Mnohomaminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
31.7.11 14:11

Ahoj baby!Co děláte?Máme polovinu prázdnin za námi a počásí ble.
ivonne,vítej mamino!Jsi defakto už mnohonásobná ne?Jak se cítíš a jsou nějaké nevolnosti?Ještě jsi mi neodpověděla na reakci tatuldy?Někteří to vnímají ze začátku napíši divně!

evinko,ahojjjjjjjj jak se máš?Nestýkáš se náhodou s marci?Dlouho nenakoukla na MK.Pozdravuj holky z původní 37d Zorku…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.7.11 15:11

ahoj evi :mavam: , pozdravuj marci jestli se s ní vídáš.
Psala jsem lence kde nás najde, tak doufám, že se tady brzo ukáže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:12

ahoj holky já jsem tak ráda že tu jste,hlásím se na značce.jinak kdo by u mne váhal ,tak jsem Lenkavano z mk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:13

jen ted koukám že máte jiné nicky asi,tak budu pátrat která jste která. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:14
ledik píše:
ahoj evi :mavam: , pozdravuj marci jestli se s ní vídáš.
Psala jsem lence kde nás najde, tak doufám, že se tady brzo ukáže. :-)

Ledíku jj jsi zlato ani nevíš jak mne to potěšilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:17

já dumám kdo je marel a on to jo macíček,ráda vidím carys,irafku,rendy no prostě všechny, teda holky ,já jsem tak ráda.fakt se mi stýskalo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:19

holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.7.11 15:19
Jamajka00 píše:
já dumám kdo je marel a on to jo macíček,ráda vidím carys,irafku,rendy no prostě všechny, teda holky ,já jsem tak ráda.fakt se mi stýskalo :srdce: :srdce: :srdce:

nám taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:22

jinak pokud byste chtěly tady s něčím poradit klidně pište,zvykaly jsme si tu chvíli všechny ale já jsem tu navýsost spokojená a všechny odchodivší z mk též. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.7.11 15:23
Jamajka00 píše:
holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk? :think:

jestli se to tu rozjede, tak já jsem pro, protože veřejně diskutovat o některých věcech se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:27
ledik píše:
Jamajka00 píše:
holky napadlo mně nechcete být uzamčené a skryté jako na mk? :think:
jestli se to tu rozjede, tak já jsem pro, protože veřejně diskutovat o některých věcech se mi nechce…

tak já založím tedy soukromou diskuzi a pozvu vás :wink: pozvání bude na pravé straně nahoře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 15:40

tak skupina je založena,nyní čekám na schválení adminem a pak rozešlu pozvání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 17:45

holky odeslala jsem vám pozvánky a přijmula ještě jednu členku :-)

jinak téma jen potvrdte a až na něj najedete tak si ho uložte do oblíbených.po najetí stránek emimina dáte jen popisek moje oblíbená témata a naše diskuze se vám objeví.jmenuje se Pokec o všem možném a nemožném je to podtitulek mnohomatek.

https://www.emimino.cz/…oznem-76968/

hrozně ráda vás tam všechny uvidím a pokud se ještě někdo objeví,pozvěte ji k nám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
31.7.11 18:41

pozvánky budete mít na svém profilu až ho rozkliknete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.7.11 18:46
marel píše:
Ahojky,napíši to takhle.Jakmile máš více dětí jak dvě,tak už nejsi podle tzv tabulek a okolí to už vnímá většinou blbě.Mě pomlouvají,že jsem líná makat,že ležím jen v posteli bla,bla…atd…atd.Podle mě to je jen závist a pro drbny téma,ona je zas těhu,to je hrozný…atd?
Přitom je to jen a jen naše věc kolik dětí.Dříve jsem pomluvy špatně nesla a byla nepříjemná na okolí.Dnes mám z drpen srandu,ještě je popichnu že budu rodit klidně i v důchodovém věku,dokud to nebude chlapeček! :-D
Takže at si pomlouvají,hurá rodittttt! :lol:

:zed: :zed: :zed: Mám pocit, že horníkovi v dole někdy ta šichta končí, ne??? :zed: :zed: :zed: Prej líná ..... pět holek „na krku“, máš můj hluboký obdiv. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová