Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Reagoval jsem na inzerát na seznamce, kdy mladá žena 30let hledá staršího zadaného milence. Po krátkém oslovení mi přišlo od slečny tel. číslo a že si budeme psát přes něj. Po asi hodinové konverzaci jsme si vyměnili fotky. Já jí bohužel poslal první a ona mi vzápětí poslala zprávu, ve které mě oslovila jménem a že jsem amorální, že si to odskáču. Zná mojí ženu z práce a vše jí řekne. Jedině když jí pošlu na účet 6000Kč, tak si to nechá pro sebe. Měl jsem pochyby, zda je opravdu ženy kolegyně z práce, ale když mi poslala ověřovací fotku, nemám pochyby. Vím, že když jednou zaplatím, tak budu platit pořád a tak jsem si řekl, když průser, tak ať je alespoň zasloužený. Napsal jsem jí, že jí peníze dám, ale pouze osobně u ní doma a až po sexu s ní. Nastalo další kolo výčitek a vyhrožování s poslední větou od ní, Jak chceš, můžeš si za to sám. Do rána jsem nespal a čekal, co bude. Celý víkend čekám, kdy to manželce zavolá nebo napíše. Zatím nic. Pořád sleduju svůj telefon a svůj účet, na seznamce a z její strany žádná reakce. Asi čeká na Pondělí, aby jí to řekla v práci osobně. Jsem z toho celej špatnej.
Pořád mi nejde do hlavy, co to do ní vjelo. Vždyť sama psala, že hledá zadaného. Tak proč to moralizování?
Co myslíte. Práskne to na mě nebo si nechá u sebe doma ode mě zaplatit?
Kdybys nebyl kur. evník, tak bys nemusel řešit takový zbytečnosti. ![]()
Ale dobře ti tak. ![]()
Snad ještě pořád platí to známé pravidlo, že chybami se člověk učí…
![]()
Až to práskne tak si zjisti kdo to je a jestli je taky zadaná.. neuděláš nic,
@Anonymní píše: Více
To fakt neudělá…
Každý je svého štěstí strůjce.
A pokud má někdo v povaze svého životního partnera podvádět, tak je to zcela bezcharakterní člověk, který si nezaslouží žádné odpuštění, protože u takových není vyloučeno, že nepodrazí kdykoliv jindy… Aneb, veškerá důvěra je nenávratně pryč.
Tedy alespoň za mě. ![]()
Prosim te, jakou overovaci fotku ti poslala? Takove triky jsem cetla uz x-krat.
Dostal si dobrou lekci. Ale ja myslim, ze tohle je fake. Nic neposilej.
Není to nikdo z práce, tu fotku stáhla někomu z profilu, pravděpodobně. Poslala bych jí místo peněz do pr.ele.
A nemohla ji nastražit tvoje žena? Jako jaká je pravděpodobnost, že na seznamce narazíš na manžela kolegyně? A ještě takovou, která tě bude vydírat…
@1moje1 píše: Více
Tak ona má tvojí fotku, ty zprávu kde tě vydírá. Podvádění ženy je hnus, ale není to trestný, vydírání už je trošku jinde že?
Budu se tvářit, že tomuto příběhu věřím. Ale moc ne.
Takže jsi celej špatnej. No, to máš z čeho. Hlavně teda z toho, že lezeš na seznamku a odpovídáš na inzeráty typu mladá/zadaný. V celém textu nevidím jedinou výčitku svědomí nebo nějaké nablblé alibi, proč tohle děláš. Máš jen strach o svoje pohodlí. To tě nesere, že máš doma ženu a sháníš milenku? Jen ať ti slečna zavaří a manželka tě kopne do zádele.
@arinecka píše: Více
Jako manželce by mi víc ublížilo, že mě chtěl partner podvést. Že ho někdo vydírá by mi v tu chvíli asi bylo jedno ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak samozřejmě, taky nepíšu o manželce. Ta vyděračka je stejného kalibru jako on, je jí fuk, že chce podvést ženu, snaží se z toho vytěžit pro sebe.
Jestli je to fakt pravda, tak jseš strašně naivní a hloupý.
Nevím, jaké odpovědi tady čekáš, ale asi se bez moralizování neobejdeš.
Hlavně žádné peníze neposílej. Pokud tě dotyčný bude dál vydírat, tak to nahlaš na policii. Spíš to vypadá na podvodníka než na mstivou kolegyni.
Tipuju na 99% podvod, kdy se te snaží jen obrat o peníze a nevi o tobě nic.