Prášky/tablety na hubnutí....

Michaelakkk
8.1.11 10:58

Prášky/tablety na hubnutí....

Chtěla bych se zeptat zda někdo z vás používá nějaké přípravky na hubnutí a proč? :wink:
Zaujal mne totiž článek v MF dnes, kde je testováno několik takovýchto prášků a odbornící se k tomu stavějí tak, že výrobci slibují a slibují lžou a lžou a žádné nefungují akorát jsou to zbytečně vyhozené peníze :mrgreen: testované prášky jsou následující aplefit,appetite stop,opuncie,hoodia spray,isabella slim,rapid slim,LKVB6,4321 evolution,FitME slim&burn, active milk… 6ádné z těchto prášků na hubnutí nefungují a u každého je uvedeno proč nebo jaké informace jssou zavádějící..
takže si myslím, že jsou to vyhozené peníze, třeba někoho zachráním od utracení větší sumy peněz :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
8.1.11 11:21

…je článek někde na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.11 11:23

Nic jsem nezkoušela, protože si myslím, že to fakt nefunguje a že jsem ve svých pubertálních letech a během života s anorexií vyzkoušela kde co. Jediné léky na hubnutí, které skutečně fungují jsou farmaka Adipex, ale to je úplně jiná kategorie a mezi tyhle to absolutně nepatří. Mě se osvědčil obyčejný chróm za pár korun v kombinaci se zdravým jídelníčkem. Zhubla jsem postupně a hlavně jsem se na váze držela, takže se nedostavil slavný jojo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
8.1.11 11:43

Ahoj,
samo že je to nesmysl,pokud ti léky na snížení váhy nepředepíše přímo lékař,tak jsou to vyhozené peníze.
A ani léky předepsané nejsou zázračné a většinou jen tlumý pocit hladu,omezit v jídle se stejně člověk musí.

• Citovat
  • Upravit
9094
8.1.11 11:44

Kdyby něco z těchto přípravků ala „nic nedělám, žeru a zhubnu páč si lupnu tabletku(prášek, zázračnej hubnoucí stroj atd)“ fungoval, tak jsme hubení všichni.
Ale tak někdo tohle odvětví průmyslu musí podporovat že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.1.11 12:08

Tohle nejsou „prášky na hubnutí“, ale pouze rádoby náhražky, zázraky na počkání - viz reklamy. Návod je jednoduchý - když nebudeš žrát- zhubneš (to by ovšem šlo i bez těchto doplňků :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.1.11 12:26
gabi.design píše:
Nic jsem nezkoušela, protože si myslím, že to fakt nefunguje a že jsem ve svých pubertálních letech a během života s anorexií vyzkoušela kde co. Jediné léky na hubnutí, které skutečně fungují jsou farmaka Adipex, ale to je úplně jiná kategorie a mezi tyhle to absolutně nepatří. Mě se osvědčil obyčejný chróm za pár korun v kombinaci se zdravým jídelníčkem. Zhubla jsem postupně a hlavně jsem se na váze držela, takže se nedostavil slavný jojo efekt.

Já jsemv pubertě, v životě s anorexií, vzkoušela taky všechno, nepomáhá nic, akorát je ti z toho zle, jediné, co ,,pomáhalo" Je Gutalax, projímadlo, fuj, strašný, to zhubne každý, jediné,co opravdu pomáhá je nežrat a cvičit, to dělám teď, nejím sladké, tučné , smažené a nevečeřím a pohybu mám hoooodně a cvičím ještě každý den pilates a kalanitiku( snad se to tak píše :oops: )Takže nevyhazujte peníze a myslete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
8.1.11 12:45

Ahoj Miso,
ja mela kdysi nejake tablety co pomahaly, ale nebylo to vyslovene na hubnuti, ale na zasyceni. Clovek tabletu hodne zapil, ona nabobtnala v brise a clovek mel pak mensi hlad a jedl mensi porce. Jinak kamoska jedla Lipoxal a zhubla, protoze ji po tom bylo strasne zle :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.1.11 12:55
PeBa píše: …je článek někde na netu?

myslím, že není, ale tady je :
přípravky, které můžete koupit v lékárnách a unichž výrobco slibují příznivé účinky na hubnutí, pro MF dnes zhodnotil Pavevl suchánek z fór účinnost zdravé výživy.
zdůraznuje,že neexistuje zákon, který by výrobce potravinových doplnků nutil dokazovat účinnost nabízených přípravků. Mohou tedy naslibovat zázraky, zároveń však výrobek vyzkoušet pouze na jednom člověku. Nebo na žádném. narozdíl od výrobců léků, kteří musejí složitě prokazovat účinnost i bezpečnost. ,,není tedy náhoda, že se na trhu nenachází žádný opravdový lék na hubnutí, ,, konstatuje pavrl suchánek. K dispozici je jen účinná látka ORLISAT, která však podle jeho slov není lékem na hubnutí v pravém slova smyslu . když sníte tučné jídlo, nevstřebá se a vyloučíteho stolicí. Evropská unie však chystá nápravu, od příštího roku už by výrobci potravinových doplnků neměli v příbalových letácích neuvěřitelně nadsazovat nebo dokonce lhát..

Co bylo napsaný ke každýmu výrobku se mi psát nechce tak mi kdyžtak napište který konkrétní vás zajímá :-)

• Citovat
  • Upravit
16136
8.1.11 14:23

ja sem brala meridii predepsanou od doktora a zhubla jsem 15 kg za pul roku. pak ji ale prestali vyrabet, že v tom byl nejakej hnus… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.1.11 15:34
lucienne píše:
ja sem brala meridii predepsanou od doktora a zhubla jsem 15 kg za pul roku. pak ji ale prestali vyrabet, že v tom byl nejakej hnus… :jazyk:

Jo to co je na lékařský předpis je o něčem jiném, to není volně prodejné a není to vedeno jako potravinový doplněk, ale jako léčivo jak je psaný v tom článku to podléhá testům atd…

• Citovat
  • Upravit
9511
9.1.11 19:42

…co píšou o té hoodii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.1.11 21:23
PeBa píše: …co píšou o té hoodii?

Hoodia spray : do přípravku hoodia se vkládaly velké naděje, ale výsledek se nedostavil. První výsledky na zvířatech byly zajímavé :cert: , u lidí se potlačení chuti k jídlu a snížení tělesné hmotnosti zatím nepotvrdilo, je tedy namístě pochybnost o účinnosti tohoto výrobku… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Linda001
15.8.11 11:56

diety

:-) Já bych práškům na hubnutí moc nevěřila, možná že se po nich zhubne, ale zase se asi huntují jiné orgány. Já jsem zkoušela krabičkovou dietu od abc diety, kila šla dolů celkem rychle a jídlo bylo dobré a dovezli mi ho až domů. Takže já osobně bych se práškům radši vyhnula a šla jinou cestou. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
23.3.15 17:36

Tablety, prášky.. nebrat…s tím se dá hubnout krátkodobě, ale pokud se samy sobě chcete líbit na delší dobu než pár týdnů, tabletama ani práškama toho nedosáhnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová