Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zajímaly by mě vaše zkušenosti s kondomy. Včera jsem měla po celkem dlouhé době sex s kondomem, nějaký z Tesca, a prasknul. Na těhotenství se neptám, jak by název diskuze mohl vyznít ![]()
Zajímá mě, vy, co používáte kondom pravidelně, jak často se stává, že praskne? A jsou některé značky více náchylné k prasknutí než jiné? Ceny kondomů jsou různé, odpovídá tomu kvalita? Berte to jako takový průzkum ![]()
Když jsme kupovali nějaké ty drahe (Durex nebo co), tak nám praskl snad dvakrát. Ted používáme z Lidlu, čtvrtinová cena a ještě nikdy nepraskl.
@Anonymní píše:
Když jsme kupovali nějaké ty drahe (Durex nebo co), tak nám praskl snad dvakrát. Ted používáme z Lidlu, čtvrtinová cena a ještě nikdy nepraskl.
Vážně? Tak u těch Lidl bych to zrovna nečekala, super ![]()
Já kupovala Primeros, taky ani jednou nepraskl. Nejsou nejlevnější ale rozdíl oproti durexu tam je ![]()
Dlouho jsem používala ty z Lidlu a prasklý hodně rady..
Proto jsme změnili znacku
Nikdy nám s přítelem nepraskl a to jsme používali jak dražší značky jako např. Durex a i levnější ![]()
Ahoj holky, ptám se za kamarádku. Když praskne kondom(pro ty, kterým se to stalo), je to pokaždé poznat? Když vám praskl byly jste od sperma nebo z vás sperma teklo? Pardon za tak konkrétní vyjádření. Díky
Některé holky tu psaly, že to spolehlivě poznaly za devět měsíců ![]()
Pouzivame vice nez 4 roky a nikdy jsem si nevsimla ze by prasknul
posledni roky bereme ty z Lidlu…
Prasknul nám jednou, ale my jsme, ehm, pokračovali po ejakulaci dál a ten kondom není delanej na to, aby se busilo dal, když už je v něm tekutina, takže jednoznačně naše chyba.
Poznat to bylo, byl prostě prazdnej a sperma opatlane vsude, v kondomu, ve mně, na něm… Jeli jsme pro postinor.
Roztržený kondom se dá poznat pohledem po souloži, naprosto spolehlivě se i malá dírka zjistí naplněním vodou.