Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karleon píše:
@tanik1912 No upřímně jsem docela ráda, je dost vysoká, takže je to nakonec celkem drobek. Ale ty dvě bradičky, co měla po porodu…
moje holka mela 4650 a byla jak vymalovana, zadne speky, dvojita brada, jen byla proste velika… a do dneska to tak ma… je obrovska, ma velkou hlavu, budou ji v lednu 2 roky a vypada a oblika tak na 3-4 lete deti…
![]()
Tak jak tady čtu, tak se ten růst nakonec zpomaluje, to jsem ráda
Syn měl v roce 11,1 kg a 82 cm, teď aktuálně nevím, ale přecházíme na vel. 86
Nejvíc mě pobavila naše zubařka, když prohlásila, že je takový drobný, že roční děti bývají větší
To já zas na živo větší neznám, ani nikdo ze známých tak velké dítě v roce neměl. Jen díky emimi vím, že nejsme zas taková raritka ![]()
@tanik1912 Tak to ta moje byla tedy pěkná kulatá baculka, první slova, která na tomhle světě uslyšela, byla z úst PA: „no tebe je kus“ ![]()
@Karleon píše:
@tanik1912 Tak to ta moje byla tedy pěkná kulatá baculka, první slova, která na tomhle světě uslyšela, byla z úst PA: „no tebe je kus“
tak u nas prisel sok az ji zvazili… so te doby byla proste jen vetsi mimino…
![]()
Moje se narodila s 3,5 kg, v roce 12 kg, v roce a pul 15 kg, ve trech lehce pres 15 kg. Plus teda asi dvacet centimetru na vysku navic. Myslim ze v budoucnu bude spis hubena.
Taky se pridávám, při narození skoro 4 kila 51 cm. Teď v 7 měs 10 kilo a 72 cm.
Holky, poslete nam nejake to kilecko
Moje zizala ma 89 cm a 10,5 kilo a ne a ne pribrat ![]()
Tak náš drobeček, který bude mít zítra měsíc, se narodil 4230g a 55cm. do poslední chvíle mi doktoři tvrdili, že určitě nebude mít víc, jak 3,5kg. stejně jsem jim nevěřila. Manžel má dva metry a on i jeho brácha měli při narození 4,5kg. Oblečení vel.56 jsme ani nevyužili, hned ze startu nosí 62 a ty menší kousky už jsou mu teď po měsíci taky na těsno, takže pár dupaček už jedeme v 68.
@Makin My jsme velikost 62 meli presne tyden, takze jste na tom jeste dobre ![]()
KOukám, že se tu schází stejné maminky jako v původní diskuzi:) První dítě se narodilo 4,14kg, 54cm, těsně po půl roce měl 79cm a bezmála 10kg, na roce měl 83cm a 12,3kg, ve dvou letech pak 100cm a něco kolem 18kg…teď druhý se narodil 4,79kg a 57cm a měl nejen druhou bradu, ale i dvojité tvářičky
paradoxně ve čtyřech měsících byl jeho brácha o 1,2kg těžší a 2cm delší než on, ten má teď „jen“ 72,5cm a 7,29kg…
@tanik1912 Ty jo, tak to já mám drobečka. Malá měla při narození 4220 g a 52 cm a ted ve 21 m má 11,2 kg a 81 cm i s oblečením a přijde mi akorát, i dr. říkala, že je naprostý průměr. Nedovedu si představit, že by měla přes 15 kg
15,5 kg a 99 cm měl syn ve 3 letech - porodní váha 4350 g a 53 cm ![]()
Napadá mě, jak oblékáte děti co jsou prostorově výraznější? Máte vychytané co a kde kupovat?
První syn měl při narození 4 kg, zabrzdil v půl roce, kdy měl 8 kg, v roce 9,75 kg a 80 cm, ve dvou letech měl cca 92 cm a 12 kg, teď mu jsou 3 roky a má 14,5 kg a 95 cm.