Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty dny jsou tam nadepsané jenom pro tebe, jinak ty prášky jsou každý den stejný (pokud nemáš třífázovku). Takže je úplně jedno, když si pondělní prášek vezmeš třeba dneska. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Ty dny jsou tam nadepsané jenom pro tebe, jinak ty prášky jsou každý den stejný (pokud nemáš třífázovku). Takže je úplně jedno, když si pondělní prášek vezmeš třeba dneska.
To je mi jasný. Ale o to mi vůbec nejde. Jde o to, že jak byly ty dny pomíchaný, tak bych si třeba vzala v jeden den dva, nebo žádnej, ani bych o tom nevěděla, protože by mě to prostě netrklo ![]()
breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpaný
Lepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.
@Anonymní píše:
breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpanýLepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.
Proč anonymně?
Nevím komu odepsat.
tak napíšu ve zkratce.To je moje věc a tvoje zbytečná starost a starej se raději o to co máš.Není komunismus abych se musela zpovídat,zvláště nějakému anonymu. ![]()
@Anonymní píše:
breuovi: Můžu jse zeptat proč jsem vůbec na diskuzy chodíte, nebo spíš proč jste se sem vůbec registrovala. Když všechno víte a znáte, a když už ani to nevíte tak se zeptáte svého lékaře. Nesnáším rejpalky urejpanýLepší je se x krát zeptat než pak čučet jako puk.
Ještě něco tě zajímá? ![]()
anonymní je trošku neslušné se na něco takového ptát anonymně,za anonymem si hrdinka,vid?Ty mě bavíš holka. ![]()
a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy. ![]()
@tam321 píše:
a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy.
Spíš já nevím o co jde tobě.Laskavě se uklidni,tvé chování mi připadá pubertální.Co si o sobě myslíš?Jediný kdo by tady mohl být rejpalka a ještě ktomu uvztekaná tak si ty.a ty zase nemusíš se ptát někoho anonymně,pokud to není intimní.Zrovna ty mě budeš poučovat anonyme. ![]()
@tam321 píše:
a co Vám pořád jde,spíš by jste měla mít pod přezdívkou zasloužílá rejpalka, Vy jse asi ráda hádáte co?? Mějte se hezky a už jse vykašlete na to ustavičný rejpání.A nemusíte mi psát soukromé zprávy.
Takové pískle ještě bude někomu poroučet co má dělat.
Tvé chování je opravdu na úrovni pubertáka. ![]()
Příspěvek upraven 03.05.12 v 18:39
@tam321 píše:
hezký den a to chce klid
vždyt jsem psala v klidu,to jen určitá zakladatelka/zakladatelky se začaly rozčilovat např.
no holka podívej se na sebe
Ještě něco pěkného mi napiš ![]()
Nestačím zírat. Co si tu furt pomalu píšeš sama se sebou? Otázka byla zodpovězena, tak už tu nic nesepisuj! Tvoje inteligence je hodně v mínusu, MADAM!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fakt