Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš pusu. Normálně mu řekni, že o něj máš zájem a že nechceš aby to skončilo jen u „vykousávání“ nebo jak jsi to psala ![]()
Jestli tohle čte nějaká aktivistka z ne znamená ne a podobných iniciativ, tak musí teď plakat někde v koutě.
Přespala jsem u něj, řekla jsem mu, že z toho nic nebude, ať se o nic nepokouší a on se o nic nepokusil! Škandál!!
@Anonymní píše: Více
No podle toho textu bych řekla, že ani ten, nebyl psaný až tak úplně zastřízliva. ![]()
Ale po přečtení diskuze už alespoň vím, co to je „vykousli”. ![]()
Jinak si ale myslím, že o tebe nějaký větší zájem nemá…
A to, že jste se v dobrém opojení někde líbali, ještě vůbec nemusí znamenat, že tě chce mít v budoucnu i v posteli. Někdo to tak prostě má. ![]()
Tyjo, já někdy ten ženskej mozek fakt nechápu. Viděli jsme se, on mě chtěl, já taky, pak nic, on napsal já taky, on ne, já jo, pak já jo, on ne. Pak jsme se ožrali, chtěla jsem ojet, on neojel, pak odešel, já teskním. Chce mě, nechce mě, chci ojet, chce on ojet? Jak ho ojet?
Šmankote - nechceš mu prostě napsat jestli by neměl zájem o FWB (KSV)? A je to
Strašně to komplikuješ.
Jojo, ten bude určitě divnej. Měl v posteli ožralou holku, co řekla ne a vůbec o nic se nepokusil, to znamená jediné - zdrhej!!! Aspoň bude volný pro jinou, nějakou dospělou ženskou, která ví, co vlastně od něj chce ![]()
Teď se tu projevím jako stařena ale: a pak si mladé ženy stěžují na to, že se k nim muži chovají hrubě a s despektem. Není divu. Nula sebeúcty.
Vykousli jsme se spolu
. Tomuto se vždycky musím strašně smát, když to někdo řekne
. Vykousnout, vyhryznout…generace 20-27 let
. Za mě teda lepší cucat.
@Bytsamsebou píše: Více
Fakt? Moji puberťáci toto neříkají. A, že mají taky všelijaké hlášky ![]()
@lucynka25 píše: Více
No, když mu řekla, že nic nebude, proč se diví, že nic nebylo?! ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Dcera 20. Prý výraz jak ze základky. A prý, co se diví, že s ní nic neměl, když byla opilá a ještě řekla ne. To je prý tak na žalobu.
Já teda nevím, ale kterej chlap by chtěl ožralou ženskou do postele?
Ať už řekne ano nebo ne. ![]()
@zmrzlik píše: Více
No, je jich stále dost. Sice jsi mladší ségra, ale nějaké zkušenosti už bys mohla mít.