Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za pár dní nám bude 7 měsíců a můj syn se stále nepřetáčí,co se naučil je sedět,ale zvednout do sedu ho musím já,prosím poradte bojím se jestli je něco špatně.
momi33 píše:
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí?![]()
jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
misacek00 píše:
Za pár dní nám bude 7 měsíců a můj syn se stále nepřetáčí,co se naučil je sedět,ale zvednout do sedu ho musím já,prosím poradte bojím se jestli je něco špatně.
NEUMÍ sedět, pokud ho do sedu dáváš ty! ![]()
misacek00 píše:momi33 píše:jako myslela jsem to tak že když ho dám do sedu už se udrží a nespadne
A jak se naučil sedět,když se nepřetáčí?![]()
hm,a víš,že do sedu bys ho dávat neměla?! že mu ničíš záda,protože neunesou celou váhu těla?
Navíc,když ho posadíš,tak nemá důvod se sám jakkoli pohybovat.
doporučuji zajít k pediatričce,a říci jí přesně to samé,co zde píšeš ![]()
kristepane.. další nápad jak ublížit dítěti…
![]()
Příspěvek upraven 01.08.11 v 09:47
careynka píše:
tak ho nemas posazovat, predbihas vyvoj a pak se divis
Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
MaryClementine píše:careynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
At zije Vojtovka, ted si s ni uzije ![]()
careynka píše:MaryClementine píše:At zije Vojtovka, ted si s ni uzijecareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
hm,jestli jí bude vůbec cvičit ![]()
momi33 píše:careynka píše:hm,jestli jí bude vůbec cvičitMaryClementine píše:At zije Vojtovka, ted si s ni uzijecareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
neni to ta s tim lipankem? ![]()
Taky s tim az tak nesouhlasim ale… ruku na srdce, skoro kazda maminka nekdy predbehne, i ja!!!
Pokud mas opravdu obavy, zajdi k doktorce, posoudi situaci nejlepe!!! Pokud to neni az nejak extrem, zkusila bych ho prvne hodne motivovat a s Dr. to resila posleze… ![]()
careynka píše:momi33 píše:neni to ta s tim lipankem?careynka píše:hm,jestli jí bude vůbec cvičitMaryClementine píše:At zije Vojtovka, ted si s ni uzijecareynka píše:Asi tak. Jestli jsi mu pomáhala i v dalších dovednostech, na které děti musí přijít ABSOLUTNĚ SAMY, tak jsi mu spíš uškodila.
jj a s cyklosedačkou v 6m.
Jak píší holky, to, že ho posazuješ je určitě jedním z důvodů, proč se nepřetáčí. Nemá důvod, proč by se snažil, když ho maminka posadí. Navíc to není moc dobré pro jeho záda, miminku nejvíc pomůžeš, když mu nebudeš pomáhat vůbec, na všechno si přijde sám ![]()