Čekání na soud o určení otcovství

718
29.7.11 16:22

čekání na soud

Ahoj holky,zajímalo by mě jak dlouho jste čekali na soud o určení otcovství,já podala žalobu začátkem dubna a stále nic se neděje,jen mi přišlo že se to bude řešit v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
29.7.11 17:23

Ahoj-já podala žádost začátkem března a stále nic-Litoměřice. Někdo tu psal,že to trvá nejméně 6 měsíců-záleží na vytíženosti konkrétního soudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
31.7.11 22:29

otec soudně

Ahoj,jsem teprve na začátku 5.měsíce,ale už teď vím, že žalobu budu podávat taky. Chtěla jsem se zeptat, zda jsi podávala současně i nějakou žádost o výživné,nebo se to řeší až po uzavření žaloby o otcovství?Budu moc ráda,když budeš informovat,jak to celé probíhá.Dělají se testy DNA nebo jak se rozhoduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.8.11 00:43
ottla píše:
Ahoj,jsem teprve na začátku 5.měsíce,ale už teď vím, že žalobu budu podávat taky. Chtěla jsem se zeptat, zda jsi podávala současně i nějakou žádost o výživné,nebo se to řeší až po uzavření žaloby o otcovství?Budu moc ráda,když budeš informovat,jak to celé probíhá.Dělají se testy DNA nebo jak se rozhoduje?

POkud vím, tak otec může u soudu otcovství normálně přiznat a je to, pokud ne, až pak se dělají testy DNA, které platí ale chlap, když s eporkáže , že je otec- takto mi to bylo řečeno, pokud je to jinak, tak s eomlouvám…

Když ten chlap ví, že je otcem, tak si to rozmyslí, jestli dělat porblémy, ty testy nejsou levný

• Citovat
  • Upravit
byron
1.8.11 00:46
ottla píše:

Myslím, že nejdřívě s emusí určit otcovtví… :nevim: , alimenty se určí pak a musí i zpětně ale hrozně s eto portáhne…Ideální je pokud to normálně přizná a máš ho hned v RL, před tím ale musíte na matriku a tam to podepíšete.....

• Citovat
  • Upravit
1270
1.8.11 19:16

Jenže u mě je situace taková,že domluva s ním není možná vůbec,natož abych ho dostala někam na matriku…Takže u mě je soud jediné řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.8.11 19:50
ottla píše:
Jenže u mě je situace taková,že domluva s ním není možná vůbec,natož abych ho dostala někam na matriku…Takže u mě je soud jediné řešení…

Tak je to deb.l, škoda…Přeju hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
2
16.8.11 12:51

ahoj..byla sem ve stejné situaci..malinký je 14dní a čekám kdy si nás předvolaji.jinak je to hodně papírování ohledně výživnýho atd..do toho porodný a všecko je to na hlavu :-x všecko semnou vyřešily na uřadě -jen sem tam řekla svoji situaci a šlo to samo.akorád sem musela čekat až porodim pač potřebujou všude rodný číslo miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
17.8.11 21:16

Tak když budeš mít chuť poinformuj,jak to dál probíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.11 00:15

Luci27

hm tak je možná lepší „otec neznámí“ a byl by klid takhle to dopadne mě …to je mi jasný..nevim čim ty blbci přemýšlej … :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.9.11 01:54

Pritelkyne podavala zalobu v kvetnu. Pak jsme se byli ptat primo na soude, kde nam nasli cely spis a vse rekli.Otci ditete byl po pul roce zaslan dopis na vyjadreni. Po tom bud bude jednani o testech, nebo o urceni otcostvi. Ted cekame na dopis ze soudu.

Ma to 2 stranky, na jedne jsou penize a na druhe prava otce jenz pokud to dobre sehraje muze zazadat o navstevy a pod a mala ktera ho nikdy nevidela a rika tati nebiologickemu otci… je to na zvazeni zda za to ty penize stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.9.11 21:37

Myslím, že nejde vždy jen o ty peníze…Tady taky jde o to, že přece někdo nemůže být tak snadno zbaven zodpovědnosti..Aby se to zametlo a on si žil spokojeně dál..to se mi nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.9.11 06:54

Ja bych pro dite radeji volil klidne detstvi. Jako zena z ditetem sama nezustane a jestli ma batole casem rikat nekomu tati. Uz vidim soud … ale ja nevedel ze mam dite, nikdy mi o nem nerekla a jine povydacky, a najednou z alimentu mas minimalne tydenni navstevy od cloveka co nemusis, nedej boze soudy o svereni do pece a dokonce znam osobne pripad kdy to ta holka prohrala a ted ma dite jeden vykend v mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.5.14 09:00

Ahojky ja podavala navrh na urceni otcovstvi plus alimenty a svereni do pece v listopadu 2013 a soud sme meli tedkon vkvetnu teprve akorat on otec si zazadal o testy a ty mame tedkon 18.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.7.15 13:55

Špatnej komentář, blbě jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová