Nechali byste si miminko? 21 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.20 20:49

Já porodila ve 20 a nelituji. Podle toho co píšeš vypadá že jsi snad zabezpečená, přítel dítě chce tak už záleží jen na tobě ;) Já bych si nechala

• Citovat
  • Upravit
23966
28.9.20 20:56

Ve tvém věku se mi narodila první dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.9.20 21:16

A v čem je problém?.. V 21 jsem čekala svojí první dceru.. Nijak mladá na dítě mi nepřijdeš.. Práci máš, chlapa taky, kde bydlet taky.. Píšeš, že sama bys to taky utáhla.. Tak proč potrat proboha?.. Ten dnešní trend prvorodiček ve 40 fakt nechápu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.9.20 21:38
@prokr píše:
Proč ne…v situaci zakladatelky?

Protože bych nechtěla v 21 běhat kolem plen a uřvanýho mimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 21:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, hodně nad tím přemýšlím, a nechci to zatím rozebírat s rodinou a kamarádkami.
Nechali by jste si miminko ve 21 letech?
Bohužel si nejsem jistá, jestli si miminko nechat, jsem s přítelem půl roku, je o 7 let starší, na mimi se těší, ale já si tím pořád nejsem jistá..
Mám teď skvěle placenou práci, kterou bych mohla dělat i na mateřské na pár dní v týdnu a zvladla bych se s mateřskou a s touhle prací uživit sama s miminkem, pokud by to s přítelem nevyšlo.
Je ale rozumný, vážně se na mimčo těší a chtěl by i svatbu, co se tyče jeho tak se nebojim.
Spis já si nejsem jistá, jestli to je v mým věku rozumný i když bych mimi chtela.
Mám tu nějaké mladé maminky, které vše zvládají v pohodě? :-)

Ano. Rozhodně nechala. Zabít dítě bych fakt kvůli 21 letům nešla. Nedělej to.

• Citovat
  • Upravit
7209
28.9.20 22:06

Jak se můžeš ptát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
28.9.20 22:11
:)

Příspěvek upraven 06.05.23 v 07:29

• Citovat
  • Upravit
590
28.9.20 22:22

Nečetla jsem ostatní příspěvky. Záleží v jaké jsi situaci.Zda máš partnera, bydlení a něco našetřeno…Já porodila ve 20 letech a jsem moc šťastná, že dítě mám! :srdce: Jiné dítě už v plánu není. Nikdy nevíš co se stane. Dcerce je 8 let a já jsem hodně nemocná. Dnes si říkám díky bohu za ní!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5260
28.9.20 22:37

V 21 letech bych si dite nenechala. Ale ja v te dobe taky studovala na vysoke skole. A jsem velice rada, ze jsem po vysce jeste par let cestovala, sportovala, zmenila pracovni zamereni a vubec delala veci, ktere by s ditetem byly kolikrat nemozne. A taky jsem se nakonec s tehdejsim potencialnim otcem rozesla, takze dalsi komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.9.20 02:01
@Afrikana píše:
V 21 letech bych si dite nenechala. Ale ja v te dobe taky studovala na vysoke skole. A jsem velice rada, ze jsem po vysce jeste par let cestovala, sportovala, zmenila pracovni zamereni a vubec delala veci, ktere by s ditetem byly kolikrat nemozne. A taky jsem se nakonec s tehdejsim potencialnim otcem rozesla, takze dalsi komplikace.

Cestovat se dá i s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 06:59

Ahoj, mě je momentálně 20 a jsem těhotná, až se malé narodí bude mi 21. Pro zpátečnické rýpalky, už jsme s partnerem měli být manželé, nebýt korony. :palec: Pokud jsi zajištěná a máš kde bydlet, tak bych neváhala a mimčo si nechala. Přemýšlet nad tím, jestli to zvládneš budeš vždycky. Být mladá maminka, jak už tady některé psaly, má řadu výhod. Já naopak upřímně nechápu trend starých matek, které by bez kroužku na prstíku ani sex neměly a než budou babičky, nezvládnou se k dítěti ani ohnout. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1148
29.9.20 07:08

@terien jasne, nikdo nebude popirat, ze je to kolikrat masakr… Nevyspani, nervy… Ale neznam krasnejsi pocit, nez kdyz me ti prcci, co mam obejmou, daji pusu… Clovek vi, ze kvuli nim zvladne vsechno… Je to taky o prioritach cloveka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.9.20 08:08
@Neuz píše:
@terien jasne, nikdo nebude popirat, ze je to kolikrat masakr… Nevyspani, nervy… Ale neznam krasnejsi pocit, nez kdyz me ti prcci, co mam obejmou, daji pusu… Clovek vi, ze kvuli nim zvladne vsechno… Je to taky o prioritach cloveka…

To určitě, v 21 jsem ty priority měla někde úplně jinde a teď si to užívám, protože jsem na to byla připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.9.20 08:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, hodně nad tím přemýšlím, a nechci to zatím rozebírat s rodinou a kamarádkami.
Nechali by jste si miminko ve 21 letech?
Bohužel si nejsem jistá, jestli si miminko nechat, jsem s přítelem půl roku, je o 7 let starší, na mimi se těší, ale já si tím pořád nejsem jistá..
Mám teď skvěle placenou práci, kterou bych mohla dělat i na mateřské na pár dní v týdnu a zvladla bych se s mateřskou a s touhle prací uživit sama s miminkem, pokud by to s přítelem nevyšlo.
Je ale rozumný, vážně se na mimčo těší a chtěl by i svatbu, co se tyče jeho tak se nebojim.
Spis já si nejsem jistá, jestli to je v mým věku rozumný i když bych mimi chtela.
Mám tu nějaké mladé maminky, které vše zvládají v pohodě? :-)

Kdybych v 21 letech otěhotněla, tak bych si miminko nechala. Zázemí jsem měla a zajištěná jsem byla. Dělala jsem jen školu při práci, ale to by se dalo odložit.
Nicméně je to na zvážení, každý to vnímá jinak. S přítelem jsi docela chvilku.
Já s tím mým bych byla tenkrát 3 roky (společné bydlení 2 roky). Společné bydlení podle mě hodně ukáže, zda si lidé sednou nebo by měli jít radši každý svou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 08:38

Já bych si ho nechala. Moje mamka měla nás - mě ségru, dvojče - v 21, plánovaně, tři roky po svatbě. Ségra pak v 21 letech neplánovaně otěhotněla, s přítelem byla půl roku. No, ještě v těhotenství byla svatba. Sice to bylo náročný, protože rok bydleli u tchánovců v jednom pokoji v bytě 3+1, s miminem. Takže to prý bylo skoro na rozvod, ale vydrželo jim to. Pak se odstěhovali a uklidnilo se to. Jsou spolu už 20 let, ještě mají kluka o tři roky mladšího než holku. Já ségře tohle záviděla. Já chtěla být brzo maminkou. Ale mě se nedařilo najít chlapa, takže ve 30 jsem byla pořád svobodná, bezdětná, bez vztahu. To už jsem tedy vyšilovala. No, v 33 jsem potkala toho svýho prince, takže jsem dlouho nepřemýšlela a do roka jsme měli malou princeznu a pak jsem ho doslova přemluvila ještě na synátora a to už bylo děsně těsně k 40, v 38 letech. Ale za mě bych byla radši mladou maminkou, pořád mám nějak představu, že bych s dcerou měla lepší, spíš kamarádský vztah, víc trpělivosti. Ale nevím, možná nemám povahu na kamarádskou východu a vychovávala bych dceru stejně, i kdybych jí měla dřív :nevim: Já si přišla trochu za zenitem už v těch 35 letech, kdy jsem porodila dceru, no v těch 38 letech jsem si přišla už hodně stará, ale pořád jsem si říkala, že dobrý, je to před čtyřicítkou. Teď tedy sleduju trend, že je to celkem normální, v tomhle věku začínat, tak to mě trochu uklidňuje. Ale vnoučat, pokud dcera začne stejně pozdě jako já, si asi neužiju, nebo ani nedočkám :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky