Prvý análny sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.25 10:52

Prvý análny sex

Ahoj holky, s manželom sme spolu 11 rokov, sex máme super aj po rokoch, ale teraz nedávno prišiel s tým že by chcel vyskúšať análny sex. Nikdy som nad tým nerozmýšľala ale priznám sa že ma to začalo celkom lákať :oops:. Pred pár dňami som kúpila lubrigačný gél, manžel bol z toho celý hotový ale ešte sme to teda neskúsili. Teraz máme víkend bez detí takže bude vhodná príležitosť :D. Čo to som si prečítala po internete, vážne treba pred tým robiť klystír? Alebo je to v poriadku keď sa pred tým ide na WC a potom sprcha? Samozrejme mám strach z nehody :mrgreen:. Ďalej som čítala o rôzných pomôckach na prípravu na roztiahnutie, je to nutné? 8o
A je lepšie použiť kondóm? Môj manžel je aj môj prvý partner, u neho je to tak isto, nespali sme s nikým iným, pri normálnom sexe kondóm nepoužívame.
Vďaka :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
28.6.25 13:12

Napoprvé z toho nejspíše nic nebude, protože tě to bude bolet.
Klistýr je kvůli hygieně. Anál není primárně určený k tomu, aby se do něj něco strkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.25 16:26
@stinga píše: Více

Anální sex patří k životu, opět boris téma, podávám na Tebe hlášení.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
28.6.25 16:28

Zakladatelko, klystýr a kondom není třeba, jen se pořádně uvolni, pak napiš, zda se to povedlo.

• Citovat
  • Upravit
54
28.6.25 20:28

Vykašli se na „přípravu“. Uvolni se a zkuste to prostě. Vždycky to nejde, ale vypadá to, že máte vztah natolik v pohodě, že si s tím kdyžtak poradíte příště. Hygiena před i po je samozřejmě na místě. Nepotřebuješ to studovat na internetu…
A až bude po, napiš jak to šlo:-) no a nebo nešlo…

Příspěvek upraven 30.06.25 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 12:48

Ďakujem za rady, zmenili sa nám plány a z víkendu bez detí nebolo nič, takže to vyskúšame až o týždeň.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 18:27

Anální sex patří k našim běžným praktikám. Klystýr většinou děláme. Ale jinak stačí, když jsem ráno byla na WC a pak pořádně umýt. Nesmí tam být prostě pocit, že potřebuješ na velkou. Taky je důležité začít si hrát opatrně prsty a spoustu gelu a uvolnění. Hodně štěstí. ;) Nejlepší poloha že začátku pro mě byla vleže zboku. To je poloha lžicek? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 19:18
@Anonymní píše: Více

Super, ďakujem za tip na polohu

• Citovat
  • Upravit
3115
30.6.25 17:06

Analny sex robime bezne, pokial nechces nejake ‚narocnejsie‘ praktiky tak na klistyr sa vykasli. Ziadnu extra pripravu nepotrebujes.

Analny sex je krasny, prijemny a obaja ho radi prevadzkujeme.

Priprava je dolezita hlavne v tom hrani sa a postupnom roztahovani prstami, je to skor hra ako nejaka priprava. Postupne, pomaly, opatrne ti bude roztahovat a masirovat zvierac. Kazdopadne treba byt velmi opatrny, ty musis byt uplne uvolnena, on perfektne ostrihane a opilnikovane nehty.

Ked budete mat pocit ze uz mate dost lubrikantu tak dajte este raz tolko a snad to bude dost. Ak sa tvoj partner urobi rychlo tak staci lubrikant co pouzil na roztahovanie + natretie penisu, ak vas to bude bavit je vhodne lubrikovat aj z vnutra. Su na to specialne aplikatory, ale my pouzivame normalnu 10ml striekacku plastovu, jedna davka staci na cca 30min…

Lubrikant si dufam kupila na vodnej baze bez nejakych farieb, parfemov a hlavne ziaden znecitlivujuci.

Ak by ste predsa len chceli nejake hracky na roztahovanie tak nepouzivajte nic co nema na konci zvacseny priemer (aby to nemohlo vklznut dovnutra a stratit sa tam). Nedoporucujem analne koliky, su urcene na to aby sa zvierac okolo nic stiahol a pevne drzali vo vnutri, ale ty chces zvierac roztiahnut, takze kolik je nevhodny, ak mas male dildo alebo nieco podobne mozes skusit, ale ako hovorim nedoporucujem hracky na zaciatok.

Na zaciatok to mozete skusit na psika asi najlaksia poloha na fyzicke prevedenie. Nam trosku vadi ze je taka neosobna, nevidime si do oci, nemozeme sa dostatocne hladit atd… takze castejsie je bud ona na mne, alebo jej podlozim zadocek a je to taky ‚zvlastny misionar‘, ale napriklad aj na stojaka je to celkom pohodlne, na kresle po sediacky (ja neviem presne odborne ako sa ti polohy volaju)… Lyzicky ako bolo zmienovane vyssie sme pri analnom sexe este neskusali, ani neviem preco, asi to najblizsi weekend napravime.

Kazdopadne na prvy krat by som neskusal ziadne zbesile prirazanie… Jemne, pomalicky, nieje sa kam ponahlat.

Ked sa budes trosku snazit tak ho dokazes zvieracom urobit bez toho aby sa v tebe pohol - pre mna to bolo super, partnerka si to az tak neuzila, ale zase nikto z ostatnych na plazi nevie co robite :-D no nic uz som sa zase nechal uniest, tak na dnes stacilo.

Na zaver po analnom sexe je dolezite mat chvilku klud na to aby sa zvierace zase v klude stiahli do ‚normalnej‘ polohy, pripadne ich popri tom este trosku prstikmi premasirovat. Ziadne zbesile makanie a zariadovanie veci v domacnosti. My to robime tak ze partnerka lezi na bruchu a ja jej masirujem cele telo, to da dostatocny cas a pohodu zvieracom a zaroven mne pripravu na pokracovanie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.7.25 12:30

V podstatě už vše bylo řečeno, snad jen v okamžiku průniku je vhodné zatlačit (jako na stolici), výrazně to pomůže…

Žádné výplachy dle mých zkušeností nejsou třeba, gel snižuje riziko potenciálního znečištění.

Akorát u análního sexu má opravdu význam velikost (tloušťka) penisu 8)

Příjemnou zábavu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 13:00

Ďakujem vám všetkým za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
54
7.7.25 12:19

• načítám...