Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ![]()
Hned na začátek,mám dvě děti,2,5 letého kluka a6 týdenní holčičku. Po porodu holčičky mi bohužel začali problémy se žlučníkema poprvé to bylo asi 3 týdny nazpátek a to byl děsný stav,nebyla jsem v tu chvíli ani schopná se starat o děti,tak tchýneě si vzala starší dítko a kámoška mi hlídala mimino,mně bylo špatně,že jsem myslela,že umřu ![]()
6lučním a šlo mi to až do zad a težko se mi dýchalo,pak jsem si lehla a za pár hodin se mi trochu ulevilo a pak dobrý až do včerejší noci…
Opět bolesti až do zad a nemohla spát celou noc a bylo mi do breku,zítra ráno si zajdu už k doktorce,ale mám strach,abych nezkončila v nemocnici,nebo nevím co budu dělat bez dětí,přítel dělá,ten nemůže zůstat doma,o starší dítko by bylo postaráno,byl by u tchýně,on je u ní rád a zvyklej,ale co s miminem a hlavně pořád plně kojím
Máte prosím někdo zkušenost?
Jsem rozhodnutá,že pokud to bude nutný,tak přestanu kojit a přejdu na UM abych mohla dostat léky a bejt v pohodě,ale jestli budu muset třeba do nemocnice,tak nevím co s malou ![]()
ahojky…a jsi si jistá,že máš problémy se žlučníkem??? Já měla také takové bolesti vystřelující do zad a měla jsem zánět ledvin z nachlazení. ![]()
Pila jsem urologické čaje a pak se mi udělalo líp.Ale sem tam to ještě cítím.Prášky jsem do sebe rvát nechtěla ![]()
Buď žaludek nebo žlučník,bolí mně to pod prsama pravá strana a až do zad,nemám vůbec chuť k jídlu,tak jsem zvědavá co u doktorky ![]()
tak to bude asi opravdu žlučník,protože žaludek se nám vyne směrem pod levé prso. Asi co bude první,tak tě tvoje obvodačka pošle na sono a tam uvidí ,co máš.Jestli máš zánět žlučníku a nebo jestli tam nemáš kamínek.Ale myslím,že nemocnice se bát nemusíš…zatím…nastolí ti dietu a popřípadně nějaké prášky pokud je to zánět. A kdyby kamínek…tak také dieta a pila by jsi čaje na žlučník a časem by jsi ten kamínek šla laparkou vyndat pryč. Ale to …už hodně předcházíme.Já myslím,že to bude nějakej zánětek …a dieta a prášky a čajík to spraví ![]()
Moje mamka mněla taky přesně po druhém porodu problém ze žlučníkem,a musela přestat kojit kvůli tomu,bohužel,s tím taky počítám
A myslím si že na to sono pujdu určitě,ale už nehci zažívat ty stavy,je to hrozný a vůbec když mám dvě malé děti,ale teda dnes jsem pěkne nervozni co se dovím ![]()
nervozní vůbec nebud.....vždycky si řekni,že to stejně neovlivníš…jestli budeš nervozní nebo usměvavá a co se má stát ,tak se stane.
Neboj jsi mladinká…a nic horšího ,než ten zánět …to nebude…neboj ![]()
kotýsek píše:
nervozní vůbec nebud.....vždycky si řekni,že to stejně neovlivníš…jestli budeš nervozní nebo usměvavá a co se má stát ,tak se stane.
Neboj jsi mladinká…a nic horšího ,než ten zánět …to nebude…neboj
děkuju za podporu ![]()
Já mám strach hlavně kvuli dětem,nebo bez nich nechci bejt ani jeden den,stačil mi pobyt v porodnici bez stašího dítka