Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,potřebuju radu prosím budu si kupovat nové kolo a na to malému i cyklosedačku,jen nevím jestli to není brzo?Koukala jsem že jsou od 9-15 kg a to už malej má,děkuji moc za rady,Míša.
momi33 píše:
a sedne si sám?
No v sedu už se udrží celkem dobře
Šestiměsíční dítě se samo neposadí, takže klasické cyklosedačky pro něj ještě nejsou (nebo to Tvoje už ano?).
Vozík za kolo…
EDIT: Nejde o to, jestli „se v sedu udrží“, jak píšeš - musí být schopen SAMOSTATNĚ SE POSADIT. To je rozdíl!
Příspěvek upraven 10.07.11 v 21:11
Za mě, pokud nedokáže sedět sám stabilně, neexistuje!
My jí začali používat až v roce, pokud chcete jezdit víc, uvažovala bych o vozíku.
misacek00 píše:momi33 píše:No v sedu už se udrží celkem dobře
a sedne si sám?
nejde o to,jestli se v sedu udrží,ale jestli si SÁM z kleku na čtyřech sedne.Ne,jestli,když je posazen do sedu,jestli se udrží.
no já bych měla teda strach, ony ty děcka se v sedu udrží, ale drží dost pevně hlavičku, když s ním někdě pohopsneš na kole? Ještě bych asi vydržela až si sedne tak jak se správně má.
BohunkaP píše: Šestiměsíční dítě se samo neposadí, takže klasické cyklosedačky pro něj ještě nejsou (nebo to Tvoje už ano?).Vozík za kolo…
EDIT: Nejde o to, jestli „se v sedu udrží“, jak píšeš - musí být schopen SAMOSTATNĚ SE POSADIT. To je rozdíl!
Příspěvek upraven 10.07.11 v 21:11
tak.
momi33 píše:
Bože,proč mám pocit,že se zas rozčílím?![]()
Já ten pocit nemám - já už se rozčílila
![]()
BohunkaP píše:momi33 píše:Já ten pocit nemám - já už se rozčílila
Bože,proč mám pocit,že se zas rozčílím?![]()
![]()
![]()
já taky ![]()
Já po tom co jsem četla některé zakladatelky diskuse už snad ani ne ![]()
Meredit píše:
Já po tom co jsem četla některé zakladatelky diskuse už snad ani ne
Meredit píše:
Já po tom co jsem četla některé zakladatelky diskuse už snad ani ne
jj,asi tak nějak ![]()
Náš malý má 8 měsíců a ještě si sám nesedl, ale každé détě je jiné, to je jasné. V obchodě mi prodavačka říkala, že je na to ještě brzy, že to máme nechat, až bude jistě sám sedět, takže budeme jezdit až na jaře a už to neřeším. A v půl roce dávat mimčo na kolo, no nevím.