Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat 16.8. Jsem měla nechráněny sex na to 23.8. Jsem dostala menstruaci o 3 dny dříve a teď v září jsem dostala menstruaci o 4 dny později než tedy menstruace přišla měla jsem bolesti prsou cooz nikdy nemám a docela hodně nafoukle nebo-li napnute břicho. To břicho mám do teď je to takový zvláštní pocit tak mi to nedalo a včera jsem si dělala test nejdřív digitální ten vyšel negativně a po té obyčejný a tam je takový dusík? Myslíte že bych mohla být těhotná? Určitě půjdu k dr ale jestli se to některé z vás nestalo. Předem děkuji za odpověď.
Proč bys chodila k doktorovi? Menses muže být občas jina, hormonální nerovnováha, stres, viróza. Cokoliv. Pokud chceš cíleně dítě a upnula ses na to, pozorováním si těhotenství nevykouzlis. Těhotná na 99.99% nebudeš.
Měla jsi dvě menstruace tak šance je minimální.. Mohlo se změnit ještě něco jiného a toto můžeš mít vsukerovane.
@Soninka333 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat 16.8. Jsem měla nechráněny sex na to 23.8. Jsem dostala menstruaci o 3 dny dříve a teď v září jsem dostala menstruaci o 4 dny později než tedy menstruace přišla měla jsem bolesti prsou cooz nikdy nemám a docela hodně nafoukle nebo-li napnute břicho. To břicho mám do teď je to takový zvláštní pocit tak mi to nedalo a včera jsem si dělala test nejdřív digitální ten vyšel negativně a po té obyčejný a tam je takový dusík? Myslíte že bych mohla být těhotná? Určitě půjdu k dr ale jestli se to některé z vás nestalo. Předem děkuji za odpověď.
Nestalo. Testovala jsem se obyčejným testem po nedoražení MS a nebyl tam „dusík“. Ale pořádná dálnice. Žadné pnutí břicha a další „příznaky“.
@Russet no já mela dusika i včera totiž popravdě se nějak extra nepozoruji ale necítím se jakoby to nebylo moje tělo a hlavně v plánu těhotenství nemám takže jen bych chtela mít jistotu no 🙄
Zvlastni
na modrém něco vidím, ale ten druhy mi přijde jako vadný test, vidím čárku jen z půlky.
@splendis no právě jsem ztoho už opravdu jantar ne že bych se fakt hodně pozorovala nebo tak ale je to zvláštní.