Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem nejcerstvejsi rocnik, ale pro porozumeni textu bych potrebovala vysvetlit, co znamena ‚vykousli jsme se spolu‘. ![]()
@Fee-bee že byla libacka ![]()
Hele a měl ten kluk už vůbec sex? Třeba se stydí, boji..nebo je moc slusnej.
@lucynka25 píše: Více
Diky, uz jsem zase o kus vzdelanejsi.
Ackoli nevim. Prispevek jsem zbezne docetla, byl celkem dlouhy, ale nejak mi chybel obsah a tah na branku. My starsi bychom to shrnuly (samice) vystizneji. ‚Kouka po mne, libi se mi. Chci, aby me ojel, ale on se k tomu nema. Co je spatne?‘
@Fee-bee píše: Více
Vykousli se se říkalo uz v devadesatkach, teda vetsinou to pouzivali ti méně bystri ![]()
Jinak ja byt teda chlapcem, tak se slečny trochu bojim (a on se ji asi fakt boji) ![]()
@Svetluska55 píše: Více
To s tou bystrosti jsem to psat nechtela. To si zde vyslouzis akorat hejty.
Ale nerikam, ze me to take pri cteni uvodniho prispevku nenapadlo. ![]()
@ka2ka píše: Více
To ja taky, ale vysvelili mi, ze to jen nevinne libani. Cti dal… I kdyz vlastne ne, neni o co stat. ![]()
@Fee-bee píše: Více
jo vím že to je líbání, ale přijde mi to nechutný a vlastně ponížení toho líbání za mě tohle slovo používají jen čuňátka ![]()
@Anonymní píše: Více
evidentně ho až tak sexuálně nepřitahuješ…alkohol na vykusnutí stačí, ale o sex s tebou neměl zájem, bych to nechala vyšumět…
@Anonymní píše: Více
a proč ne? kamoše taky u sebe nechal přespat, ne?
Ahoj holky, potřebuju poradit. Prosím berte v potaz, že mi je teprv 21, takže holt pro někoho to můžou být banality. Asi měsíc zpátky jsem v baru potkala kluka, vykousli jsme se tam spolu, on mi pak napsal a byli jsme spolu na rande. Na rande už ale neproběhlo vůbec nic, ale byli jsme spolu cca 6 hodin, pozval mě, povídsli jsme si, jen žádný náznak. Pak mi ten večer napsal, že to bylo fajn a muzem to zopakovat. No a ten zájem trochu opadl od něho, musela jsem mu napsat já a i tak si moc nepsal, nebo odpovídal jednoslovně. Tak jsem se ho pak zeptala jestli nechce někam zajít ven. Na to mi odpověděl, že to ten týden nestihne, že toho má moc. Pak mi nějak o pár dnů dýl napsal on sám, jak se mám a tak, ale nepozval mě ven. Pak mi jewtě odpověděl na pár storýček. Pak jsem mu napsala já a zétala jsem se ho jak to teda vidí, jestli se chce jeste nekdy videt nebo ne a on napsal, ze ano, ze by byl rad a domluvili jsme se na nejaky den. Pak jsem byla s kamaradqma venku večer o víkendu, pili jsme a já si s ním zrovna psala ten den a kamosi me premluvili abych ho pozvala at se pridaji k nam. On byl totiz ten vecer zrovna tqky v centru, no tak se ke mne pripojil, opili jsme se, hodil mi tam lichotku, ale uz jsme se nevykousli, ale jako drzel me za rameno a byl bliz me. A vlastne trn vecer mi rekl i, ze si nerad moc pise, ze na to neni a tak a ze vlastne ani moc nerandi atd, takze mi to asi zaclo davat smysl, ze nebyl tak iniciativni. No a nakonec mi nabidl u nrj prespat, ale to bylo hlavne kvuli tomu protoze u me prespaval kamarad z ciziny, ktery se totalne opil a chtel si na muj byt dotahnout nekoho, ale to spis jen vtipkoval akorat ten muj crush se toho chytl a nabidk mi to at se citim v klidu. No, jenze ja po ceste v taxiku jsem mu rekla, ze jde jen o prespani a tak. Kdyz jsme k nemu dorazili, vubec nic se nestalo, ani zadne obejmuti, proste nic!!! Mozna to byla moje chyba, ze jsem hned sla spat. Rano jsme si jen povidali a pak me doprovodio na bus. No a ted zase nepise, ale to on mi moc nepise prvni no.
Jen pro info - nechci s nim mit vztah, uz delsi dobu premyslim o kamaradatvi s vyhodama, nebo neco jako situationship, proste nezavazne, ale nemam zadnou zkusenost, proto se asi neumim chovat, ale nevim, potrebuju poradit holky, ninak on me fyzicky fakt pritahuje, ale proste nevim jestli vubec on o me ma zahem, jestli by mel zajem o tohle, ale na nejaky seriozni vztah si myslim, ze moc neni, nebo nevim. Ale chova se jinak v realu hezky, zase cenim, ze kdyz jsem mu rekla, at nic neocekava, ze vubec nic nezkusio a respektovwl to i kdsz jsme byli opili, ale na druhou stranu si rikam, sakra, vzdyt me mel v posteli a to nic proste nezkusil.