Prasklý kondom a co teď?

Anonymní
28.9.20 21:08

Prasklý kondom a co teď?

Dobrý večer,
23.9. jsem měla jeden den menstruaci, další 3 dny, tedy do 26.9. jsem jen špinila. Stalo se to poprvé co jsem měla krvácení jen 1 den a zbytek špinění. No, dnes při sexu praskl kondom, avšak před vyvrcholením a vyvrcholení bylo ještě daleko. Po zjištění jsme pokračovali s novým kondomem. Ptám se, je pravděpodobnost otěhotnění? Poté se udělal na mé břicho, ale měla jsem trochu i na pyscích, byla by zde větší pravděpodobnost otěhotnět než u prasklého kondomu? Uvažuji o tabletce po, ale vím že má nežádoucí účinky..
Děkuji za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
28.9.20 21:16

Pravděpodobnost je velmi malá. Osobně bych neplasila. Vyvrcholení na pysky pravděpodobnost nezvyšují :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
28.9.20 21:16

Víc nechutných podrobností by už nemohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
28.9.20 21:49

Ty bláho, nechceš raději hormonální antikoncepci? Takovejch cavyků. Vážně tvůj partner ve chvíli vyvrcholení stíhá výtáhnout, stáhnout kondom a vyvrcholit na břicho? To je trochu stres, je kanec, jestli to v tom nejlepším zvládne zorganizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
28.9.20 21:52

Soulož bez ochrany má také nežádoucí účinky, říká se jim nechtěné nebo neplánované těhotenství. Tento účinek potom trvá minimálně 20-25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.9.20 23:47

Jestliže jste roztržení kondomu včas odhalili, partner to do Tebe nepustil a oblékl si další kondom, tak nemusíš mít strach, že se stane nehoda. Vždyť navíc máš těsně po menstruaci a to je období, kdy je nebezpečí otěhotnění malé samo o sobě. Není ale jasné proč se partner svlékal a postříkal Ti břicho a pysky. To bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí