Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj chtěla jsem se zeptat už asi 3 dny mě bolelo pravé prso při kojení a teď už bradavka praskla. Stalo se vám to někomu? Co mám dělat? Zatím jí větrám ale pořád to bolí a myslim že ráno už to neukojim:-( a malýmu jsou jen 3 měsíce a nechci přestat kojit. Děkuji za každou radu…
Mě se to stalo nedávno…na jeden a půl dne jsem nekojila z toho bolaveho a jen z toho zdravého…odstrikavala jsem…mazala bepanthenem a větrala…
Mi poradili v porodnici vynechat kojeni - kojit z druheho. pokud bys mela vynechat vic nez jednou, tak ale odstrikat. jinak mazat a vetrat a uplne nejvic mi pomohl krem od Medely Purelan.
Jo bepanthen, taky mi praskla a namazala jsem jí jednou a kojila druhým prsem a druhej den to bylo OK
Me na popraskane bradavky pomohly hydrogelove naplasti z lekarny
Bepanthen mazat a na kojení jen utřít. Mě pomohlo odstříkat mléko. Pokud není krev v mléce dej pomocí stříkačky přes prst. Někdy stačí vynechat jen 2 kojení.
Jo tak jsem kojila z jednoho druhé odstříkávala ale bylo toho i dohromady málo tak jsem vytáhla sunar a byl pokoj teď jsem zkoužela kojit z toho horšího a už dobrý
jsem nečekala že to tak rychle poleví
ale praskla zase druhá…takže zase znova ale nadčruhou stranu ![]()