Průjem - jak doplnit tekutiny

111
15.1.13 13:27

průjem-tekutiny-jak doplnit

Moc se omlouvám, že zakládám další diskuzi, ale jsme nemocní a potřebuju ještě radu-malá je stále kojená a nechce ŽÁDNÉ lahve, nic,..z hrnku ji to nejde, po lžičkách max.5 lžiček do ni dostanu, brčko-sem tam cucne… prostě nepije…
nemáte někdo nějakou radu-fígl? mám do ni dostat min.litr,a jelikož má průjem, kojit mám minimálně… ale co ty tekutiny???jak je doplnit??
moc vám všem maminky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
15.1.13 13:32

Nikdy jsem neslyšela, že se při průjmu nemá kojit…Dávala jsem injekční stříkačkou a to i přes silný odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.1.13 13:33

Zapomněla jsem se zmínit, že nám je zle všem,..celé rodině, proto možná nemám kojit,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
15.1.13 13:54

A kolik je malé? mi máme střevní chřipku ted. malej mi teda pije dobře ale musela jsme mu vrátit dudlík který má jinak už jen na mlíko. vařím černý čaj s glukopurem hodně moc a asimu chutná je to jak cecek a když to měl malej v půl roce tak taky ještě moc nepil ale s tím glukopurem vyžahl najednou i 200 a to nikdy nedal tak to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
15.1.13 13:55

Jinak bacha na to má se pít jen po troškách jestli i zvrací mě dr řekla tak po 20 ml každou půl hodinu tak to bys zvládla i stříkačkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.1.13 13:56

Taky jsem tedy nikdy neslyšela, že by se nemohlo kojit, i když jsi nemocná ty, tím spíš od tebe získává protilátky…kojila bych normálně dál, jinak přijdeš o mléko. A jinak doplňovat tekutiny stříkačkou, pokud nechce flašku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.1.13 13:58

Já jsem dávala Kulíška stříkačkou tak 3 ml po 5 minutách, pak víc a častěji pokud syn nezvracel. Nevím proč nemáš kojit, ale kojení by se přerušovat nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí