Prášek o den dříve

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Breuovi
2.5.12 21:51
@Gladys píše:
@Janinna23 a je po anonymitě :mrgreen:
S tím zmotáním to chápu, ale fakt HA nikdy nevynechávat uprostřed braní, to mže způsobit, že se spustí zrání vajíčka, dál zobeš, nic nevíš, souložíš a pak se divíš, kde se to tam vzalo. Naopak kdykoliv je podezření, že se prášek nevstřebal (zvracení, průjem atd), tak raději vzít další ;)
A pokud dojde k vynechání - ztráta prášků, nečekaný nocleh, tak se pak do konce cyklu chránit jinak

Zakladatelka byla Janinna23? :roll: Tak to beru je ještě mladá :) já že se ptá nějaká starší,která už by o tom mohla něco vědět :lol:

• Upravit
31594
2.5.12 21:54
@Breuovi píše:
Zakladatelka byla Janinna23? :roll: Tak to beru je ještě mladá :) já že se ptá nějaká starší,která už by o tom mohla něco vědět :lol:

ale tak víš jak, číst umíme od 6-7let. Ale někdy lidi zkrátka vůbec nenapadne, k čemu ten papírek v krabičce je, akorát tam překáží, že :lol:
Tak třeba příště už pročte, jsem optimista 8)

• načítám...
1254
2.5.12 21:55
@Gladys píše:
@Janinna23 a je po anonymitě :mrgreen:
S tím zmotáním to chápu, ale fakt HA nikdy nevynechávat uprostřed braní, to mže způsobit, že se spustí zrání vajíčka, dál zobeš, nic nevíš, souložíš a pak se divíš, kde se to tam vzalo. Naopak kdykoliv je podezření, že se prášek nevstřebal (zvracení, průjem atd), tak raději vzít další ;)
A pokud dojde k vynechání - ztráta prášků, nečekaný nocleh, tak se pak do konce cyklu chránit jinak

Jasně, to určitě. Raději se několikrát zeptám, než to pomotat. Jo, po anonymitě :D Sama vidíš, že je tu dost rejpalů, jak tady nademnou, tak asi chápeš - mám s ní spory i jinde :roll: Tak mi to ulítlo bez zatržení :mrgreen:

Leták čtu, ale že bych tam vysloveně četla tohle, to ne ;)

• načítám...
31594
2.5.12 21:56

@Janinna23 ale však já si taky rejpla :mrgreen: holt člověk se stále učí, někdy i od rejpalů :kytka:

• načítám...
15108
2.5.12 21:57

No,bože,tak ses zeptala,jak se říká dvakrát měř a jednou řež:-)

• načítám...
Breuovi
2.5.12 21:57
@Gladys píše:
ale tak víš jak, číst umíme od 6-7let. Ale někdy lidi zkrátka vůbec nenapadne, k čemu ten papírek v krabičce je, akorát tam překáží, že :lol:
Tak třeba příště už pročte, jsem optimista 8)

Když nevím ptám se doktora,ten co mě ty prášky vůbec předepsal.A než začnu něco užívat tak se první zeptám co a jak a spíše doktora než někoho kdo bere jinou HA a není lékař a za druhé existují příbalové letáky a jak dlouhé,do puntíku rozepsané.To zas bude téma u některé..HA selhala. :roll:

• Upravit
Breuovi
2.5.12 21:59
@boball píše:
No,bože,tak ses zeptala,jak se říká dvakrát měř a jednou řež:-)

no dobře,ale existuje lékař a příbalový leták.

• Upravit
1254
2.5.12 21:59
@Breuovi píše:
Když nevím ptám se doktora,ten co mě ty prášky vůbec předepsal.A než začnu něco užívat tak se první zeptám co a jak a spíše doktora než někoho kdo bere jinou HA a není lékař a za druhé existují příbalové letáky a jak dlouhé,do puntíku rozepsané.To zas bude téma u některé..HA selhala. :roll:

Jestli narážíš na mě, tak za prvé neberu HA poprvé, a ani poprvé od porodu ;) Tohle se mi stalo poprvé a raději se zeptám - rozhodně nebudu v 9 hodin večer volat dr. ;)

• načítám...
Breuovi
2.5.12 22:01
@Janinna23 píše:
Jestli narážíš na mě, tak za prvé neberu HA poprvé, a ani poprvé od porodu ;) Tohle se mi stalo poprvé a raději se zeptám - rozhodně nebudu v 9 hodin večer volat dr. ;)

no to jsem četla že nebereš HA poprvní,proto prý taky selhala.Mohla jsi to řešit dřív.Ale to je jedno. :)

• Upravit
1254
2.5.12 22:03

Ty víš všechno nejlíp, že? :roll: A laskavě mě neustále neobtěžuj tím, že mi píšeš soukromé zprávy - já na to opravdu nejsem zvědavá ;) Tobě je to mého života prd, tak si mě nevšímej, dík ;)

• načítám...
Breuovi
2.5.12 22:06
@Janinna23 píše:
Ty víš všechno nejlíp, že? :roll: A laskavě mě neustále neobtěžuj tím, že mi píšeš soukromé zprávy - já na to opravdu nejsem zvědavá ;) Tobě je to mého života prd, tak si mě nevšímej, dík ;)

Asi jo,protože po porodu taky beru prášky a když něco nevím,zeptám se odborníka nebo pročtu příbalový leták.
Ted to není k tobě,ju?
Mě fascinuje jak některá napíše že jí HA selhala a přitom ani neví jak ty prášky má brát,není informovaná a letáček jen tak přečte aby se neřeklo.

• Upravit
Breuovi
2.5.12 22:09

Tot vše.Já se přít nebudu. :)

• Upravit
2947
2.5.12 22:27
@Breuovi píše:
Asi jo,protože po porodu taky beru prášky a když něco nevím,zeptám se odborníka nebo pročtu příbalový leták.
Ted to není k tobě,ju?
Mě fascinuje jak některá napíše že jí HA selhala a přitom ani neví jak ty prášky má brát,není informovaná a letáček jen tak přečte aby se neřeklo.

Nechapu, proc to sem pises, kdyz to sem nepatri?? Zakladatelce slo hlavne o to, ze bere jinak dny nez ktere jsou a o tom v letaku se opravdu nepise!

Příspěvek upraven 02.05.12 v 22:30

• načítám...
Breuovi
2.5.12 22:29
@palapa píše:
Nechapu, proc to sem pises, kdyz to sem nepatri?? Zakladatelce slo hlavne o to, zr bere jinak dny nez ktere jsou a o t v letaku se opravdu nepise!

Umím číst,děkuji :)

• Upravit
2947
2.5.12 22:32
@Breuovi píše:
Umím číst,děkuji :)

Opravdu?? Tak proc komentare, ktere sem nepatri??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1

• (4.9) + 41 recenzí

Dipstrip