Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše: Více
Tak to holt bývá, když si holka hraje na cudnou a kluk je nesmělej a slušnej… ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
a já vůbec, takže na tom asi něco bude ![]()
@Keyllah píše: Více
Jj, z toho vyplývá, že nejsi extrovert a denně mezi lidmi
.
Tobě už je 21? Já myslela, že tak 14. Jestli se vyjadrujes tak, jak se vyjadrujes zde a jestli se chlapům takhle vnucujes, tak se obávám, že moc atraktivní pro normální chlapi nebudeš. A tento tě chlap tě fakt nechce. Ani na sex. Neztrapnuj se.
Zase mimo, pracuji s lidmi každý den a polovina klientů se pravidelně obměňuje…
Takže z toho opět vyplývá, že se to používá v určitých sociálních bublinách, v tvojí ano a v té mé nikoli…
Zajímalo by mě, v jakém oboru pracuješ, že ti všichni klienti vykládají o tom, jaké výrazy používají pro líbačku a šukačku…
![]()
@bse.pedro píše: Více
tak já hlavně psala, že se to v mém okolí nepoužívá, neslýchávám to…to přece neznamená, že se každého v okolí ptám, jaký výraz pro líbačku používá, ne? ![]()
Ale u jisté malé části klientů dochází k tomu, že toto popisují a tento výraz už jsem fakt roky nezaznamenala. Ty ho v dospělosti používáš?
![]()
Ano, pracuji i s lidmi ve věku 18-30 let a tam to někteří používají
. Je jedno, zda to jsou studenti, socani, vysokoškolsky vzdělaní lidé, či lidé, kteří mají prestižní práci
.
však ano, já to nerozporuju, jen jsem si dovolila napsat, že v některých sociálních bublinách se to používá, a v některých ne
myslím, že víc nemusíme plevelit zdejší diskuzi, vždyť nejsme v rozporu…
Já to nepoužívám, páč už se s žádnou nevykusuju, ani nešukám, už mám všechno za sebou… Teď už jen trénuju na brzkou budoucnost, každý večer, když ulehám ke spánku, si na prsa položím pytel nebo dva hlíny…
![]()
@bse.pedro píše: Více
hele, víš jak to je, sex je zábava chudých, bohatí chodí nakupovat…tak místo tréninku uléhání, vyraž do nákupáku
![]()
@Anonymní píše: Více
No, buď je nezkušenej, a ještě s žádnou holkou nic neměl, nebo je na kluky, nebo prostě nemá zájem. Nech to vyšumět, nebo to na něj prostě vybal. Záleží na tobě ![]()