Prasklá cévka nebo hemeroidy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
13.5.09 21:34

No, mě jen zarazilo jak píšeš, že až se probudíš, půjdeš domů… :) Já to několikrát viděla, ale nikdy úplně v uspání, protože se u toho musí trochu spolupracovat (otáčet se). Ohledně kojení záleží, co Ti dají za léky, tak jak psala Eliška. To by měl vědět lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.5.09 22:35

Martasaja: Tak mi to řekli, až se proberu, půjdu domů :). Teda, musí si pro mě zajet přítel, jinak mě nepustí. Určitě se zeptám, a budu „vyžadovat“ to nejšetrnější, kvůli kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.5.09 22:51

Tak ať Ti to dobře dopadne a vše v poho zvládneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
14.5.09 09:01

Misutko, určitě to zvládneš. Já jsem byla fakt dávno, to se to asi dělalo ještě jinak. Žádné sedativum mi nedali, až když jsem tam brečela bolestí, tak mi něco píchli a pak to bylo mnohem lepší. Doprovod si určitě zařiď i s autem, nebyla jsem pak schopná jít delší cestu, ale rychle to odeznělo. Jak to máš před tím vyšetřením? Já jsem dva dny nesměla jíst, jen tekutiny třeba čistý vývar a poslední den před vyšetřením ani to ne, jen vodu :roll: To by bylo pro kojení asi větší nebezpečí než jednorázová dávka sedativa.
Držím palce, určitě to zvládneš.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
14.5.09 20:58

Holky, díky, jste hodné.

Romik: Jíst můžu, jen den před zákrokem snídani a pak jen na oběd vývar, potom vypít nějaký roztok, co jsem dostala a vodu, kterou to budu muset „vyplavit“. No, taky mě to napadlo, modlím se, abych mlíko neztratila, strašlivě by mě to mrzelo, ale ten jeden den se to snad vydrží. Určitě přijede autem, jelikož nemocnice není zrovna blízko domova. Navíc mám slabé žíly, praskají mi, doufám, že se to povede a bude to rychle. Už abych to měla za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
14.5.09 21:12

Misutko, vzpomnela jsem si, ze pro me bylo taky nejobtiznejsi to hladoveni, ja s tim mam totiz problem obecne, dostavam tresavku. Takze v noci pred zakrokem, po vypiti toho roztoku jsem byla strasne vyklepana z hladu, az mi bylo na omdleni a volala jsem na pohotovost, kde mi rekli, ze v tomhle stavu at si radsi neco maleho k jidlu vezmu, ze to holt na chirurgii nejjak pochopeji. Tak skousli to, vysetreni se zdarilo i tak, i kdyz se to tedy fakt nema. Na ztratu mlika to vliv nemelo, i kdyz je fakt, ze tehdy bylo dcerce uz asi rok a pul a na mem mlicku zavisla nebyla. Maximalne se ale muze jen prechodne snizit tvorba, pak to zas naskoci, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.5.09 13:02

Eliška: Já tedy nemám třesavku, ale jak se nenajím tak 5 hodin, bývá mi taky zle. Tak snad to nějak vydržím. Mluvila jsem s dětskou doktorkou ohledně mléka, složení mlíčka se nezmění (to bych prý musela hladovět víc dní), max. se sníží tvorba- jak jsi psala. Doporučila mi odstříkat do lednice, až budu doma, aby pila to dobré. Mám v mrazáku dva plné kelímky od Aventu (nevím, kolik mají ml), nevím, kolik malá vypije, sice ráno ještě odstříkám, ale bojím se, aby to stačilo. Po narkóze (mám se domluvit s anesteziologem, aby mi dal to „nejšetrnější“) by se měl nechat odstup 6 hodin, aby to nemělo vliv. Ale mě se určitě nalijou prsy, co mám s tím mlékem dělat? Odsát a vylít? 8O Závidím zdravím lidem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
18.5.09 13:34

Kelimky od Aventu maji tusim 180, pokud je naplnis uplne, coz by se nemelo, ma se nechat 2 cm pod okraj mista. Ty dva by ti s rezervou mely stacit k nahrazeni dvou kojeni, podle meho, podle toho, jaka je mala zravec. pro jistotu bych si poridila domu baleni Nutrilonu nebo pod., muze se hodit i v jinych necekanych pripadech, clovek nikdy nevi (pokud nemas tedy vetsi zasoby MM na mrazaku). A doporucuju dokrmit strikackou, zkuste s manzelem jeste spolu v klidu, at pak vi jak na to.

O tom sestihodinovem odstupu mi prave rikal dr. taky, ale na Horke lince mi rekli, ze muzu hned, nejlepsi je zeptat se dr. na nazev toho, co pouzije, a zavolat si na Horkou linku, oni maji databazi. Pokud se tam nedovolas, tak radsi fakt tech sets hodin vyckat. A behem dne - pokud to pujde - odstrikavat v intervalech, v jakych kojis, tim si zachovas tvorbu priblizne stejnou. Pokud to bude behem cekani pred zakrokem, tak muzes uschovat (ale kde, ze jo?), po kolonoskopii uz radsi vylit.

A neboj, vsechno dobre dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.5.09 20:06

Eliška: Děkuju :). Kelímky mám naplněné dva, sice ne úplně, ale proč se musí nechat tak 2cm pod okrajem? 8O A to je všechno, víc v mrázáku nemám. Odstříkám ráno, než pojedu, nad tím UM jsem také uvažovala a zítra ho nejspíš skočím koupit, ale to zase budu dumat nad tím, které je nejlepší :roll: . Jinak s přítelem jsme dnes zkoušeli krmit stříkačkou, tedy on to zkoušel, docela dobrý, jen první dávku rozbryndali kolem :). No, malá je žrout, stříkačkou vypila 50ml, pak jsem ji ještě kojila, no, asi bude málo, to co je v mrazáku. Kdyžtak mi písni SZ, kvůli číslu na tu Horkou linku kojení, kdyby něco, abych věděla, kam se obrátit. Jinak ti moc děkuju, jsi hodná. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
21.5.09 15:10

Ahoj, tak to mám za sebou. Našly mi vnitřní hemoroidy, zatím se s tím nic nedá dělat, jen víc pít, a hodně vlákniny. Jsem ráda, že už je po všem, bylo to nepříjemné, jelikož mi nepíchli celou dávku sedace, protože mi praskaly žíly, ale už jsem OK. Ještě teda utlumená, ale jinak se cítím fajn. A děkuju za postřehy a rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
23.4.12 19:22

Stolice

jojo tohle jsem měla taky a několikrát, po vyšetření mi lékaři řekli, že je to slabá kůžička v konečníku, která se natáhne a praskne, když mám prostě tužší stolici. Poradili mi hodně pít, jíst zeleninu a ovoce, jogurty apod. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 21:36

Tak já dnes byla docela zděšená. Ráno v práci jsem se utřela a krev. Pak jsem byla odpo znovu a když jsem koukla do záchodu tak jsem myslela, že jsem to dostala ale bohužel :( a ted večer děs. Vůbec to nebolí, ale krev i kapala chvíli. TAk se docela děsím co to bude :( Jako je mi 22 a bez dětí, to mám fakt radost, že mě toto potkalo už ted. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Lucinica88
23.4.12 22:51

taky jsem z toho měla vždycky strach a když se mi to stane teď, tak se pokaždé celá rozklepu..snad to bude vše dobré!!! Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 22:54

Lucinica88 - fakt se bojím. Blbý je, že ted nemám čas nikam jít. Jsem stále v práci. Mě totiž přijde, jestli na homoroidy té krve není nějak moc :think: no, ale to mi řekne až pan doktor 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex