Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Měli jsme doma diskuzi, jestli pejsek bude spát v posteli. Můj muž byl původně proti… no ale samozřejmě s námi v posteli teď spí. ❤️ ![]()
Zakladatelce dáváte sodu za projev, přitom na rozdíl od 90 % ostatních napsala správně slovo „holt“ ![]()
K věci: napiš mu zprávu s otázkou, jestli se nepotkáte na sex ![]()
@_.Emilyyy píše: Více
Jj, tak to obvykle dopadá
Přece nebude spát na zemi, že jo. ![]()
@Tom_Sedunor píše: Více
Mezi projevem a pravopisem je podstatný rozdíl.
Prostě působí nedospěle. 21 jí úplně nevěřím, tak 16-17.
@Havlova píše: Více
To je pravda, dospělá žena by si o ten sex řekla nepřímo už dávno ![]()
Uprimne, nemela bys pro tve vlastni dobro zatim soulozit, aby sis neublizila, nejsi zatim ve stavu resit pripadne negativni nasledky, ktere to muze mit, text od tebe zni nezrele, pubertalne.
1. Nezere te, kasle na tebe, ale kdyz se mu budes nabizet, pouzije te pripadne na sex.
2. Ne znamena ne, hnup by byl, kdyby to zkusil, prestozes mu rekla ne.
3. Kamaradstvi s vyhodami je spis pro psychicky „technicke“, emocne ploche lidi, ochuzujes se o to, co je mezi muzem a zenou krasny, pro KSV ti staci jakejkoli jouda, ktery jen potrebuje vyprazdnovat koule a za vic mu nestojis.
4.
Kdyz slysim slovo „vykousat“, naskoci cloveku nechutny zvuk spousty zubu, jak se tlucou o sebe. Jaky deb*l mohl pro tak nadhernou vec, jak je libani, vymyslet tak odpudivej vyraz? Nastesti, je to zastaralej vyraz, snad „vykousavani“ v dohledne dobe zmizi ze sveta. Crushove se nam ale budou mnozit dal, lide na vic, jak na proflakle, otrepane, konformisticke anglicismy nemaji fantazii, foneticky vkus a tvorivost. ![]()
Příspěvek upraven 01.07.25 v 13:24
@ka2ka píše: Více
Nevím, kolik ti je roků, ale proč to nazývat nechutný. Tohle hlavně jeslovník mladých lidía zase ne celorepublikový. Já jsem zase byl překvapen, když jsem slyšel, že se prach sprostému francouzáku dnes říká dle náročnosti. Suchý polibek a mokrý polibek. ![]()
@opozice.ja píše: Více
A ty se divíš? Se podivej vedle.
Klopotka už nahání zajíce na super inzerát.