Žena ze seznamky, práskne to na mě manželce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22791
10.7.25 09:50

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.7.25 10:14

Taky by mně to zajímalo, no nevím co chudák tady čekal, samozřejmě že se do něho ženy pustili, ale dobře že si uvědomil že je vůl..já bych se nedivila kdyby měl toho za ušima více a našila to na něj klidně i samotná manželka :-D My ženy jsme mrchy když chceme a potřebujeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.7.25 04:10
@blink píše: Více

To, že jste mrchy, když něco chcete, s tím souhlasím. K mé osobě jen dodávám, že před cca 6 až 7 lety jsem byl milující a věrný manžel. Teď už jen milující. Změnilo se to v tu chvíli, kdy jsem zjistil nevěru své manželky. Nebudu uvádět podrobnosti, ale řeknu jen to, že se ve mě probudily i jiné instinkty, než ty běžné pro většinu populace. Od této doby již vím, že lze od sebe odlišit sex a vztah s milovanou osobou. Před touto událostí jsem byl rovněž zastáncem černobílého světa, ale věřte nebo ne, těch barev a odstínů je na světě tolik, že nejdou spočítat.
Když to hodně zestručním, tak můj postoj k sexu je v tomhle glosu: „Kdyby na světě neexistovala žárlivost, stačila by jedna žena pro celou ulici.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.7.25 04:16
@lucynka25 píše: Více

Zatím dobře. Ta žena z inzerátu má pozastavené členství v seznamce, asi si na její praktiky stěžovalo více lidí a ženu nikdo nekontaktoval. Přiznám se ale, že mě dost vzrušovalo co bude, až se to dozví, ale zároveň se toho bojím, jak čert kříže. Je to jak v tom vtipu o smýšených pocitech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová