zvysena teplota v tehu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
4.3.09 11:05

zvysena teplota v tehu

potrebovala bych poradit, mozna tu podobne tema uz je, ale nenasla jsem…
mam uz asi tyden rymu a zvysenou teplotu, jen cca do 37,5, paralen vim, ze se muze, z toho strach nemam, hodne piju, lezim doma v posteli......ale mam trochu strach o mimino, jsem ve 21tt.....
je takovy stav - kdy jsem unavena a zyvs.teplota - pro mimino v 2.trim skodlivy…pokud by to trvalo dyl, treba 14 dni, 3 tydny?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
4.3.09 11:54

Pokud se dobře pamatuju, tak pro miminko je horší dlouhodobá horečka, než nějaký lék. Třeba při angíně si i těhule musí vzít atb. Ale ty píšeš jen o zvýšené teplotě a paralen se může 3× denně. Co na to tvůj doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
4.3.09 12:57

37.5 je opravdu jen zvýšená, já u rýmy mám běžně také teplotu. I v těhotenství jsem takhle byla jednou nastydlá. Bez paralen, hodně tekutin a pokud by to za týden - 10dní nepřešlo, šla bych k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.3.09 20:54

Paralen se v těhu může, neprochází placentou, ale pouze 1500mg denně. Tzn 3prášky, jinak hrozí jaterní poškození plodu. Teplotu bych spíš zkusila vyležet, opravdu klidový režim a bude to dobrý uvidíš. Jinak já osobně bych asi teplotu 37,5° ani nezjistila, teploměr takřka nepoužívám. (kluky měřím opravdu až horečkují…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí