
Zapomněla jsem se zmínit, že nám je zle všem,..celé rodině, proto možná nemám kojit,..
A kolik je malé? mi máme střevní chřipku ted. malej mi teda pije dobře ale musela jsme mu vrátit dudlík který má jinak už jen na mlíko. vařím černý čaj s glukopurem hodně moc a asimu chutná je to jak cecek a když to měl malej v půl roce tak taky ještě moc nepil ale s tím glukopurem vyžahl najednou i 200 a to nikdy nedal tak to zkus
Jinak bacha na to má se pít jen po troškách jestli i zvrací mě dr řekla tak po 20 ml každou půl hodinu tak to bys zvládla i stříkačkou ![]()
Taky jsem tedy nikdy neslyšela, že by se nemohlo kojit, i když jsi nemocná ty, tím spíš od tebe získává protilátky…kojila bych normálně dál, jinak přijdeš o mléko. A jinak doplňovat tekutiny stříkačkou, pokud nechce flašku ![]()
Já jsem dávala Kulíška stříkačkou tak 3 ml po 5 minutách, pak víc a častěji pokud syn nezvracel. Nevím proč nemáš kojit, ale kojení by se přerušovat nemělo.