Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z některých diskusí vím, že máme cca stejně staré holky.. to že na nás koukají si asi mnoc beru..Ona mluví jako průměrné dítě jejího věku..Hlavně každej kdo slyší kolik jí opravdu je se vyjádří cytoslovcem údivu na začátku věty.. Pořád nějaký kecy od příbuzných a tak..
zas je dobrý, že se k ní nemusím ohýbat když jdeme za ruku:)
Mám taky obříka, narodila se s 3260g a 51cm, v 6 týdnech měla 6kg a ted na půl roce má 8,5kg a 71cm…nosí velikost 80,74 je jí malá…ve 3 měsících jí tipovali na půl roku, ted na půl roce jí tipujou na 9-10 měsíců, není tlustá, má dost pohybu a asi i těžký kosti
![]()
Tak my taky máme velikána, syn se narodil s mírama 4980g a 53cm. V 8m má 11,5kg a 80cm.
Příspěvek upraven 09.11.14 v 14:09
Jen ozivuji diskuzi a zajimalo by me, kolik vazi Vase velke deti v priblizne dvou letech… Dcera se narodila s 4650 g, dnes je ji 22 mesicu ma neco pres 15 kg… neni nijak tlusta, jen proste tezka, nevime, kde to ma ulozeno
![]()
@Maky.p píše:
Tak mi taky máme velikána, syn se narodil s mírama 4980g a 53cm. V 8m má 11,5kg a 80cm.
Market, to mame cvaliky, co?
![]()
@JayLee Malej měl 4110g a teď v 16 měsících má něco málo přes 15 kg ![]()
@JayLee píše:
malej mel při porodu 4050 kg a 56 cmza par dnu mu bude rok a ma 13 kg a 84 cm
taky není vůbec nijak tlustej a nikdo nechape, kde to ma
presne… taky nevim, kde to ma, ty kila. ona mela v 18 mesicich necelych 14 kilo. ale ted se asi hodne vytahla spis do delky… a z nejakych 15.8 sla na 15.2 kg… tak snad uz pomalu zabrzdi… ![]()
@tanik1912 píše:
Market, to mame cvaliky, co?![]()
No, sama víš, jak na tom jsme
Malej má 16m a lehce pod 16kg. Kolik bude mít ve dvou letech zatím netuším, ale už se mu to začíná zpomalovat, konečně ![]()
@Maky.p píše:
No, sama víš, jak na tom jsmeMalej má 16m a lehce pod 16kg. Kolik bude mít ve dvou letech zatím netuším, ale už se mu to začíná zpomalovat, konečně
taky rikam KONECNE… protoze jak jsem jeji vahu nikdy moc neresila, tak uz me to zacinalo pomalu desit…
![]()
Ahoj, moje dcera při narození: 4000 g, v roce: 9350 g (konečně mohla do větší autosedačky), ve 3 letech: 14150 g
Jí jako prokoplá, ve školce si přidává od prvního dne, ale kde to má, nikdo netuší…
@JayLee píše:
no snad ty jo![]()
je to mazec ty deti když se takhle vyvedou
kazdopadne ja mam 2 metrového manžela aktivniho letitého profi sportovce a ja jsem od mala akrivne a pravidelne kolik let plavala tak mozna tu stavbu tela ma proste po nas danou
tak genetika je urcite dulezita, muj manzel ma taky dva metry, 108 kilo, ja taky nejsem drobek, takze ma k tomu predpoklady…
![]()
@Karleon píše:
Ahoj, moje dcera při narození: 4000 g, v roce: 9350 g (konečně mohla do větší autosedačky), ve 3 letech: 14150 gJí jako prokoplá, ve školce si přidává od prvního dne, ale kde to má, nikdo netuší…
no to je super… to je tak akorat, ne? ![]()
@tanik1912 No upřímně jsem docela ráda, je dost vysoká, takže je to nakonec celkem drobek. Ale ty dvě bradičky, co měla po porodu… ![]()
Tak ja mam dlouhatansky zizaly, starsi na roce 80cm / 9 kilo, na 2 letech 93/12 kilo, ve trech letech 103/ 14 kilo a ted ji jeste neni pet a meri 116cm a vazi necelych 17 kilo
Druhatko je na tom podobne, jen ma o pul kila vic (ted ve 2 letech 93cm a 12,5 kila) ![]()