Praskla bradavka. Co teď?

133
9.1.13 18:56

Praskla bradavka. Co teď?

Ahoj chtěla jsem se zeptat už asi 3 dny mě bolelo pravé prso při kojení a teď už bradavka praskla. Stalo se vám to někomu? Co mám dělat? Zatím jí větrám ale pořád to bolí a myslim že ráno už to neukojim:-( a malýmu jsou jen 3 měsíce a nechci přestat kojit. Děkuji za každou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
9.1.13 18:59

Bepanthen:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
9.1.13 19:01

Mě se to stalo nedávno…na jeden a půl dne jsem nekojila z toho bolaveho a jen z toho zdravého…odstrikavala jsem…mazala bepanthenem a větrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.1.13 19:01

Mi poradili v porodnici vynechat kojeni - kojit z druheho. pokud bys mela vynechat vic nez jednou, tak ale odstrikat. jinak mazat a vetrat a uplne nejvic mi pomohl krem od Medely Purelan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.1.13 19:03

Jo bepanthen, taky mi praskla a namazala jsem jí jednou a kojila druhým prsem a druhej den to bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.1.13 19:21

Me na popraskane bradavky pomohly hydrogelove naplasti z lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.1.13 19:43

Bepanthen mazat a na kojení jen utřít. Mě pomohlo odstříkat mléko. Pokud není krev v mléce dej pomocí stříkačky přes prst. Někdy stačí vynechat jen 2 kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
9.1.13 19:52

Jediné, co mi zabralo, byl sprej z Aloe Vera a hodně větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.1.13 16:41

Jo tak jsem kojila z jednoho druhé odstříkávala ale bylo toho i dohromady málo tak jsem vytáhla sunar a byl pokoj teď jsem zkoužela kojit z toho horšího a už dobrý :-D jsem nečekala že to tak rychle poleví :-) ale praskla zase druhá…takže zase znova ale nadčruhou stranu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová