Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kolik maji vase deti tak ve 26 mesicich??? Nejak jsem dceru zapomnela ve 2 letech zvazit, ted ma 26 mesicu a ma 17 kg…
vubec nevim, kde to bere. nic moc neji, lita jako diva, celkove nema ani speky, jen je proste obri… az me to desi. kdy se ten rust zastavi???
![]()
Kolik měří? moje měla asi tak nějak taky, teď skoro 3 a půl a má 18-19kg, no měla už i 20..
Ona taky není špekoun, doktorka říká „statná“.
@tanik1912 To je ona na obrázku? No jako cvalík určitě nevypadá
Tak to bude kus ženský, no
Každý je jinak stavěn. Náš kluk (28 měsíců) má teda 12 kg
To je zase hroznej hubeňour. Zato jeho půlletá sestra bude očividně pořádná baba, co ji bude za co chytit
Tlustá taky neni. Prostě je jinak stavěná.
Příspěvek upraven 06.04.15 v 23:46
@ntkv píše:
Kolik měří? moje měla asi tak nějak taky, teď skoro 3 a půl a má 18-19kg, no měla už i 20..
Ona taky není špekoun, doktorka říká „statná“.
meri cca 97cm.. tak snad se ji to brzo zastavi ![]()
@Mrňátko píše:
@tanik1912 To je ona na obrázku? No jako cvalík určitě nevypadáTak to bude kus ženský, no
Každý je jinak stavěn. Náš kluk (28 měsíců) má teda 12 kg
To je zase hroznej hubeňour. Jeho půlletá sestra už má 8,5, bude to prostě pořádná baba, co ji bude za co chytit
Tlustá taky neni. Prostě je tak stavěná.
jj, to je ona. nechci sem posilat nejake nahate fotky, ale vazne nema zadny spicek, nic. myslis, ze to prost muze byt tim, ze ma ty kosti nejak vetsi? trochu me to znervoznuje.
obleceni ma tak na 4 roky. tak, ma byt po kom, manzel ma 2 metry a pres sto kilo, je to veliky chlap, ja taky nejsem nejaka drobotinka…
Náš malej má ve 26 - ti měsících lehce přes 15 kg a měří rovný metr. Je to taková řížala. ![]()
Nevim jestli to sem patri, dcera: pri narozeni 3100g a 48cm. Narodila se ovsem zacatkem 36tydne
Ted ji budou 3, a doktorka na pohotovosti se ji ptala, jesli uz se jde do skoly
Pekne a HODNE mluvi, ma dlouhy vlasy, tak i mozna proto ji lidi neumi odhadnout vek
Ted hodne pohubla ale ma uz 98cm a 13kg.
Syn, bez 3 měsíců 3 roky, 109cm, 18kg, ale teď chudák po nemoci zhubnul o 1kg…
Jinak já mám ke 190cm a doktorka na endokrinologii říkala, když mi bylo 12 (1990), že prostě máme čím dál tím lepší stravu, ta má prý podíl na finální výšce až 10%!!!(Říkala tedy, že se nejedná o kvalitu, ale spíš množství.)
Malý bude tři a půl, má tak 105 cm a 17 kg. No teď jsem kupovala kalhoty 110, větší jí jsou totiž obrovské kolem boků a pasu. A trička kupuju běžně 6 a více let. Nesnáším totiž krátký trička a ve své velikosti je děsně „uzená“.
Jo a jak koukám na svůj starý příspěvek, dvě kila nabrala od října ve školce
Rozjedla se tam..
@Almatka Perfektni profilovka
Mela by jsi psat do kazde diskuze, aby to bylo vic na ocich ![]()
@Kiara28 píše:
@Almatka Perfektni profilovkaMela by jsi psat do kazde diskuze, aby to bylo vic na ocich
O, děkuji, přiznám se, jsem kuřák, ale kvůli dětem nekouřím, příčí se mi to…přijde mi hnusné, že by ze mě cítily ten smrad. Samozřejmě ani v těhotenství nebo u kojení jsem nekouřila.