Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Breuovi píše:
Zakladatelka byla Janinna23?Tak to beru je ještě mladá
já že se ptá nějaká starší,která už by o tom mohla něco vědět
ale tak víš jak, číst umíme od 6-7let. Ale někdy lidi zkrátka vůbec nenapadne, k čemu ten papírek v krabičce je, akorát tam překáží, že ![]()
Tak třeba příště už pročte, jsem optimista ![]()
@Gladys píše:
@Janinna23 a je po anonymitě
S tím zmotáním to chápu, ale fakt HA nikdy nevynechávat uprostřed braní, to mže způsobit, že se spustí zrání vajíčka, dál zobeš, nic nevíš, souložíš a pak se divíš, kde se to tam vzalo. Naopak kdykoliv je podezření, že se prášek nevstřebal (zvracení, průjem atd), tak raději vzít další
A pokud dojde k vynechání - ztráta prášků, nečekaný nocleh, tak se pak do konce cyklu chránit jinak
Jasně, to určitě. Raději se několikrát zeptám, než to pomotat. Jo, po anonymitě
Sama vidíš, že je tu dost rejpalů, jak tady nademnou, tak asi chápeš - mám s ní spory i jinde
Tak mi to ulítlo bez zatržení ![]()
Leták čtu, ale že bych tam vysloveně četla tohle, to ne ![]()
@Janinna23 ale však já si taky rejpla
holt člověk se stále učí, někdy i od rejpalů ![]()
@Gladys píše:
ale tak víš jak, číst umíme od 6-7let. Ale někdy lidi zkrátka vůbec nenapadne, k čemu ten papírek v krabičce je, akorát tam překáží, že
Tak třeba příště už pročte, jsem optimista
Když nevím ptám se doktora,ten co mě ty prášky vůbec předepsal.A než začnu něco užívat tak se první zeptám co a jak a spíše doktora než někoho kdo bere jinou HA a není lékař a za druhé existují příbalové letáky a jak dlouhé,do puntíku rozepsané.To zas bude téma u některé..HA selhala. ![]()
@boball píše:
No,bože,tak ses zeptala,jak se říká dvakrát měř a jednou řež:-)
no dobře,ale existuje lékař a příbalový leták.
@Breuovi píše:
Když nevím ptám se doktora,ten co mě ty prášky vůbec předepsal.A než začnu něco užívat tak se první zeptám co a jak a spíše doktora než někoho kdo bere jinou HA a není lékař a za druhé existují příbalové letáky a jak dlouhé,do puntíku rozepsané.To zas bude téma u některé..HA selhala.
Jestli narážíš na mě, tak za prvé neberu HA poprvé, a ani poprvé od porodu
Tohle se mi stalo poprvé a raději se zeptám - rozhodně nebudu v 9 hodin večer volat dr. ![]()
@Janinna23 píše:
Jestli narážíš na mě, tak za prvé neberu HA poprvé, a ani poprvé od poroduTohle se mi stalo poprvé a raději se zeptám - rozhodně nebudu v 9 hodin večer volat dr.
no to jsem četla že nebereš HA poprvní,proto prý taky selhala.Mohla jsi to řešit dřív.Ale to je jedno. ![]()
Ty víš všechno nejlíp, že?
A laskavě mě neustále neobtěžuj tím, že mi píšeš soukromé zprávy - já na to opravdu nejsem zvědavá
Tobě je to mého života prd, tak si mě nevšímej, dík ![]()
@Janinna23 píše:
Ty víš všechno nejlíp, že?A laskavě mě neustále neobtěžuj tím, že mi píšeš soukromé zprávy - já na to opravdu nejsem zvědavá
Tobě je to mého života prd, tak si mě nevšímej, dík
Asi jo,protože po porodu taky beru prášky a když něco nevím,zeptám se odborníka nebo pročtu příbalový leták.
Ted to není k tobě,ju?
Mě fascinuje jak některá napíše že jí HA selhala a přitom ani neví jak ty prášky má brát,není informovaná a letáček jen tak přečte aby se neřeklo.
@Breuovi píše:
Asi jo,protože po porodu taky beru prášky a když něco nevím,zeptám se odborníka nebo pročtu příbalový leták.
Ted to není k tobě,ju?
Mě fascinuje jak některá napíše že jí HA selhala a přitom ani neví jak ty prášky má brát,není informovaná a letáček jen tak přečte aby se neřeklo.
Nechapu, proc to sem pises, kdyz to sem nepatri?? Zakladatelce slo hlavne o to, ze bere jinak dny nez ktere jsou a o tom v letaku se opravdu nepise!
Příspěvek upraven 02.05.12 v 22:30
@palapa píše:
Nechapu, proc to sem pises, kdyz to sem nepatri?? Zakladatelce slo hlavne o to, zr bere jinak dny nez ktere jsou a o t v letaku se opravdu nepise!
Umím číst,děkuji ![]()
@Breuovi píše:
Umím číst,děkuji
Opravdu?? Tak proc komentare, ktere sem nepatri??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zakladatelka byla Janinna23?
Tak to beru je ještě mladá
já že se ptá nějaká starší,která už by o tom mohla něco vědět