Velké děti sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
22.3.15 11:37
@KackaDoup píše:
Jinak rada sem nakukuji prootze prvni dite melo 5200g ;)

Tak předpokládám, že ihned testy na cukrovku:) Já jsem jim to vymlouvala, že veliký rodiče a dobře živený prostě můžou mít větší dítě, u nás tedy „jen“ nad 4kg…
První syn se narodil menší 4,14kg a 54cm a roste jak z vody a druhý větší 57cm a 4,8kg a ten, pro mě kupodivu, neroste tak rychle…při posledním měření měli rozdíl 5cm a 2kg ve stejném věku - na 7m starší 79cm a 10kg a mladší 74cm a 8kg, prcek není ani jeden, ale ty rozdíly mě zarážejí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.3.15 11:39

@Almatka jasny,negativni..prste genetika, muj otec 4700,muj byvaly 4100,ja 4100 ;)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
22.3.15 12:27
@KackaDoup píše:
@Run nejak ty facebookove odkazy behaci nefunguji :zed:
:nevim: je to uzavřená skupina, stačí zažádat, berou všechny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.3.15 13:09
@tanik1912 píše:
jj, to je ona. nechci sem posilat nejake nahate fotky, ale vazne nema zadny spicek, nic. myslis, ze to prost muze byt tim, ze ma ty kosti nejak vetsi? trochu me to znervoznuje. :roll: obleceni ma tak na 4 roky. tak, ma byt po kom, manzel ma 2 metry a pres sto kilo, je to veliky chlap, ja taky nejsem nejaka drobotinka…

No já bych se tím teda neznervózňovala :) Když jsou děti obézní, je to něco jiného, to pro ně samozřejmě není zdravé. Ale když je celkově udělaná, tak je holt od přírody velká. A jestli máte tatíka dvoumetrovýho statnýho chlapa, tak se neni co divit :mrgreen: Jasně, každý má jiné predispozice, jinou stavbu těla. Někdo je taková ta vyžle, co nepřibere, kdyby se denně cpal dortama. Někdo je udělanější, může mít klidně krásně vypracovanou sportovní postavu, ale tu vyžli ze sebe prostě neudělá. Vůbec bych to neřešila ;) Ti řikam, bude to kus baby, v tom nejlepším slova smyslu :) Nám tu taky jedna taková roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.3.15 15:25

Juj, jak to tu ctu… Taky mame pevne, tezkych kosti miminko. Narodil se 4250g a ve 4 mesicich 9100g. Žádné vic faldu. Tatinek pevnej statnej, ja oplacana. :-)
Ovsem stavba tela u naseho chlapecka mi prijde po tatinkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.3.15 19:19

Nase mlada ma ve 30 mesicich 96cm a 13 kilo (tzn. ve 26 mesicich mela asi o 2-3cm a pul kila mene) ;) Starsi mela ve 2 letech 93cm a 12 kilo a ve 3 letech 103cm a 14 kilo ;) Proste obe jsou hubeny dlouhy zizaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
22.3.15 20:23
@Bobiše píše:
Juj, jak to tu ctu… Taky mame pevne, tezkych kosti miminko. Narodil se 4250g a ve 4 mesicich 9100g. Žádné vic faldu. Tatinek pevnej statnej, ja oplacana. :-)
Ovsem stavba tela u naseho chlapecka mi prijde po tatinkovi.

tak to je taky pekny cvalik… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.3.15 21:06
@tanik1912 píše:
tak to je taky pekny cvalik… :potlesk:

Tak jak u vas. Znam deticky co maji ty bradicky, tri faldy na stehynku. U nas ne. :-) proste chlap. :D. Žádná zizala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
23.3.15 06:39
@Bobiše píše:
Tak jak u vas. Znam deticky co maji ty bradicky, tri faldy na stehynku. U nas ne. :-) proste chlap. :D. Žádná zizala. :-)

az na to, ze u chlapa to bude uzasny, bude to statny muzsky, zadny vyzlatko… nase holka nikdy nebude nezna, droboucka zena… prose po mame.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 07:11

Ahoj holky, jakou velikost oblečení jste u „větších“ miminek využili? Kamarádce se narodilo dítko, normálních 3,5 kg, okolo 50 cm a říkala, že nějaké 50 jim nejsou vůbec a 56 vidí na chvilku… Já mám tušení že moje dítko bude mít taky okolo těch 4kg, tak jakou velikost pořídit nejvíc? Vím že je to individuální, ale zajímalo by mě jak to mají ostatní, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
23.3.15 09:27
@ElisabethaElsa píše:
Ahoj holky, jakou velikost oblečení jste u „větších“ miminek využili? Kamarádce se narodilo dítko, normálních 3,5 kg, okolo 50 cm a říkala, že nějaké 50 jim nejsou vůbec a 56 vidí na chvilku… Já mám tušení že moje dítko bude mít taky okolo těch 4kg, tak jakou velikost pořídit nejvíc? Vím že je to individuální, ale zajímalo by mě jak to mají ostatní, díky :kytka:

No tak sis odpověděla:) 56 máš na týden či dva, ale stejně budeš potřebovat na převlečení, takže počítám, že minimálně 4ks ovverálků, já jich měla 10 a na začátku jsem stejně nic jiného nepoužila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.3.15 18:31

Moje dcery měly 3,2kg a 3,25kg. Přítelovy dcery 2,9kg a 2,85kg. Tak jsme si říkali, když jsme čekali našeho společného syna, jak bude veliký. Den před porodem nám na ultrazvuku vypočítali a hlásili, že to bude veliké miminko, tak 3.600 g. No a pak druhý den nesla paní sestřička syna zvážit a říká přítelovi: „Tipněte si kolik váží“ Tatínek, že tak aspoň 3.500 g. Paní sestřička: „To né, přidejte“. A na váze se ukázalo 4.450 g. To jsme čučeli. Přítel doběhl za mnou a říká, že to není Vojtíšek, to je VOJTĚCH :). Porod normálně, byla jsem dost potrhaná. Ale v poho. bříško celkem malé, přibrala jsem 9 kilo za celé těhotenství, takže jsem měla na konci těh. 61 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová