Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je pouze na Tobě koho máš v přátelích…já si taky průběžně mažu lidi a určitě i oni mě a nikdy jsem to já, nebo oni neřešili…tvoje teta je asi trochu vztahovačná ne…a nechápu, že má potřebu takovou „blbost“ vůbec řešit ![]()
Ahoj.
Já si tam určité příbuzné ani nepřidala. ![]()
Jinak tetička je asi pěkná histerka. ![]()
Ja to teda vubec neresim. Me si s pratelu smazal svagr, ale je pravda ze spolu vubec nevychazime (je to na dlouho) a smazal si i manzela, moji sestru a tchyni.. Ale neresila jsem to.
Jenom me napada, jak na to ta tva teta tak ryche prisla. To musela chtit jit na tvuj profil, protoze prece nechodi upozorneni o smazani.
Ja osobne nemazu, ale omezuji co muzou videt. U nekterych lidi mam ze nemuzou videt zadne fotky ani moji zed
![]()
My taky nemáme nejrůžovější vztah, proto jsem to smazání neřešila.
Ale fakt mě nenapadlo, že kuli tomu udělá scénu jako blázen.
![]()
A jak se to dá udělat?
![]()
hanapospis píše:Ja osobne nemazu, ale omezuji co muzou videt. U nekterych lidi mam ze nemuzou videt zadne fotky ani moji zed![]()
A jak to delas?
Ahoj,ja bych to neresila. Prece je to tvoje vec koho si smazes a koho si nechas, teta at si polibi sos:D
lucineeccka píše:
My taky nemáme nejrůžovější vztah, proto jsem to smazání neřešila.Ale fakt mě nenapadlo, že kuli tomu udělá scénu jako blázen.
![]()
vykasli se na to. Je to jenom a jenom tvoje vec, jake mas lidi mezi prateli
![]()
teticka je asi poradne vztahovacny clovek, ale asi rada spizuje co ostatni delaji. Jinak si nedokazu vysvetlit, jak tak rychle prisla na to ze jsi smazala.
Kdyby mi tchyne nerekla ze ji jeji syn smazal z pratelu, tak dodneska nevim ze uz svagra nemam mezi prateli
Příspěvek upraven 04.08.11 v 16:26
to by mě taky zajímalo..
jak to udělat s tim ,co kdo vidí a co kdo ne.
Já bych se na ní ráda vykašlala, ale udělala z toho drama pro celou rodinu.
![]()
lucineeccka píše:
Já bych se na ní ráda vykašlala, ale udělala z toho drama pro celou rodinu.![]()
Alespon se rodina nenudi
Neres to, baba asi nema do ceho rejpnout tak se ji to hodilo. ![]()
Kamccaa píše:
to by mě taky zajímalo..![]()
jak to udělat s tim ,co kdo vidí a co kdo ne.
Je to v nastaveni…
lucineeccka píše:
Já bych se na ní ráda vykašlala, ale udělala z toho drama pro celou rodinu.![]()
No ja by som len pokrcila ramenami ze je to len fb … ale o mne sa vseobecne vie ze ho mam len na hry a smirovanie ![]()
Monjie píše:lucineeccka píše:Alespon se rodina nenudi
![]()
![]()
Neres to, baba asi nema do ceho rejpnout tak se ji to hodilo.
Jenže ona taková baba není, její 35 (?) Prej chtěla koukat na fotky malýho ( jsou na rajčeti), přehnala jsem a nikdy se mnou už nepromluví
Stejně když se vidíme tak mluví jenom " měla by jsi malými ostříhat nehty, vyčistit uši,…" takže mě to nějak neštve ale spíš ten princip.A to, že mi vynadala i máma s babičkou.Kuli kravině, fakt jsem nasr…
Ahoj holky,
chci se zeptat, jak berete to, že si vás někdo smaže z facebooku? Řešíte nebo je vám to jedno? Já jsem dneska mazala lidi se, kterými se nebavím - většinou lidi, který jsem tam měla kuli hrám, který nehraju.Omylem jsem smazala tetu se kterou stejně vůbec nekomunikujeme, tak jsem to neřešila.Před chvílí mi volala naštvaná jako blázen, co si to vůbec dovoluju jí mazat, no to co mi řekla se snad ani nedá publikovat.Ještě mi je z toho špatně od žaludku.Teď to řeší s babičkou jaká jsem bestie. Scéna jako blázen kuli blbosti…