Jak ho rychle dostat do postele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23971
1.7.25 07:31
@Veselej kluk píše: Více

Tak to holt bývá, když si holka hraje na cudnou a kluk je nesmělej a slušnej… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23971
1.7.25 07:34
@Černá Madonna píše: Více

Jsi strašně lakomá… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
1.7.25 07:40
@Bytsamsebou píše: Více

a já vůbec, takže na tom asi něco bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
1.7.25 07:56
@Keyllah píše: Více

Jj, z toho vyplývá, že nejsi extrovert a denně mezi lidmi 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.7.25 08:51

Tobě už je 21? Já myslela, že tak 14. Jestli se vyjadrujes tak, jak se vyjadrujes zde a jestli se chlapům takhle vnucujes, tak se obávám, že moc atraktivní pro normální chlapi nebudeš. A tento tě chlap tě fakt nechce. Ani na sex. Neztrapnuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
1.7.25 08:55

Zase mimo, pracuji s lidmi každý den a polovina klientů se pravidelně obměňuje…
Takže z toho opět vyplývá, že se to používá v určitých sociálních bublinách, v tvojí ano a v té mé nikoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23971
1.7.25 09:00

Zajímalo by mě, v jakém oboru pracuješ, že ti všichni klienti vykládají o tom, jaké výrazy používají pro líbačku a šukačku… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
1.7.25 09:07
@bse.pedro píše: Více

tak já hlavně psala, že se to v mém okolí nepoužívá, neslýchávám to…to přece neznamená, že se každého v okolí ptám, jaký výraz pro líbačku používá, ne? 8)
Ale u jisté malé části klientů dochází k tomu, že toto popisují a tento výraz už jsem fakt roky nezaznamenala. Ty ho v dospělosti používáš? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
1.7.25 09:11

Ano, pracuji i s lidmi ve věku 18-30 let a tam to někteří používají ;). Je jedno, zda to jsou studenti, socani, vysokoškolsky vzdělaní lidé, či lidé, kteří mají prestižní práci 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
1.7.25 09:15

však ano, já to nerozporuju, jen jsem si dovolila napsat, že v některých sociálních bublinách se to používá, a v některých ne :think: :mrgreen: myslím, že víc nemusíme plevelit zdejší diskuzi, vždyť nejsme v rozporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23971
1.7.25 09:19

Já to nepoužívám, páč už se s žádnou nevykusuju, ani nešukám, už mám všechno za sebou… Teď už jen trénuju na brzkou budoucnost, každý večer, když ulehám ke spánku, si na prsa položím pytel nebo dva hlíny… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
1.7.25 09:24
@Černá Madonna píše: Více

Máš svatou pravdu. :D

• Citovat
  • Upravit
41196
1.7.25 09:25

hele, víš jak to je, sex je zábava chudých, bohatí chodí nakupovat…tak místo tréninku uléhání, vyraž do nákupáku 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
1.7.25 09:25

Aby to pak nebyl takovej šok? :lol:

• Citovat
  • Upravit
33702
1.7.25 09:31
@Anonymní píše: Více

No, buď je nezkušenej, a ještě s žádnou holkou nic neměl, nebo je na kluky, nebo prostě nemá zájem. Nech to vyšumět, nebo to na něj prostě vybal. Záleží na tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová