Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj baby!Co děláte?Máme polovinu prázdnin za námi a počásí ble.
ivonne,vítej mamino!Jsi defakto už mnohonásobná ne?Jak se cítíš a jsou nějaké nevolnosti?Ještě jsi mi neodpověděla na reakci tatuldy?Někteří to vnímají ze začátku napíši divně!
evinko,ahojjjjjjjj jak se máš?Nestýkáš se náhodou s marci?Dlouho nenakoukla na MK.Pozdravuj holky z původní 37d Zorku…atd.
ahoj evi
, pozdravuj marci jestli se s ní vídáš.
Psala jsem lence kde nás najde, tak doufám, že se tady brzo ukáže. ![]()
ahoj holky já jsem tak ráda že tu jste,hlásím se na značce.jinak kdo by u mne váhal ,tak jsem Lenkavano z mk ![]()
jen ted koukám že máte jiné nicky asi,tak budu pátrat která jste která. ![]()
ledik píše:
ahoj evi, pozdravuj marci jestli se s ní vídáš.
Psala jsem lence kde nás najde, tak doufám, že se tady brzo ukáže.
Ledíku jj jsi zlato ani nevíš jak mne to potěšilo ![]()
já dumám kdo je marel a on to jo macíček,ráda vidím carys,irafku,rendy no prostě všechny, teda holky ,já jsem tak ráda.fakt se mi stýskalo
![]()
holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk? ![]()
Jamajka00 píše:
já dumám kdo je marel a on to jo macíček,ráda vidím carys,irafku,rendy no prostě všechny, teda holky ,já jsem tak ráda.fakt se mi stýskalo![]()
![]()
nám taky
![]()
jinak pokud byste chtěly tady s něčím poradit klidně pište,zvykaly jsme si tu chvíli všechny ale já jsem tu navýsost spokojená a všechny odchodivší z mk též. ![]()
Jamajka00 píše:
holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk?
jestli se to tu rozjede, tak já jsem pro, protože veřejně diskutovat o některých věcech se mi nechce…
ledik píše:Jamajka00 píše:jestli se to tu rozjede, tak já jsem pro, protože veřejně diskutovat o některých věcech se mi nechce…
holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk?
tak já založím tedy soukromou diskuzi a pozvu vás
pozvání bude na pravé straně nahoře ![]()
tak skupina je založena,nyní čekám na schválení adminem a pak rozešlu pozvání. ![]()
holky odeslala jsem vám pozvánky a přijmula ještě jednu členku ![]()
jinak téma jen potvrdte a až na něj najedete tak si ho uložte do oblíbených.po najetí stránek emimina dáte jen popisek moje oblíbená témata a naše diskuze se vám objeví.jmenuje se Pokec o všem možném a nemožném je to podtitulek mnohomatek.
https://www.emimino.cz/…oznem-76968/
hrozně ráda vás tam všechny uvidím a pokud se ještě někdo objeví,pozvěte ji k nám ![]()
marel píše:
Ahojky,napíši to takhle.Jakmile máš více dětí jak dvě,tak už nejsi podle tzv tabulek a okolí to už vnímá většinou blbě.Mě pomlouvají,že jsem líná makat,že ležím jen v posteli bla,bla…atd…atd.Podle mě to je jen závist a pro drbny téma,ona je zas těhu,to je hrozný…atd?
Přitom je to jen a jen naše věc kolik dětí.Dříve jsem pomluvy špatně nesla a byla nepříjemná na okolí.Dnes mám z drpen srandu,ještě je popichnu že budu rodit klidně i v důchodovém věku,dokud to nebude chlapeček!
Takže at si pomlouvají,hurá rodittttt!
Mám pocit, že horníkovi v dole někdy ta šichta končí, ne???
Prej líná ..... pět holek „na krku“, máš můj hluboký obdiv. ![]()