Prášky na tlak Verogalid

875
17.1.13 09:07

prášky na tlak VEROGALID

Ahoj, prosila bych o radu. dostala jsem na tlak VEROGALID ER, doktorka mi tvrdila že se může při kojení, ale v příbalovém letáku je napsané že by se mělo kojení přerušit. v těhotenství mi nasadili dopegyt, ten mi ale nesedl a tak jsem byla hodně sledovaná skrz tlak, který se naštěstí držel v normě, ale nyní právě už ne :?

tak nevím jestli je nemám přestat brát, máte některá s tím to lékém zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1867
17.1.13 09:52

Můj kardiolog tvrdí, že nicjiného než dopegyt bymi nedal.(Během těhotenství i kojení) Ze zečátku jsems ním také měla problémy, ale po třech týdnech si to sedlo. Beru ho už přes dva roky a vše OK. Jde o to, co dělal tobě. Ale dopegytu bych se nebála. S ostatními léky musíš spoléhat na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
17.1.13 10:22

Dopegyt se taky nemá brát při kojení. Já jsem ho odmítla a řekla obvoďačce, ať mi napíše místo dopegytu hořčík. Po pár týdnech na hořčíku mi tlak klesl na normální hodnoty (120/76). Mám od té doby tlakoměr doma a občas se měřím, mám ho i bez léků normální. Od té doby uběhlo už sedm let a dokonce ani v dalším těhotenství mi tlak nepřiměřeně nestoupal, pokud jsem občas zobala hořčík a hlídala, abych nebyla přehřátá. Kdybych tehdy neodmítla, tak žeru léky až do smrti. (Lékař Vám léky na tlak nevysadí nikdy.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.1.13 11:46

@materinka no skončila jsem s tím ve špitále
@alifie no jako neberu ho, je mi přednější kojit ač je jí rok a odstavit jí nechci naráz skrz ekzém. mohu se zeptat co to byl za horčík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
17.1.13 12:01
@sibi píše:
@materinka no skončila jsem s tím ve špitále
@alifie no jako neberu ho, je mi přednější kojit ač je jí rok a odstavit jí nechci naráz skrz ekzém. mohu se zeptat co to byl za horčík

Úplně obyčejný (Magnesii lactici 0.5 a brala jsem 4 tablety denně):
 http://www.nonrx.cz/…50-tbl..html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.1.13 12:05

@alifie děkuji pořídím si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek