Prasečí chřipka u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
7.2.13 19:09
@Edita27 píše:
A ohledně těch testů-my jsme se dozvěděli jen náhodně že to posílají dál na došetření. To jen, že jsem na ně naléhala a chtěla info a taky tam několikrát volala naše dětská a doktor doktorovi řekne víc než tobě. Dokonce hygiena nemá ani povinnosti ti oznámit výsledky. To taky víme jen díky naší doktorce.

Já se dopátrala přes infekční na Bulovce do laboratoře, kde měli vzorek zkoumat.Tam mi právě řekli, že čekají na testovací sady, kde bude do druhého dne znám výsledek na ¨H1N1.A ptala jsem se jestli to bude konkrétně na tuto chřipku a řekli mi, že ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.13 21:19

V pondeli ji delali testy a ve stredu mi rekla ze ma chripku typu A a jeste k tomu chripku H1n1, dala mi na to potvrzeni kdybych ja onemocnela! Ale volala jsem sve doktorce a ta mi rekla at se uklidnim, ze tato chripka tu byla vzdy a akorat jak rikas, je to zmedializovane!!! :cert: j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 14:15

Ahoj holky, prosim o radu. Mam potvrzenou praseci chripku a den jsem byla s malou 2,5 roku normalne doma nez jsem se to dozvedela. Mam ted o ni strasny strach, ze se ode me nakazila :zed: pediatricka mi rikala at jsem v klidu, ze kdyby se nakazila, tak to bude mit prubeh jako normalni chripka, ale ja se oni moc bojim. Na netu ctu same hruzy. Nemate s tim nekdo zkusenost? Dekuji a omlouvam se za anonym

• Citovat
  • Upravit
786
16.2.16 14:37

My to nemame s dcerou potvrzene, ale uz od minule soboty se potykala s horeckama a kaslem, byly jsme i u lekare. trvalo to 5 dnu nez horecky odeznely, kasle dotedka, rymu taky. doktorka nas „strasila“ ze by z toho mohl byt i zapal plic. kdyz jsem vcera doktorce psala, ze uz je to lepsi, ze ale na kontrolu zatim nedorazime, protoze chripka dobehla i mne a jsem KO, tak mi odpovedela, ze to vypada, ze se u dcery projevila chripka praseci, ze ma ted takovych deti kazdy den nekolik :-( koukala jsem na netu a opravdu uz se praseci bere jako normalni chripka. jo a dcera nakonec skoncila na ATB skrz ten kasel. ja uz jsem taky na ATB, delali mi vcera na gynde (jsem ve 3. trimestru) CRP, protoze se jim muj kasel nelibil (komu by se libil) a bylo vysoke. u te praseci se pridava pry i casto to bakterialni onemocneni, zapal plic apod.

chci te uklidnit. neni to mila chripka (ktera je, ze ano), ale da se zvladnout. nam teda na srazeni horecky nepomahaly tentokrate zabaly. ale stridani nurofenu a paracetamolovych cipku pro deti zabiralo. a dcera ma 3 roky, takze taky prtavec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 14:40

@Vrkulíšek Dekuji za uklidneni! Drzim palce at jste brzo fit! Ja prodelala v tehu zapal plic a mala je zdrava, nastesti!

• Citovat
  • Upravit
72725
16.2.16 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o radu. Mam potvrzenou praseci chripku a den jsem byla s malou 2,5 roku normalne doma nez jsem se to dozvedela. Mam ted o ni strasny strach, ze se ode me nakazila :zed: pediatricka mi rikala at jsem v klidu, ze kdyby se nakazila, tak to bude mit prubeh jako normalni chripka, ale ja se oni moc bojim. Na netu ctu same hruzy. Nemate s tim nekdo zkusenost? Dekuji a omlouvam se za anonym

na normální chřipku je větší úmrtnost, neplaš.. děti se s tim poperou mnohem líp, jak dospělí :nevim: měla ségra a ani jsme to netušili - až potom z testů.. byli jsme u ní, já s 3 letým, nikdo to nechytl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 15:04

@martina.se :hug: dekuji za uklidneni! Me by ani ve snu nenapadlo, ze se nakazim

• Citovat
  • Upravit
72725
16.2.16 15:07
@Anonymní píše:
@martina.se :hug: dekuji za uklidneni! Me by ani ve snu nenapadlo, ze se nakazim

jj, věřim.. ale není to nic tak hrozného, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
16.2.16 15:20

@martina.se vidis a my to od male chytli oba a i moje mamka asi, kdyz ji jeden den hlidala :-( ale taky jsem cetla, ze uz se to fakt bere jako kazda jina chripka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.16 18:52

Holky tak mala zacla mit dneska rano horecky tak s ni sel manzel pro jistotu k doktorce a ta ji poslala na infekcni k hospitalizaci. Udelali ji jen odbery a poslali ji domu s tim ze si mame v patek zavolat na vysledky :nevim: doktorka pry byla uplne v klidu a jednala s manzelem jak kdyby mala byla jen nachlazena. Hospitalizaci zavrhla ze neexistuje :cert: snad vi co dela. Mam z toho trochu obavy

• Citovat
  • Upravit
786
18.2.16 06:55

To je mi lito, ale ty horecky k tomu asi patri. Nase mala mela horecky pres 5 dnu :-( v noci 39,3, ve dne 38,5. porad dokola. jeli jsme v nurofenu, paracetamolu. zabaly nepomahaly :-( k tomu kasel, ryma. byla uz totalne vycerpana. drzim palce, at mate lepsi prubeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 11:03

@Vrkulíšek dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat