Duomox 500 při kojení.

2047
5.3.09 18:53

Duomox 500 při kojení.

Ahoj, mám chřipku ale opravdu hroznou. Dnes jsem byla u praktickýho dr, ale ten mi řekne vždy, že při kojo jen paralen. Me je ale už tak zle a prudušky mám jako v ohni. Jednou mi gynekolog napsal na zánet prsu Duomox 500. Ale já to rozehnala tvarohem a ATB mi zustaly celé. Čtu na letaku, že jsou i na zánet prudušek a dýchacích a obličejových cest. Už mám druhý den horečky a paralen mi teda moc nepomáhá. Můžu tyto ATB při kojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
5.3.09 18:56

Jsem to napsala hloupě. Já tady mám totiž dvoje ATB a už si nepamatuji, které byly ty od gynekologa. Myslím, že tyhle, ale nejsem si tak jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.3.09 18:57

no ale na chřipku ti ATB nezaberou a že máš průdušky v ohni neznamená, že je na nich nález. Může to být jen od kašle.

Takže ATB sama určitě nebrat, zajít k mudr (případně na CRP) a ta řekne.

Jinak Duomox se při kojení může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.3.09 19:07

No pálí me to a při kašli mám co delat, abych se neudusila a pak ta bolest na hrudi. Strašně mě to pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.3.09 19:21

ano, já to znam a moc důvěrně. Ale primárně to neznamená, že ot máš na průduškách. Často ta bolest a pálení je podrážděním z toho kašle, takže když, tak spíš něco na kašel na uklidnění, na suchý kašel.

ATB by ses zbytečně zanášela a nemusela by zabrat

Věř mi, na průdušky trpim sakra. A moje holky teď hodně taky a ne vždy to nap růdušky sedlo a párkrát jsme to i rozehnaly

Hodně hodně pít, vlhký vzduch, případně olejový zábal. Ale ATB bych si doma sama nenaordinovala (možná bioparox na angínu nebo déletrvající rýma či průdušky, ale tohleto je neurčitý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.3.09 19:36

Tak já to přečkám bez ATB. Taky si nechci oslabovat imunitu. Co me zabírá, je od detí sinecod sirup. Vždycky si jen cucnu. Ten mužu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.3.09 19:42

jj, ten je OK

hele koukni se na tento deníček , je od (rozumné) lékárnice, která mě moc pomohla hlavně nyní (prošla jsem si teď léčbou průdušek a rozjetého astmatu, kdy jsem byla na kortikoidech, kapačkách a antibioticích)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.3.09 19:58

Je parada, děkuju. Tak jsi me zachranila od ATB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.3.09 12:26

Tak jsem zašla k Dr, ale dětské a ta když mě viděla v jakém jsem stavu, tak mi ten duomox doporučila a ještě mi zvýšila dávku na tabletku a pul. No tak jsem jim stejně podlehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.3.09 12:33

hm, tak snad to pomůže…ale bez vyšetření tžko říct…kdybych to neznala na vlastní kůži, jak ti je, ale znám to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.3.09 13:27

Chtěla jsem to vydržet bez nich, ale nedalo se to. Ten kašel mě dusí a ta pálivá bolest. No už je mi trochu lépe. Ale i tak děkuju, určitě ted budu dumat zda si vzít ATB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí