Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prý se teď rodí větší děti ![]()
Náš Chris se narodil přesně v termínu s 4,22 kg a 54 cm a teď v 9 měsících má 11 kg a 81 cm.
Má teda k tomu předpoklady, hlavně z mojí strany, u nás se pod 184 cm nejde ![]()
Máte doma taky většího prcka?
Chlapi mají být velký že jo ![]()
Ahoj, my máme 6.miminko - holčičku - porodní váha 4950 g, 54 cm
Nyní 5 m - 8400g
Takže nejen chlapi mají být velcí ![]()
O rok starší ségra váží v současné době skoro stejně, má zřejmě nějaké to deko na víc, ale moc to nebude ![]()
A podobně na tom byli i naši kluci, kteří se s porodní váhou sice drželi při zemi (3450, 3900 a 4150g), ale v roce měli všichni kolem 13kg ![]()
Ono se to časem srovná, my jsme s mužem takový průměr
O nejstarším synovi MUDr. vždycky říkala, že nevypadá, ale že má asi těžké kosti
A je to „kousek“ do teď. V 6 letech není tlustý, prostě je „udělaný“, žádný střízlík ![]()
Ahoj dievčatá.
Tak sa pridávam,aj my máme svalnáčika.V 10 týždňoch má 7 kg a 63 cm,oblečenie už 68,všade kde idem tak sa len čudujú že mu nie je ani 3 mesiace a vyzerá na pol roka,čo už,hlavne,že mu chutí papkat-)
Tak já mám 3. měsíčního chlapečka. Narodil se v termínu a měln 3170g a 50cm. A v 10týdnech vážil 5470g a měřil 67cm.
oblečení nosí 74, 80.
Nevim po kom bude dlouhej když u nás nikdo víc jak 170cm nemá.
Náš malej je také obřík. Narodil se s 3810g a 52cm a od té doby roste o sto šest.
Na roce, něco málo přes 13kg a teď na 2,5 roce 100cm a 18kg. Je vysokej, žádná žoužel, ale rozhodně není tlouštík ![]()
Tak mala mela porodni vahu 4620 a 54cm.ted ve 2,5 letech 98 cm a 18kg.
Porodní váha 3560g a 48 cm, teď v 5 měsících 9310g a 71 cm
. Naše „malá“ je vedle mě jako obr, já mám 160cm.
Porodní 3.8 kg a 51 cm a od té doby rostl a rostl
na roce 12.3 kg, teď 20 měsíců a 15 kg, 90cm. Přecházeli jsme po stěhování k jinému dr. a ten říkal, když ho viděl: To si děláte srandu, že je mu JEN rok a půl! Podle tabulek je na dva a půl. No a pak říkal, že není tlustej, ale že je festovní ![]()
U nás je podměrečná jen mamka, má 156 cm, jinak my všichni máme 179 a vejš. Celá naše rodina je i vyloženě obézní, já jsem čestná výjimka
(179 cm, 72 kg). Můj brácha např. má 196 cm, 140 kg a chodidlo 52 cm, takže si děláme srandu, že prcek je po strejdovi. No doufám že ne!! ![]()
Ahojte, tak náš Tobíček měl při narození přesně 4030 gramů a 52 cm
(první syn měl 3600 g a 50 cm). - ted´mu budou 4 měsíce a má hezkých 6 a půl kilo a doktorka v jeho 3.měsících tvrdila, že vypadá jak půlroční
ale neni nějak že by byl baculatej …asi to podědil po dědovi ten má 180 cm - můj muž má 175 cm a já 168 cm ![]()
Tak ani velký holky to nemaj v životě špatné. U nás se taky pod 185 nechodí
Já jsem se svou výškou spokojená, ehm s váhou už teď jaksi ne
Prostě jsem celý život chodila jen s velkými muži - buď vzrůstem nebo duchem, jelikož zamindrákovanej trpaslík vedle sebe vyšší ženu nesnese. ![]()
Kristýnka měla při porodu 4070 g a 51 cm a Míša 3990g a 52 cm.
p.s. jasně že maj bejt chlapi velký - v porodnici mi hned cpali test na cukrovku jestli prej jí nemám, jelikož když sem jim říkala, že to máme v rodině tedy můj synovec měl přes 4 kila, můj táta taky a já měla 3900 gramů ..tak mi nevěřili ![]()
Mám tři děti,
Při porodu měla Bára 4,17 kg a 55 cm..V roce už 13,1 kg..
jsou jí 2 roky a vypadá na 3..A my jako rodiče jsme průměrní..tak nevím, z jakého kolena se nám vyklubala..
![]()
Davídek při porodu 4,2kg a 52cm, v roce 11,5kg. Nyní 8let a 32kg. Kristinka při porodu 2,7kg a 45cm, v roce 7kg. Když začala chodit měla 52cm, takový trpaslík malinký
a nyní má skoro 7let a 17kg. Já si užila malé i velké mimi ![]()
taky se přidáme
Martin měl porodní míry 4000g a 51cm
a ted v sedmi a půl měsících bych řekla že jsme na 9,5kg…