Prášek na praní pro miminko

2943
7.9.15 10:47

prášek na praní pro miminko

Chtěla jsem se zeptat nebo spíše udělat takovou anketu, jaký používáte prací prostředek na praní pro miminka?? A zda někdo používáte Persil Sensitive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10631
7.9.15 10:49

Kdyz byl miminko, pouzivala jsem tekutou Lovelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.9.15 10:52

Taky jsem používala tekutou Lovelu :palec: Prášek bych nepoužívala, stalo se mi párkrát že se pořádně nevymyl :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.9.15 10:53

Používala jsem tekutou lovelu

• Citovat
  • Upravit
3909
7.9.15 10:53

Používám persil sensitive, i na naše prádlo, a nehodlám přestat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.9.15 10:55

Za me Lovela gel. Zkousela jsem i batole, ale to moc skvrny nevypere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.9.15 10:58

Tak já nedám dopustit na Persil sensitive, malá je alergička a dobrý. Takže zůstanu věrná Persilu :D Lovela mi skoro nic nevyprala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.9.15 11:05

Já měla Lovelu prášek ale skvrny nevypral..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
7.9.15 11:10

Mám prášek domácí výroby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.9.15 11:11

Já kupuju většinou obyčejnej privátní z kauflandu, jako ais jediní mají privátní i ve variantě sensitive, děti ho snáší dobře, vypera taky dobře, líp než lovela, batole, apod, a 4 kila stojí asi 73 korun :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 11:14

Mám ráda prací tablety od Eurony, vypraly mi i tašku darovaného oblečení které jsem původně měla sto chutí vyhodit, ale jsou docela drahé tak je střídám s Batoletem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.9.15 11:18

Persil sensitiv jsem pro mimčo používala. Prala jsem v něm prádlo i pro nás. U prvního dítětě jsem používala Lovelu nebo Batole, ale nebyla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
7.9.15 11:19

Já teprve peru miminku věci než přijde na svět a první várku jsem prala v Lovele - ale ta mi děsně smrděla, další dvě várky jsem vyprala v Bupi pracím gelu - ten mi smrdí taky :mrgreen: za to ale vypral všechny fleky z bodýček co jsem dostala po neteři ;) Uvažuji nad Persilem kvůli vůni ale jelikož trpín na kožní problémy a obávám se, že malý bude taky, tak trošičku váhám. Zkusím v tom nejdřív vyprat svoje oblečení a podle toho se rozhodnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
7.9.15 11:21

Tekutá lovela :palec:..navíc krásně voní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
7.9.15 11:23

@Dianela jak máme odlišné nosíky co :lol: a nemůže to být třeba tím, že jsi těhulka? :-) Jestli jsem pochopila z tvého příspěvku správně :think:.. Já totiž, když jsem byla těhu tak mi smrděl i parfém, který mi předtím nádherně voněl a jako těhluka jsem ho na nikom nemohla ani cítit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí