Prášek o den dříve

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Breuovi
2.5.12 22:33
@palapa píše:
Opravdu?? Tak proc komentare, ktere sem nepatri??

Fakt :)

• Upravit
7182
3.5.12 10:43

Ty dny jsou tam nadepsané jenom pro tebe, jinak ty prášky jsou každý den stejný (pokud nemáš třífázovku). Takže je úplně jedno, když si pondělní prášek vezmeš třeba dneska. ;)

• načítám...
1254
3.5.12 12:52
@Raduš.ka44 píše:
Ty dny jsou tam nadepsané jenom pro tebe, jinak ty prášky jsou každý den stejný (pokud nemáš třífázovku). Takže je úplně jedno, když si pondělní prášek vezmeš třeba dneska. ;)

To je mi jasný. Ale o to mi vůbec nejde. Jde o to, že jak byly ty dny pomíchaný, tak bych si třeba vzala v jeden den dva, nebo žádnej, ani bych o tom nevěděla, protože by mě to prostě netrklo ;)

• načítám...
59
3.5.12 17:17

breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpaný :twisted: Lepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.

• načítám...
Breuovi
3.5.12 17:36
@Anonymní píše:
breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpaný :twisted: Lepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.

Proč anonymně? :) Nevím komu odepsat. :nevim: tak napíšu ve zkratce.To je moje věc a tvoje zbytečná starost a starej se raději o to co máš.Není komunismus abych se musela zpovídat,zvláště nějakému anonymu. :nevim:

• Upravit
Breuovi
3.5.12 17:36
@Anonymní píše:
breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpaný :twisted: Lepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.

Ještě něco tě zajímá? :)

• Upravit
Breuovi
3.5.12 17:40

anonymní je trošku neslušné se na něco takového ptát anonymně,za anonymem si hrdinka,vid?Ty mě bavíš holka. :lol:

• Upravit
59
3.5.12 18:34

a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy. :kytka:

• načítám...
Breuovi
3.5.12 18:37
@tam321 píše:
a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy. :kytka:

Spíš já nevím o co jde tobě.Laskavě se uklidni,tvé chování mi připadá pubertální.Co si o sobě myslíš?Jediný kdo by tady mohl být rejpalka a ještě ktomu uvztekaná tak si ty.a ty zase nemusíš se ptát někoho anonymně,pokud to není intimní.Zrovna ty mě budeš poučovat anonyme. :lol:

• Upravit
Breuovi
3.5.12 18:39
@tam321 píše:
a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy. :kytka:

Takové pískle ještě bude někomu poroučet co má dělat. :lol: Tvé chování je opravdu na úrovni pubertáka. :D

Příspěvek upraven 03.05.12 v 18:39

• Upravit
59
3.5.12 18:39

hezký den a to chce klid :lol:

• načítám...
Breuovi
3.5.12 18:40
@tam321 píše:

já klidná jsem,já ti nenapsala anonymně :) :P

• Upravit
Breuovi
3.5.12 18:41
@tam321 píše:

Tak anonymně joo :lol:

• Upravit
Breuovi
3.5.12 18:44
@tam321 píše:

vždyt jsem psala v klidu,to jen určitá zakladatelka/zakladatelky se začaly rozčilovat např. :twisted: :twisted: :lol: no holka podívej se na sebe :D Ještě něco pěkného mi napiš :D

• Upravit
1254
3.5.12 18:44

Nestačím zírat. Co si tu furt pomalu píšeš sama se sebou? Otázka byla zodpovězena, tak už tu nic nesepisuj! Tvoje inteligence je hodně v mínusu, MADAM!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1

• (4.9) + 41 recenzí

Dipstrip