Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli ti jde jen o věk, tak mi na miminko nijak mladá nepřijdeš.
Ne, nenechala. Ale tady se dozvíš, že bys určitě měla, tady zvládají všichni všechno ![]()
21 let už není extra málo a ano nechala bych si miminko. Já jsem teda byla rozhodnutá, že bych si ho klidně nechala i být mladší, kdyby se stalo. Školu máš hotovou, práci máš, uživíš se, tak není co řešit. Dle mě bys litovala, kdybys ho dala pryč.
Už těhotná jsi, na tohle si měla myslet predtim. Práci mas, přítele taky, pracovat budeš moct a zvládla by si to, nikde nevidím problém. Já otěhotněla ve 22 a poslední nad čím jsem oremyslela bylo jestli nejsem moc mladá
Na tvym miste bych nevahala… Pokud mas kde byt, penize… Tak proc ne…
Kdyby jsi se rozhodovala, jestli se o dítě snažit nebo ne, tak bych ti řekla ať počkáš až ho budeš chtít sama. Ale přemýšlet ve chvíli, kdy už těhotná jsi a tvé situaci o potratu, tak to není normální… Je to dítě, ne boty, co zahodíš do popelnice a koupíš si nový, až se ti to bude hodit…
Pokud ho chceš, tak věk neřeš. Píšeš, že partner se těší, máš práci, takže asi i zázemí, tak co je za problém? ![]()
Fajn práci máš a pak by asi záleželo, jak jsi si jistá partnerem. To bych totiž asi šla raději na potrat než být v 21 svobodná matka. Jinak dříve rodilí třeba v 16, takže co se týče nějaké psychické vyspělosti, tak myslím, že na tom nejsi tak špatně.
@Len123l píše:
@Nicole 1234 tak tak soulozit to jo ale zodpovědnost zadna
No a?
Si musi sama rozhodnout
Já otěhotněla ve stejný měsíc kdy mi bylo 22. Určitě nelituji. Dcera je skvělá a vše v pohodě zvládám. Přítele jsem sice znala 5 let ale spolu jsme byli něco málo přes půl roku.. ale hned jsme spolu bydleli.. je to super ![]()
Ahoj holky, hodně nad tím přemýšlím, a nechci to zatím rozebírat s rodinou a kamarádkami.
Nechali by jste si miminko ve 21 letech?
Bohužel si nejsem jistá, jestli si miminko nechat, jsem s přítelem půl roku, je o 7 let starší, na mimi se těší, ale já si tím pořád nejsem jistá..
Mám teď skvěle placenou práci, kterou bych mohla dělat i na mateřské na pár dní v týdnu a zvladla bych se s mateřskou a s touhle prací uživit sama s miminkem, pokud by to s přítelem nevyšlo.
Je ale rozumný, vážně se na mimčo těší a chtěl by i svatbu, co se tyče jeho tak se nebojim.
Spis já si nejsem jistá, jestli to je v mým věku rozumný i když bych mimi chtela.
Mám tu nějaké mladé maminky, které vše zvládají v pohodě?