Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pravděpodobnost je velmi malá. Osobně bych neplasila. Vyvrcholení na pysky pravděpodobnost nezvyšují
![]()
Ty bláho, nechceš raději hormonální antikoncepci? Takovejch cavyků. Vážně tvůj partner ve chvíli vyvrcholení stíhá výtáhnout, stáhnout kondom a vyvrcholit na břicho? To je trochu stres, je kanec, jestli to v tom nejlepším zvládne zorganizovat.
Soulož bez ochrany má také nežádoucí účinky, říká se jim nechtěné nebo neplánované těhotenství. Tento účinek potom trvá minimálně 20-25 let.
Jestliže jste roztržení kondomu včas odhalili, partner to do Tebe nepustil a oblékl si další kondom, tak nemusíš mít strach, že se stane nehoda. Vždyť navíc máš těsně po menstruaci a to je období, kdy je nebezpečí otěhotnění malé samo o sobě. Není ale jasné proč se partner svlékal a postříkal Ti břicho a pysky. To bylo zbytečné.
Dobrý večer,
23.9. jsem měla jeden den menstruaci, další 3 dny, tedy do 26.9. jsem jen špinila. Stalo se to poprvé co jsem měla krvácení jen 1 den a zbytek špinění. No, dnes při sexu praskl kondom, avšak před vyvrcholením a vyvrcholení bylo ještě daleko. Po zjištění jsme pokračovali s novým kondomem. Ptám se, je pravděpodobnost otěhotnění? Poté se udělal na mé břicho, ale měla jsem trochu i na pyscích, byla by zde větší pravděpodobnost otěhotnět než u prasklého kondomu? Uvažuji o tabletce po, ale vím že má nežádoucí účinky..
Děkuji za každou odpověď.