Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,které máte více zlatíček.Šupky,dupky za mnou na diskusi.Bude pořád o čem psát,už se těším! ![]()
kolik je prosim VÍCE?ja mam tedy tri,z toho dva kluky a jednu srnecku
![]()
Ahojky
Mně se narodí 3 mimčo někdy na Sylvestra a jelikož mi je teprve 24, kdo ví, jestli zůstane jen u těch 3
Takže ty Marel máš kolik dětí?
ahojky už existuje diskuze velká rodina-hodně dětí tak pokud budete chtít můžete se připojit
Ahoj,reaguji na odpověd.Defakto více je už pro někoho 3 děti,takže 3 a víc.Dvě je pro okolí normoš.
Dary,mám pět dcer.Nejstarší je skoro 20let a nejmladší bude mít 2 roky.Jinak mě určo ještě trunfneš v počtu dětí
A gratuluji k miminku.Takže to bude malý Silvestr?Moje maminka je také narozená na Silvestra. ![]()
Krásné ráno
Ty jo 5 dcer, tak to je krása a plánujete ještě další děti? A můžu se zeptat, jestli to nevadí, jak na vaši rodinku reaguje okolí? Protože nám se narodí 3 holčička a všichni nás za to pomlouvají, jako kdyby to bylo nenormální mít v dnešní době 3 děti
Ale já na ně kašlu ![]()
Ahojky,napíši to takhle.Jakmile máš více dětí jak dvě,tak už nejsi podle tzv tabulek a okolí to už vnímá většinou blbě.Mě pomlouvají,že jsem líná makat,že ležím jen v posteli bla,bla…atd…atd.Podle mě to je jen závist a pro drbny téma,ona je zas těhu,to je hrozný…atd?
Přitom je to jen a jen naše věc kolik dětí.Dříve jsem pomluvy špatně nesla a byla nepříjemná na okolí.Dnes mám z drpen srandu,ještě je popichnu že budu rodit klidně i v důchodovém věku,dokud to nebude chlapeček! ![]()
Takže at si pomlouvají,hurá rodittttt! ![]()
Aha, tak to se musím taky ještě naučit, všechny řádně odpálkovat
Já jsem vždycky říkala, ještě než jsem se vdávala, že budu mít určitě samé holky a vyplnilo se to
A kromě toho pořád lepší mít samé holky než mít hodně kluků, ne?
A když máš už skoro 20-letou holku (mimochodem né o hodně mladší ode mně
), tak ta už asi hodně se vším pomáhá, že?
A jde to vůbec zvládat, tolik dětí? Já už mám teď hrůzu, jak to všechno bude a to mně čeká teprve 3. ![]()
Ahoj rendy a ledík.Jsem ráda,že jste to našli.Holky na MK nějak nezareagovaly.Nějak mě to na MK už štve i blbou fotku co jsem tam ted měla dva dny mi smazali,přitom podmínky defakto splnovala!
ledík,kdyžtak prosím písni Lence a i jiným zablokovaným z MK,že mohou v klidu chodit sem!
rendy,stýkáš se s někým z původní diskuze 37?Gejbule mi psala,že se s marci občas stýká.Nevíš proč přestala chodit na MK nebo chodí do původní uzavřené kde chodí maart,zdina,rezík…atd,,,atd.
dary,právě 20l dcera mi nepomáhá.Má velké zdravotní problémy,bývá i dlouhodobě v nemocnici a já to po no ani nevyžaduji.A 15l tá má ted pubertu na vrcholu,takže s tou není řeč vůbec o nějaké pomoci.
Zvládnout se to někdy dá těžce,jsou dny,kdy jsem třeba ještě v poledne v pyžamu,obědváme v 15h a nadávám,že nic nestíhám!Potom jsou dny OK,já jsem v poho a i se třeba nudím!Zkrátka vše se dá zvládnout když se chce,chce to nějak zorganizovat,ty budeš dělat to,ty ono a ne lítat od ničeho k ničemu!
Hmm, tak to se teda nedivím, já teď v poledne někdy běhám ještě v pyžamu taky a na oběd někdy udělám jen dětskou krupičku, ale to i proto, že mně pořád otravují těhotenské problémy. No ale vám, co máte více dětí, to je opravdu pochopitelné, z toho co jsi napsala, bych řekla, že to ještě zvládáš moc dobře!
Takže vám všem vícemaminkám, opravdu klobouk dolů, já bych to takhle rozhodně nezvládala! ![]()
Ahoj holky.Tak konečně. ![]()
Já se ted nestýkám s nikým,nějak nemám čas. ![]()
Marci proč nechodí na MK nevím.
Už dlouho jsem s ní nemluvila. S
nad po prázdninách.
To víš prázdniny jsou náročné pro všechny. ![]()