Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Irafa,podruhé chválím.Doufám že to najdou i ostatní,trošku jsem to na MK napsala jak?
Jinak pořád myslím na ivonku.Místo aby měla klik,tak se stresuje!To ji také nepřidá.Ale nám se to povídá,dělaly bychom to stejné,že?Akorád já u Šarlotky šla na gyndu později v 9tt,poněvadž byla neplánovaná a nějak to nechávala plynout.Ale u plánovaného miminka jedná člověk jinak.Když se objevily // a já čekala Lilianku,normálně jsem brečela,nechtěla jsem sex…atd,,,atd.
Už píši klik místo klid a pták tu tak šíleně řve kuky,kuk,že budu za chvíli psát kik. ![]()
ja carysko jen koukam jak mam dat do profilu foto zatim bez uspěchu
Jejda,další šikulka carysss!Carys a ostatní,já ještě také tápám je to fakt o zvyku a času.Přiznám se,že jsem tu už více jak na MK.Tam už to mám za ty roky hodně prošmějděné a tady jsou zas jiné zajímavé diskuse.
Ted k dětem,máme zas nějakou srakaaaa virozu.Jde to od nejstarší a večer když Šarlot usínala už křičela kaka!Zas mám co prát,někdy se divím co má pračka snese a to má 5let a v lednu byla oprava.
irafa,na co se kliká jako že chceš někomu přímo odpovědět a nemusíš to vypisovat?
Také jsem zvědavá na lenkavano,jestli nás najde!Moc si chtěla s námi psát,ale bohužel napsala na MK svůj názor a blok.
Ahoj žienky, v diskusii o dievčenských menách som zmerčila Marel, skontrolovala som jej profil
, pri mnohomaminkách som spozornela a jednoducho vašu spriatelenú diskusiu musím pozdraviť
.
My sme tu už presunuté od jari, kvoli mazaniu fotiek a tak …
ahoj macku,tak jsem te nasla.ja teda mnohomamina nejsem ale to snad neva ne? ![]()
aha kuk jsem si tě tu našla teda jsem to ja ale šikulka