Velké děti sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
5.3.14 20:09

@terinka4444 to tedy nekecam ;)

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
5.3.14 20:10

Hele to znám :-D naše malá má v 8m 74cm a 11,5kg. Dr. nás popotahuje po vyšetřeních, ptž se nevejdeme do grafu. Od pohledu taky nevypadá tlustě - je prostě velká :mrgreen:

Jestli má být po kom, jako ta naše, tak bych to neřešila. Ona ještě pak vytáhne a když bude dělat nějaký sport, tak to vyběhá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
5.3.14 20:10

A vytlačilas sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.3.14 20:20

@terinka4444 ne ne, padaly ozvy, akutni cisar ;)

• Citovat
  • Upravit
69235
5.3.14 20:23

Jsem tě chtěla začít obdivovat :mrgreen: malá měla 4050, šla ven na jednu kontrakci, ale to byla žížalka proti tobě :mrgreen: brácha byl 3 týdny nedonošený a měl 4,5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.3.14 20:27

Já to mám v podpisu, malej se narodil 4140g a 54cm, byl dlouhej a hubenej a teď má kolem 94cm a 15kg a bylo mu 21m. Zrovna včera si s ním hrála o hlavu menší holčička a dělali na sebe baf a syn se jakože lekal a maminka holčičce říká" „vidíš jak strašíš starší děti“ a já se celkem bezelstně zeptala kolik že je holčičce, že je tak šikovná a ve výsledku byla starší, sice jen o 2 měsíce, ale byla :mrgreen:

@Gina108 píše:
Tak ani velký holky to nemaj v životě špatné. U nás se taky pod 185 nechodí :mrgreen: Já jsem se svou výškou spokojená, ehm s váhou už teď jaksi ne :oops: Prostě jsem celý život chodila jen s velkými muži - buď vzrůstem nebo duchem, jelikož zamindrákovanej trpaslík vedle sebe vyšší ženu nesnese. :jazyk:
Kristýnka měla při porodu 4070 g a 51 cm a Míša 3990g a 52 cm.

Tos napsala moc hezky :-D Já mám chlapíka, kterej je pyšnej, že má o 10cm vyšší krasavici (teď zrovna teda jsem nespokojená já neb mám o 15kg více než on, snad se on do porordu vyžere a já porodem shodím a zkrásním :mrgreen: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.3.14 20:29
@Brusinka3 píše:
Ojky, no já už mám brutální deprese, není nikdo kdo by nekomentoval jak je Klárka veliká. Když se narodila měla 2300g a všichni se strachovali jak je prťavá, ale v půl roce už byla na 9, 8 v roce 12, 5 a teď jí je 20měsíců a váží 18, 9kg a měří 92cm už jsme teda objednaný na endokrinologii protože mě všichni straší:-) jen co se týká jídla mám čisté svědomí sladké vůbec nezná všechno jídlo jí vážím aby se nepřejídala, ale je pravda ať jí dám cokoliv ničím nepohrdne všechno sní pořád je hladová tak jsem zvědavá co mi řeknou. Záda už mám nefunkční a princezna by se nejradši pořád tulila :-)

Co kdybychom dali naše děti dohromady? Můj nechce zase jíst vůbec, nevím z čeho roste a třeba by to od Tvé malé pochytil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.3.14 20:35

@terinka4444 @KackaDoup teda měla jsem dělat tlačit 3,7kg :-D víc jak 4kg a jsem vejpůl

• Citovat
  • Upravit
69235
5.3.14 20:36

Ta čyřkilová šla ven sama, fakt parádně se rodila, 4 hodiny a 4minuty od první kontrakce, PA řekla, že si můžu přitlačit a ne tu jdnu kontrakci byla venku :mrgreen: ani poranění nebylo veliký, druhý den už to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.3.14 20:37

@Brusinka3 jé a já koukám, že reaguju na 2 roky starý příspěvek :zed: a jak jste dopadli s malou? Vše OK? Asi se hodně vytáhla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
5.3.14 21:06
@terinka4444 píše:
Ta čyřkilová šla ven sama, fakt parádně se rodila, 4 hodiny a 4minuty od první kontrakce, PA řekla, že si můžu přitlačit a ne tu jdnu kontrakci byla venku :mrgreen: ani poranění nebylo veliký, druhý den už to bylo v pohodě.

Tak proto těch spousta 4 ve Tvém nicku :think: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.3.14 21:13

:mrgreen: hele 4 je moje oblíbený číslo. :lol: V noci mě vzbudila bolest, ale fakt taková, až mi vyrazila dech a vytřeštila jsem oči na budík a bylo 4:44 :mrgreen:
A holky mám od sebe přesně 5let, 5měsíců a 5 dnů na hodiny a minuty se netrefily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.3.14 21:24

@terinka4444 se trochu sekly :-D ale myslely to určitě dobře :mrgreen:

ty metříky máš dneska zrovna vtipný

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
6.3.14 08:14

Mám to samý (no dobře asi o kilo a půl méně) a zas tak velká mi nepřijde… Kupuju 98/104, trička a pyžama 110/116.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.3.14 08:16

Jinak už v létě jí běžně tipovali spíš skoro tři než skoro dva. Ale nikdo na ní jako na retarda nekouká, proč taky? Nějak moc si to bereš nebo máš kolem sebe voly… Já tohle nesnáším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová