Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:Monjie píše:Jenže ona taková baba není, její 35 (?) Prej chtěla koukat na fotky malýho ( jsou na rajčeti), přehnala jsem a nikdy se mnou už nepromluvílucineeccka píše:Alespon se rodina nenudi
Já bych se na ní ráda vykašlala, ale udělala z toho drama pro celou rodinu.![]()
![]()
![]()
Neres to, baba asi nema do ceho rejpnout tak se ji to hodilo.
Stejně když se vidíme tak mluví jenom " měla by jsi malými ostříhat nehty, vyčistit uši,…" takže mě to nějak neštve ale spíš ten princip.A to, že mi vynadala i máma s babičkou.Kuli kravině, fakt jsem nasr…
Tak to rodine vysvetli ze jsi to udelala nechtene omylem… To se muze stat kazdemu… pridat zpet si ji muzes kdykoliv.
Ale porad si myslim, ze by ti nemel nikdo mluvit do toho koho mas mezi prateli. Ani babicka nebo maminka. Obzvlaste kdyz mas fotky jeste nekde jinde.
![]()
Hehe, takže jsi ji vlastně smazala oprávněně
Mmch celý fejsbůk mi přijde jako taková blbinka pro děcka, to je jako by si teta stěžovala, žes jí vyhodila figurku, když jste hrály člobrdo ![]()
Smazala si mě třeba holka, který jsem okomentovala jednu fotku (kdo si vzpomíná, šlo o špatné poutání dítěte v sedačce, řešila jsem to tu), ani jsem o tom nevěděla, až když jsem se chtěla mrknout na její fotky, jestli už to pochopila. Neřeším to. (Neřeším ani to, že dotyčná už ani nepozdraví na ulici.) Taky jsme promazala přátele, nemusím tam mít lidi, se kterýma se ani nevídám a nikdy jsme nebyli žádní velcí kamarádi. Krom toho nechápu, proč mě žádají o přátelství lidi, se kterýma se na ulici ani nezdravím… ![]()
Raduš.ka44 píše:
Smazala si mě třeba holka, který jsem okomentovala jednu fotku (kdo si vzpomíná, šlo o špatné poutání dítěte v sedačce, řešila jsem to tu), ani jsem o tom nevěděla, až když jsem se chtěla mrknout na její fotky, jestli už to pochopila. Neřeším to. (Neřeším ani to, že dotyčná už ani nepozdraví na ulici.) Taky jsme promazala přátele, nemusím tam mít lidi, se kterýma se ani nevídám a nikdy jsme nebyli žádní velcí kamarádi. Krom toho nechápu, proč mě žádají o přátelství lidi, se kterýma se na ulici ani nezdravím…
Nad tím mi taky hlava stojí
taky průběžně promazávám…
Je to koza neřeš to. ![]()
Myslíš, že by ti nadávala, i kdyby jsi facebook zrušila úplně?
Raduš.ka44 píše:
Smazala si mě třeba holka, který jsem okomentovala jednu fotku (kdo si vzpomíná, šlo o špatné poutání dítěte v sedačce, řešila jsem to tu), ani jsem o tom nevěděla, až když jsem se chtěla mrknout na její fotky, jestli už to pochopila. Neřeším to. (Neřeším ani to, že dotyčná už ani nepozdraví na ulici.) Taky jsme promazala přátele, nemusím tam mít lidi, se kterýma se ani nevídám a nikdy jsme nebyli žádní velcí kamarádi. Krom toho nechápu, proč mě žádají o přátelství lidi, se kterýma se na ulici ani nezdravím…
Aby tě mohli šmírovat a pomlouvat
![]()
Taky průběžně mažu přátele, ale nikdy se nikdo neozval… Občas se mi objeví znovu žádost, ale neřeším to…
Jinak u nežádoucích lidí, co nechci aby četli určité statusy, nebo viděli určité fotky atd., mám omezené přístupy…
Mám to tak rozdělené, je to jednoduché a rychlé ![]()
Ahoj
Tak mě by především zajímalo kdo ti volal kámoška nebo kdo napsala jsi volala mi naštvaná jako blázen??? Ale kdo docela ráda bych ti poradla ale jaksi nevím kdo… A Ani nevím kdo to řeší z babičkou..
JInak právě taky promazávám… Ale..? Je to čistě na tobě
A taky jim to muže být jedno pokuď nesjou nějáka osoba blšší
Odpověz mi na Mail
***@seznam.cz
![]()
@Nadísek Kršková píše:
AhojTak mě by především zajímalo kdo ti volal kámoška nebo kdo napsala jsi volala mi naštvaná jako blázen??? Ale kdo docela ráda bych ti poradla ale jaksi nevím kdo… A Ani nevím kdo to řeší z babičkou..
JInak právě taky promazávám… Ale..? Je to čistě na tobě
A taky jim to muže být jedno pokuď nesjou nějáka osoba blšší
Odpověz mi na Mail
***@seznam.cz
![]()
Psala jsem, že to byla teta.
-švagrová mé mámy. A poradit nepotřebuju, přece jenom je to rok a už je to vyřešený… ![]()